vudun Posted July 4, 2023 Report Share Posted July 4, 2023 Velikom Testamentu nije bio problem da svrati do srca Šumadije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 4, 2023 Report Share Posted July 4, 2023 jer su bili u bugarskoj dan ranije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 4, 2023 Report Share Posted July 4, 2023 Ovo da slušaš... On 6/22/2023 at 10:50 PM, kuruz said: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted July 4, 2023 Report Share Posted July 4, 2023 9 hours ago, azal said: pa to, pesta, bec, zagreb, ljubljana. ako planiraju tuda onda moze nesto da se sredi koliki je faktor non-eu, ata karneti i privremeni uvoz opreme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted July 4, 2023 Report Share Posted July 4, 2023 Neverovatno da neki ljudi ovde zive u ubedjenju i snovima kako Testamentu nije uopste bilo tesko da bas dodju u Srbiju i kako se bendovi ovde dovode specijalno, a ne zato sto su u blizini ili putuju kroz nasu drzavu 🤣 Pa normalno da sve sto se kod nas organizuje, organizuje se vecinom po nekom takvom pravilu. Scena nam je mizerno mala, publika nekad iznenadi sa posecenoscu, a veoma cesto samo zavrnu nosom i odu negde da ispijaju dvolitre, a o prostorima, manjku istih i kvalitetu zvuka ne znam koliko je i potrebno pricati. To je tek posebna prica za sebe. Kada (ako i ikada) se nesto bude promenilo na bolje, mozda i bude nesto cesce koncerata u Srbiji. Do tog nekog boljeg vremena treba pomeriti guzicu iz svog grada pa otici negde malo dalje. Ko nece, ima blek metal senzacija djuskanje na splavu i Partiboj69, prava poslastica za sve ljubitelje metal muzike 😆 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 5, 2023 Report Share Posted July 5, 2023 Kada smo već kod lorda subota Exit: Dva kralja na jednom mestu, ko ne ode, neće doživeti najbolji đir, ikada. 🤑🥵🤩 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 5, 2023 Report Share Posted July 5, 2023 Sad videh lik vrti od 5 ujutru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted July 5, 2023 Report Share Posted July 5, 2023 Da li politika ikako utice na to sto nas skoro niko ne posecuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 5, 2023 Report Share Posted July 5, 2023 12 hours ago, bradilko said: koliki je faktor non-eu, ata karneti i privremeni uvoz opreme? nije toliki. ima varijanta da se izbegne ako mora 😄 ja mislim da politika nije faktor, jednostavno pare. mada ovde smo pricali o tome hiljadu puta. vecina drzava/gradova/klubova daju neke pare organizatorima. kod nas sve pada na organizatore. verujem da bi svi hteli vise da rizikuju kad ne bi morali sve iz svog dzepa da plate. mislim da sam vec pricao da sam cuo da u ZGu ima neki EU fund koji ti da fazon 800 eura za bilo koji koncert ako bend postoji manje od 7-8 godina, tako nesto. a to je samo jedan primer/izvor. ne verujem da dom omladine ima neki budzet za koncerte, mozda ima, ali ne verujem da je velik ako postoji. mozda su u NSu dobili neke pare za grad kulture 2022 ili sta vec je bio, ali ne verujem da su velike. i ako mora bend da bira izmedju BG i ZG/BP/SO, ide tamo gde ce bolji dil da dobije (ne BG) iz moje perspektive, jedina nada je da rusi/hrvati puste muda i krenu sve i svasta da dovode ako im bude dobro krenulo. ili da drzava krene da ulaze u kulturu ili bar da usmeri neke EU pare (nece se desiti) ili da neki srpski metalac (ja) dobije na lutriji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 5, 2023 Report Share Posted July 5, 2023 9 hours ago, Kumodraski Vo said: Sad videh lik vrti od 5 ujutru najbolji djirovi su jutrasnji djirovi, a paz to prvo xcoast, pa prti, pa obojica, aiiiiii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted July 7, 2023 Report Share Posted July 7, 2023 https://www.rollandbluesfest.com/lineup-2023/main-stage-lineup-2023/ 26.jul - 30.jul Roll and Blues festival u Aranđelovcu. Ko voli nek izvoli. Odlicno mesto za koncerte, a ko voli ima odlican smestaj u okviru kompleksa kao i konjicki klub pa mogu i konji da se jasu. https://selo.rs/o/eko-hostel-branch Ulaznice se mogu naruciti ovde: https://tickets.rs/venue/b_ranch_arandelovac_110 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 7, 2023 Report Share Posted July 7, 2023 Do jaja mozda i odem, bio je plan da se ide na neki festival u Paracinu, ali ovde bolja postava.. Inace odakle iznicu ovoliki festivali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 7, 2023 Report Share Posted July 7, 2023 Wolfbrigade polomili sinoć mislim da sam video i excel fana u excel majici, yumetal živi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted July 7, 2023 Report Share Posted July 7, 2023 Kakav je bio Ignite? Jesu svirali stare stvari? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 7, 2023 Report Share Posted July 7, 2023 e jesu, bilo prošarano nove stvari i dosta Zoli (čak i pre-Zoli) materijala, super su bili jedino ih je ujebalo što su se preklapali sa Prodigy pa je ostala samo posvećena ekipa a metalci otišli na fajastata, ali baš je bila fina žurkica ovakva je neka lista bila, + A Place Called Home https://www.setlist.fm/setlist/ignite/2023/cafe-central-weinheim-germany-43a7b7c7.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted July 7, 2023 Report Share Posted July 7, 2023 27 minutes ago, Kumodraski Vo said: Inace odakle iznicu ovoliki festivali? Ovaj festival je osnovan pre dve godine ja mislim i odrzavace se svake godine u julu. Prosle godine su napravili i halu pa se odrzavaju koncerti i preko zime i po losem vremenu. Hala je fenomenalna i cak je Nigrutin bio iznenadjen kada je gostovao sa Mardeljanom. Prokomentarisao je da nije bio odavno u boljem prostoru. Prosle godine kazu da je bila ludnica i da je bilo dosta ljudi. Ja na zalost nisam bio jer sam ladio jajca u Grckoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted July 7, 2023 Report Share Posted July 7, 2023 Ove godine bice i cirkuzanti. Takodje bice i Hip Hop radionica sa Iskazom pa ko voli da repuje moze da se oproba. Bice tu i Tatoo majstor Mila Kulic pa ce da vas zvrlja i skrnavi bozjih ruku delo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 7, 2023 Report Share Posted July 7, 2023 Ovi na stulama su smarali na built to spill na arsenalu kad sam gledao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 7, 2023 Report Share Posted July 7, 2023 i na Exitu su oni uvek, svaki put se pitam kako se ne polome po onim šancima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 7, 2023 Report Share Posted July 7, 2023 Niko više nikad da ne dođe . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 12, 2023 Report Share Posted July 12, 2023 ne znam da li je bilo, ali dosta detaljan clanak https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-65428234 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted July 12, 2023 Report Share Posted July 12, 2023 "...Kada je Igor Volkov sa prijateljima iz benda septembra 2022. seo u auto i iz Moskve, preko Kavkaza i Male Azije, krenuo put Srbije, verovatno nije ni slutio da će uskoro prisustvovati, ali i učestvovati u nastupajućim promenama na muzičkoj sceni Beograda. Cilj je isprva bio vrlo jednostavan - doći i zasvirati pred srpskom publikom na Changeover (Čejndžover) festivalu koji je održan narednog meseca. „Omi (The OMY) su uzdrmali scenu u beogradskom klubu Dragstor, nastao je potpuni haos. „I znate šta? Svi smo odlučili da ostanemo!", govori Volkov, pevač ove moskovske grupe..." Lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 12, 2023 Report Share Posted July 12, 2023 Jbg beograd meka nocnog zivota.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 12, 2023 Report Share Posted July 12, 2023 Navratilova neka navrati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 20, 2023 Report Share Posted July 20, 2023 Ide neko na Brujeriu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts