Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Megadeth je bio u bašti valjda?

dobro pitanje šta sam poslednje gledao u velikoj, možda još onaj prvi Mayhem haha

Edited by Talvi
Posted
1 hour ago, Haos sam ja said:

Poslednje što sam ja gledao u velikom skcu je Mono/Arabrot 24.04.2019. 

Isto, to je bas anomalija bila, secam se da su svi tada nostalgisali o koncertima u SKC velikoj sali kada su bili na tom koncertu. Pre toga je bilo ovo, znaci 2010:

Posted (edited)

bio je ring ring 2018 😛 doslo je svih 30 ljubitelja slobodne improvizacije. ko sto neko rece, savrseno za taj prostor

ja se malo salim, ali pitanje je, na stranu metal stvarno sta se uopste organizuje u toj sali sad sem sajma stripa jednom godisnje. nemoguce da taj prostor zvrji prazan?

Edited by Uruk
Posted

ПОНЕДЕЉАК, 30. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА

ауторски концерт

Учествују:

Женски хор девет сестара

Eto,ima koncert.

• Upvote 3
Posted
22 hours ago, Kumodraski Vo said:

Ja nikad nisam ni gledao neki metal tamo :sad:

Baš tuga..

Ubedljivo najbolji koncerti tamo održani, Morbid Angel, Kreator, Deicide, Exodus, Grave, Cannibal.. čak i jebeni Soulfly tamo pamtim kao jedan od jačih koncerata (dok je Max maksimalno forsirao Sepulturine stvari;)).. da pomenem i opet da je Suffocation održao najbolji koncert u istoriji srbalja u maloj sali SKC-a:rockdevil:

Ovo posle u Dom-u je samo bleda senka onoga što se u tamo dešavalo, mislim jedini koncert koji je iole prismrdeo je DTA.. 

Posted (edited)

Mene SKC uglavnom asocira na heavy i power. Helloween, Stratovarius, Gamma Ray, Freedom call, Haggard, Evergrey, Hammerfall, Bloodbound, Vicious Rumors... :rockdevil:

Edited by Totamealand
  • Like 1
Posted
8 hours ago, Totamealand said:

Mene SKC uglavnom asocira na heavy i power. Helloween, Stratovarius, Gamma Ray, Freedom call, Haggard, Evergrey, Hammerfall, Bloodbound, Vicious Rumors... :rockdevil:

Normalno. Sufokejsn hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahshshshahahahahahahahahahah

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted
20 hours ago, Totamealand said:

Nisam bio ni na jednom od ovih.. hahahhahaha

Ali eto lepo, svakom svoje;)

Posted
7 hours ago, Haos sam ja said:

Odličan Naxatras sinoć u Dorćol placu, baš ozbiljan bend + super poseta. Dobra je bila i predgrupa Frakhtal, neki math rock. Napio sam se kao konj.

Fun fact: Sinoć ovaj grčki bend u Dorćol placu, večeras u Festu naš Claymorean i još neka dva grčka benda, sutra takođe u Festu grčki BUS. 

Možda su svi došli zajedno, u istom autoBUSu? (pun intended)

On 10/27/2023 at 9:34 PM, Totamealand said:

Konsultovao sam se sa svojom arhivom karata. Hammerfall i Vicious Rumors 1. decembra 2011. godine. Predavno... 

Biće da je i meni to bio za sada posljednji metal koncert u SKC-u. Desetak dana prije toga je u SKC-u bio Iced Earth. Dvije godine kasnije, 29.11.2013. sam u velikoj sali SKC-a gledao Zabranjeno pušenje (na neočekivani bis neočekivao odsvirali "Stražu pored Prizrena") i mislim da od tada više nisam tamo kročio. 

Posted
10 hours ago, yossarian said:

Ja sam čuo da snsovski direktor smatra da rock/metal muzici nije mesto u SKC-u.

pre bih rekao da je SKC odlicno mesto da ubacujes telece glave iz partije i da se ne ocekuje od njih da bilo sta rade. 

da mogu i gornju salu da prodaju nekoj knjizari mislim da bi to uradili

• Upvote 2
Posted

Meni Iced Earth bio zadnji odlazak U SKC. Najvise sam voleo taj prostor. Firewind, The Poodles, Krokus najbolje predgrupe koje sam ikada gledao. Helloween najbolji drum solo ikada u dvorani.