Mickey mouse Posted January 9 Report Posted January 9 (edited) Po vrlo pristupačnoj ceni...:))) Edited January 9 by Mickey mouse Quote
Totamealand Posted January 10 Report Posted January 10 19 hours ago, Haos sam ja said: The Smile 14.06. u Hangaru. Ovo priželjkujem još od kad je izašao prvi album. Imao sam utisak da će biti neki Exit festival ili već nešto, ali ovo je još bolji scenario. Quote
Haos sam ja Posted January 10 Report Posted January 10 Solidan je taj album ali mislim da bi se malo ko okrenuo za njim da su neki random likovi a ne Radiohead ekipa. Ja ću verovatno ići da ugodim gospođi ali nisam se nešto ukrutio od najave. Quote
Totamealand Posted January 10 Report Posted January 10 Meni su neke stvari na albumu bile prilično neviđene. Da su ga objavili neki anonimusi, mislim da bi reakcije bile u fazonu "ovi klinci su sledeći Radiohead, kad već Radiohead više ne radi." Quote
Simadin Posted January 11 Report Posted January 11 Da, meni prvi album te ekipe od In Rainbows da me bas odradio. Quote
Mickey mouse Posted January 19 Report Posted January 19 Bell witch imaju prazan datum između ZG i Sofije ...ima li neko agilan da odreaguje... Quote
Haos sam ja Posted January 20 Report Posted January 20 I to su sa The Keening koja je imala sjajan album prošle godine. Quote
azal Posted January 20 Report Posted January 20 22 hours ago, Mickey mouse said: Bell witch imaju prazan datum između ZG i Sofije ...ima li neko agilan da odreaguje... to nisu slobodni datumi nikad, to je ili dan za odmor ili putovanje. turneja za zakljucana mesecimoapre nego sto izadje flajer. a i bell witch predosadan bend 1 Quote
Mickey mouse Posted January 20 Report Posted January 20 Vrhunski si poentirao,ubio si me ko granom. 1 Quote
Haos sam ja Posted January 23 Report Posted January 23 Traže da popune ovaj 21.02. doduše preferencijalno Nemačka, Austrija ili Češka, ali možda bi pristali da se spuste do nas, super bend. Quote
Talvi Posted January 23 Report Posted January 23 teško da bi stigli sutradan, taj Osnabruck faktički Holandija Quote
azal Posted January 23 Report Posted January 23 dada, 16 sati voznje, nikako. do jaja bend, jbg. Quote
Haos sam ja Posted January 24 Report Posted January 24 klasični pederi (frontmen) i dukatlije (Švajcarci) Quote
Haos sam ja Posted January 24 Report Posted January 24 Važno da paysage d'hiver ima rifove ili šta već hajpuješ, ajde beži bre Quote
Kumodraski Vo Posted January 24 Report Posted January 24 Pa ima paysage rifove, sta je problem.. I nova metalika Quote
Chicken Little 420 Posted January 24 Report Posted January 24 https://new.gigstix.com/event/testament-novi-sad-25-jul-2024/ Inače, danas u 15h ide još jedna najava od MM Concerts - bend koji će premijerno nastupiti u Srbaji Quote
Kumodraski Vo Posted January 24 Report Posted January 24 Uf kako cu pustim Im Wald, hvala sto me podseti.. Quote
Totamealand Posted January 24 Report Posted January 24 Soen u Fabrici 15. oktobra, već se diskutuje na temi Testament koncerta. Boga mi, fina lista ove godine, moram da počnem da beležim. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 24 Report Posted January 24 To je taj jedan polu-kulturan metal koncert godisnje u Srbiji, da se ispostuje kvota. Quote
Recommended Posts