Havočka Posted June 2 Report Posted June 2 Iju kakva svirka, ne sećam se da je bilo bolje u skorije vreme Toliko dobro da smo imali i fajt ololololo Quote
Haos sam ja Posted June 3 Report Posted June 3 E čuo sam da je izbila neka tuča za vreme Polywhy. Šta se desilo? Quote
Havočka Posted June 3 Report Posted June 3 Neki debeli (rus?) je malo pridavio tonca, pa poljubio patos Okršaj je trajao do 30s, petorica ga dizala još pola sata Quote
VoivodBG Posted June 3 Report Posted June 3 Videh da su na njihovom nastupu svi iz publike seli na pod i pravili se da veslaju. Quote
Havočka Posted June 3 Report Posted June 3 Eo overview Dichotomy Engine sam opet propustila Virtue of the Vicious - jaka pomrčina, baš zao zvuk i sjajno otkriće, leglo mi k'o budali šamar Lednik - usvirani konačno, nastup bez greške i pred kraj nova stvar, zaokret na nešto metalniji i mračniji zvuk Polywhy - kad god vidim poly u imenu bilo čega, refleksno zaobilazim; plan mi je bio da Nula svira pre ovoga pa da pobegnem, i baš mi je drago što nije bilo tako Picture this, završava se intro i kreće olujčina, reka nabujala, grmi i seva, divljaštvo i na bini i ispred bine, zvuk fantastičan, debeli davi tonca, tonac i armada patosiraju debelog, prekinut nastup 5/7 Nula - konačno završiše nastup 🤣 prelepa energija na dosta praznom brodu kada su svi perpovi izbačeni Imam neki osećaj da će Nula da bude kao Bjesovi naše generacije Sečem vene pijane stajl Jedva čekam repete u nekom krštenom prostoru 1 Quote
Kumodraski Vo Posted June 3 Report Posted June 3 https://www.instagram.com/stories/vidzeen/3382294576493617675?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MTUzZHN4NzFnbHA4cg== Evo snimka.. Quote
Havočka Posted June 3 Report Posted June 3 To je intro bio, tome nisam prisustvovala Posle je debeli bio ispresavijan kod sanka Quote
chess Posted June 3 Report Posted June 3 Cekaj gde je ovaj splav sada, zar nisu sklonili Zappa splav kod brankovog? Quote
Havočka Posted June 3 Report Posted June 3 Na istom je mestu (Zappa) 1 hour ago, Haos sam ja said: Jel debeli Rus? Ili Rus, ili varijetet Quote
yossarian Posted June 3 Report Posted June 3 3 hours ago, chess said: Cekaj gde je ovaj splav sada, zar nisu sklonili Zappa splav kod brankovog? Ovi iz Zappe su potegli neke veze, pa su preživeli. A Šlep je odvezen. Quote
Haos sam ja Posted June 3 Report Posted June 3 RIP i za 20 kroz, malo li se noći tamo obeznanjivalo svojevremeno. Ovi iz Zappe su potegli članske karte, razume se. Quote
azal Posted June 4 Report Posted June 4 ali mislim da sam ipak video negde da ce od sept biti nova lokacija. svakako gadno mesto. vise me zanima da li ce Baza da prezivi BGH20 prosirenje sto su najavili Quote
VoivodBG Posted June 4 Report Posted June 4 20/44 se nikada nece prezaliti. Zappa Baza moze slobodno da se gasi, nikada losiji prostor za koncerte, i onaj lihvarski fazon sa stolovima. Nikome to nije potrebno. Quote
Havočka Posted June 4 Report Posted June 4 Treba da otvorimo jumetal klub Negde dobro tipa dole gde su one pivo-stvari u luci Napravimo neke koncepte™️ Četvrtkom karaoke uz tezga bend Petkom dotakni stub Na sabat isključivo witchfinder general diskografija u krug Nedeljom probaš vegan cuisine Takve stvari 1 3 Quote
Grobodan Posted June 4 Report Posted June 4 Princ erotsko književno veče. 15 godina od kačenja fotke Tešinog kurca na forum, veče iranskog folka i Kamenih Kara. 3 2 Quote
kuruz Posted June 4 Report Posted June 4 Zappa baza je do jaja, a taj deo sa stolovima je vrh kad zasedneš Quote
HEFEST Posted June 4 Report Posted June 4 2 hours ago, Grobodan said: Princ erotsko književno veče. 15 godina od kačenja fotke Tešinog kurca na forum, veče iranskog folka i Kamenih Kara. I Vozdovo erotsko skakanje u vodu. Quote
azal Posted June 4 Report Posted June 4 napisao bih "gde su bili pre 20 godina" ali su srecom svirali ovde i kad su bili dobri Quote
Totamealand Posted June 4 Report Posted June 4 Ovo je zapravo super vest, nisam ih gledao 16 godina i biće vrhunski videti Toma i ekipu ponovo. Kapiram da sviraju uglavnom novije stvari, ali dobro, par hitova iz klasične ere i vredi otići. Quote
Recommended Posts