VoivodBG Posted July 8 Report Share Posted July 8 (edited) Pa vi glasajte za Vucica, ako vam je dobro. Plus videh na Sarenici (da to i dalje ide) da imaju planove da citav Boljevac vise promovisu turistima, i da ce raditi razne projekte tamo. Stoga stoner metalike moraju da lete. Svakako 1312, svi su oni govna. Edited July 8 by VoivodBG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted July 8 Report Share Posted July 8 1 hour ago, Kumodraski Vo said: mozes da odes da se uradis ko zivotinja i legnes u travu u svakom momentu msm, tehnicki, mozes, ali treba da imas recept da bi bio mirne glave npr: dodji dan ranije, pre nego sto podignu barikade ako bas ne mozes da dodjes dan ranije, anticipiraj jak pretres i pakuj prtljag kao da si u vojsci; kada krenu da te pretresaju, sve vreme ih nesto sprdaj uz jaku kuknjavu kako sve sto razjebu ima da vrate na mesto dok si u selu, ne nosi nista sa sobom osim pena ako bas moras nesto da nosis, neka bude u gacama ne ostavljaj nista nikada u satoru nego nadji neki panj i u to stekaj sranja ne cadi u publici pre 10-11 uvece, uvek su tu u civilu ako ima tetovazu ostroga pandur je ako ima alpha ili under armour merch, pandur je ako su dva drugara i ne djuskaju i ne piju, panduri su ako je sam i nije raznesen, pandur je 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted July 8 Report Share Posted July 8 (edited) Udarili na marihuanu kao da nam je pola drzave pomrlo od iste. Neki dan nosim ortaku gomilicu da ima za more i ispred mene zaustavljen saobraćaj i čupaju sedišta što ti kažeš. Neka dva mučenika maltretiraju, urlaju kao bizoni glupi, što naravno oni i jesu. Ja zamaknem u neki kukuruz sa strane, okrenem i bežanija. Sreća nisu na mene obratili pažnju. Od kada su Kragujevčani počeli da zavode red u gradu non stop se iživljvaju i pretresaju narod. Moju kevu jurili pod rotacijom samo zato što žena vozi novu Tojotu kupljenu u fabrici. To im bilo sumnjivo jbt. Žena se prepala, a oni stali pored nje i kada su videli koliki su somovi pitali je samo da li ste vezali pojas, a ona naravno uredno vezana. Pa jebem mu mater da li se zbog toga juri neko pod rotacijom? Komšiju mog isto jurili kada je skrenuo u svoju uličicu. Stao čovek i oni ga pitaju je li ti, što bežiš od nas u ovu uličicu. A čovek im kaže pa eto ljudi vidite ovu kuću ovde, tu živim i ne mogu nikako drugačije do kuće da dođem sem kroz ovu ulicu. Čovek ima 80 godina. Edited July 8 by HEFEST 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedja Posted July 8 Report Share Posted July 8 Нас већ трећу годину заредом заустављају пандури на прилазу насељу, прва два пута нас претресали, сада нас препознао инспектор, каже, ви били беше и прошле године и пустили нас. Касније смо их видели како се шеткају по фестивалу. 6 hours ago, azal said: cek, jel su to ovi sto rade festival morali po dogovoru da pustaju te pandure? Што па да се договарају са њима кад улази на фестивал ко како хоће... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted July 8 Report Share Posted July 8 9 hours ago, Havočka said: msm, tehnicki, mozes, ali treba da imas recept da bi bio mirne glave samo ti pisi recepte po forumu , pa ce i panduracija nesto da implementira od ovog 😄 sto se opisa tice - najgore je sto imas izgleda imas i raspale likove koji nisu panduri ali drukaju za policiju, tkd prosto trust no one jbg bas mi bedak, ja na zalost nisam mogao doci ove godine, a planirao sam neki produzeni boravak sto se ovoga sto Voivod kaze tice - pa Ramondu drzi onaj Milenijum tim, pocnimo od toga. sigurno neko ko placa 300 evra nocenje na planini nece da mu drka neki doom/stoner/drone pored. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted July 8 Report Share Posted July 8 plot twist ramonda prazna 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 10 Report Share Posted July 10 https://tickets.rs/tour/editors_156 Kapiram da su svi prespavali ali dolaze Editors u Beograd, radi ih strangefear koji je radio i Therapy? i The Smile. Isto u Hangaru, sto znaci da ce zvuk biti kurcinela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted July 10 Report Share Posted July 10 bruh na smile mi bilo toliko vruce i muka da sam morala napolje ispred bilo super, sve se culo kako treba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 10 Report Share Posted July 10 Jesmo se skuvali, ali meni je zvuk na The Smile bio besprekoran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 10 Report Share Posted July 10 Bio samo na Therapy? koji je bio najgori koncert na kojem sam bio ove godine, pa sam pretpostavljao da je i The Smile tako prosao. Bilo ljudi znaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 10 Report Share Posted July 10 Pa rasprodan je kolko ja znam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 10 Report Share Posted July 10 Editorsi? Rasprodati? The back room mi je bas drag album, kome se rado vracam... inace lvl informisanosti videh plakat kod arene da dolaze pre dva dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 10 Report Share Posted July 10 The Smile sam cuo da je bio rasprodat.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted July 10 Report Share Posted July 10 2 hours ago, Totamealand said: Jesmo se skuvali, ali meni je zvuk na The Smile bio besprekoran. bukvalno nisam razumeo sta Yorke prica izmedju pesama, tolilko mi je bio besprekoran... Stajao na pola puta izmedju tonca i bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 10 Report Share Posted July 10 to je vise do naglaska 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 10 Report Share Posted July 10 (edited) I do činjenice da Yorke više mrmlja nego što priča, a o razgovetnosti u pevanju da ne govorim. Tu se u najboljem slučaju razumelo kad kaže "thank you." Ja sam bio prvi red skroz levo, jeste da su mi zvučnici pucali pravo u glavu, ali ne mislim na glasnoću već na jasnoću. Bas linije su se kristalno razaznavale, klavijature, duvački instrumenti, perkusije, ništa nije potonulo u miksu. Jesam doduše bio naplašen da zvuk u Hangaru ume da bude krš, videću baš najesen kako će Apocalyptica da zvuči, možda sam na The Smile imao sreće. Edited July 10 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted July 11 Report Share Posted July 11 Bio sam na Rtnju i ove godine, treća za redom, iako ne slušam takvu muziku, ali mi je blizu, i fino je gore. Ne bi da se mešam u organizaciju ali ne kapiram kakva je to zajebacija oko karata, kobajagi ne može da se uđe bez karte, a na kraju ulazi ko kako stigne i ovi koji su platili ispadnu budale. Ja sam se tako prošle godine zajebao. Nije uopšte stvar u parama. Da napomenem da sam i pretprošle godine, a i ove, poslao donaciju, jer ipak se neko jebavao da sve to organizuje, a kao što rekoh nije loše da se ode. Malo u prirodu, malo na festival... Uvek bi pre otišao tamo nego na gitarijadu, na primer. Ne znam šta se time postiže osim da kad neko čuje da ulaz košta 3 hiljade, okrene se i ode, a možda bi potrošio novac na piće, majice i sl. Ja prvi ne bi platio da je moralo, ali eto na kraju uđosmo za dž. A što se pandura tiče, uvek su tamo ispred hotela i zaustavljaju. Nas su zaustavljali svake godine, upoznali smo se već. Nikad nije bilo problema. Ali mi droge nemamo. A ne znam i što vas čudi što cimaju ljude okolo. Kad smo došli, dočekala nas je neka pesma "hašiš, hašiš..." a ispratila nas, tj. pobegli smo od ovog majstora dole. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 11 Report Share Posted July 11 Skreč Majstor Ljuban je legenda, meša sve živo, plus nastupi su sjajni, ako je to još Lenhart Tapes sa kasetama, fešta 100%! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted July 11 Report Share Posted July 11 I mene je ubio u pojam Ljuban, jedva smo odvukli pijanog ortaka sa njegovog nastupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted July 11 Report Share Posted July 11 Ljuban je najbolji dok toneš u san Kad krene da baguje bijelo dugme Goooooodine prolaze Goooooodine prolaze Goooooodine prolaze Goooooodine prolaze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted July 15 Report Share Posted July 15 Ovogodišnja Gitarijada u Zaječaru održaće se poslednjeg vikenda u avgustu - tačnije: 29 - 31. avgusta na Kraljevici. Kao i svake godine, u dva polufinala i jednom finalu takmičiće se demo bendovi iz Srbije i regiona. U revijalnom delu programa, nastupiće sledeće grupe: Četvrtak, 29.08.2024 u 20:00h: I polufinale Keops Jelusick Divlje Jagode Petak, 30.08.2024 u 20:00h: II polufinale Queen Sensation Van Gogh Firewind Subota, 31.08.2024 u 20:00h: Finale Gitarijade Ritam Nereda Onslaught Ronnie Romero U prodaji su pojedinačne ulaznice za svako veče Gitarijade po ceni od 1000,00 RSD po večeri, kao i trodnevna ulaznica za festival po ceni od 2000,00 RSD za sve tri večeri. Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online - https://tickets.rs/tour/57_gitarijada_1599 Kao i svake godine, boravak u kampu sa obrokom je besplatan. Rokonačelnik ovogodišnje Gitarijade je legendarni pevač Ronnie Romero, poznat po radu sa bendovima Rainbow, MSG, IMP i Sunstorm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 15 Report Share Posted July 15 To britanski Onslaught? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 15 Report Share Posted July 15 ladno jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 17 Report Share Posted July 17 Čeprkao sam nešto po diskovima... I dalje čuvam ''In Search of Sanity''. Ne sećam se kada sam ga uzeo ni gde... Senilnos' neumoljivo stiže... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted July 17 Report Share Posted July 17 (edited) Samo da ne otkažu festiaval zbog ovakvih satanističkih stvari 😄 Edited July 17 by Chicken Little 420 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts