Havočka Posted August 22 Report Share Posted August 22 Ja ih isto upoznah brda ove godine i fini su ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted August 22 Report Share Posted August 22 1 hour ago, dimmu1 said: Ne znam kakvi su ovi iz prestonice ali ovi sto su se doselili na Sever kao da su najgore Ruse/Ukrajince/Beloruse kod nas poslali. Mislio sam da smo mi Srbi nepristojni divljaci i stoka ali ovi su bez preterivanja 2-3x gori. Ту ништа није чудно. Кад наиђе поплава говна увек прва испливају на површину. Тако је било и код нас. Кад су почели они ратови 90-их сав шљам , багра и отпад су први све распродали, побегли из Хрватске , Босне или одакле год и доселили се у Бгд покуповавши све добре некретнине и одмах су се сви ухлебили, нашли добре послове а она сиротиња и прави родољуби су остали да гину и ратују за своју земљу. Тако је и са тим русима. Зато не треба да те чуди степен љигавости тих људи. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinarski Ratnik Posted August 22 Report Share Posted August 22 9 minutes ago, Сале said: да гину и ратују за своју земљу Misliš da ginu i ratuju da bi Zelenski prodao Ukrajinu Blackrock-u i da bi Putin naselio Donbas azijskim migrantima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 22 Report Share Posted August 22 1 hour ago, dimmu1 said: Mislio sam da smo mi Srbi nepristojni divljaci i stoka Srbi najbolji narod svih vremena. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 22 Report Share Posted August 22 Sve od Molunata, pa do Motovuna... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted August 22 Report Share Posted August 22 52 minutes ago, Dinarski Ratnik said: Misliš da ginu i ratuju da bi Zelenski prodao Ukrajinu Blackrock-u i da bi Putin naselio Donbas azijskim migrantima Не, мислио сам управо оно што сам написао а ти ако си неписмен назад на Динару па се прво описмени. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted August 23 Report Share Posted August 23 I ja sam brat, Jakubov brat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted August 23 Report Share Posted August 23 19 hours ago, Havočka said: Ja ih isto upoznah brda ove godine i fini su ljudi Ja sam imao sreće da upoznam samo Ruskinje jer ih je Aranđelovac pun i mogu reći da sam poprilično zadovoljan. Sve su u top formi bez grama sala, trčkaraju po parku i vole da im pomažem u šopingu osnovnih namirnica. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 23 Report Share Posted August 23 Koliko ce dugo biti otvorena tema za brutal? stoji mi nezavrsena reportaza tamo u editoru pa da ne propadne 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 23 Report Share Posted August 23 neka stoji otvorena, ne žurimo nigde 😄 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 9 Report Share Posted September 9 https://balkanrock.com/vesti/najave/tindersticks-4-marta-2025-u-beogradu/?fbclid=IwY2xjawFLqYlleHRuA2FlbQIxMQABHah08cCKJvM8Z9LirWkhglpa0muOG3ClgWKps-zOds4r6x6jxkq09PEwbQ_aem_KhXTaFjoIxkR-aObdOPX6g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 9 Report Share Posted September 9 U lepo, moze.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted September 9 Report Share Posted September 9 Majstori suzdržanosti??? Ovo očigledno nije za mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted September 9 Report Share Posted September 9 Mozd mogu dugo da bembaju, umeju da se suzdrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted September 10 Report Share Posted September 10 Ako je tako onda su moja braća. Ja mislio suzdržavaju se od seksa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted September 10 Report Share Posted September 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted September 12 Report Share Posted September 12 https://new.gigstix.com/event/sadhus-the-smoking-community-i-half-gramme-of-soma-novi-sad-25-oktobar-2024/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted September 13 Report Share Posted September 13 Ultra silvam+Gleichmacher 06.10. Drugstore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 13 Report Share Posted September 13 uuuuuu do jaja, ide se na to obavezno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted September 18 Report Share Posted September 18 Notirati da u raspali Dorćol plac ne idem više na koncerte,ozvučenje kršić,aj to bih i preživeo,al carevi su uspeli da im posle 15 minuta svirke nestane točeno pivo🤣 Ali zato ima flaširani moćni ali zato 0.3 birra morettttti za 500plus dindži.Koji kurac se dešava sa ovim klubovima ovde,nek si jebu mater,sa sve ovim raspalim Rusima što su se dovukli ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 18 Report Share Posted September 18 A sta si slusao tamo? Ja jedino gledao Jarbole tamo ove godine, bilo ok, ne secam se cene piva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted September 18 Report Share Posted September 18 Može da bude dobar zvuk tamo, gledao sam Hashimu, i Gaye Su Akyol. Ali mislim da često varira u suštini koliko je puna sala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 18 Report Share Posted September 18 Tarja i Marko Hietala u MTS dvorani 29. marta. Gledao sam ovaj tandem u Berlinu pre neki vikend, dobra zabava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 18 Report Share Posted September 18 Gde je šta radi Shamandalie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted September 18 Report Share Posted September 18 (edited) 2 hours ago, Kumodraski Vo said: A sta si slusao tamo? Ja jedino gledao Jarbole tamo ove godine, bilo ok, ne secam se cene piva.. Mudhoney sinoć. Jbg, ako već znaš da će koncert da bude sold out, možeš da se potrudiš da ti jedna točilica za pivo ne otkaže pre koncerta a druga 15 minuta po početku koncerta. A i znaš da će dodju matorci ko ja koji izlaze retko pa će da popiju "malo" više. A i da ne angažuješ na šanku neke mladunce koji će jedno pivce da sipaju pola sata u čašu...WC poplavljen ko Obrenovac onomad, horor. Zvuk je bio grozan, napred je zvečalo, u sredini i nekako, a pozadi do šanka skoro se ništa nije ni čulo. Gledao sam u aprilu Finntroll tamo, bilo je ok, ali i znatno manje ljudi, pa možda i to ima veze. A i vrv sam premator za ove zajebancije, malo ću da proberem na koje koncerte ću dalje da idem, pogotovo sa ovim raspalim mestima na kojima se organizuju isti. Edited September 18 by Mickey mouse 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts