Kumodraski Vo Posted Thursday at 10:58 AM Report Share Posted Thursday at 10:58 AM Znaci ostaje isti prostor? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted Thursday at 11:29 AM Report Share Posted Thursday at 11:29 AM Da. Napraviće i manji kontigent fizičkih karata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted Thursday at 11:57 AM Report Share Posted Thursday at 11:57 AM Počela prodaja za Fontaines D.C....4900/5900. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted Thursday at 12:05 PM Report Share Posted Thursday at 12:05 PM Pfft super sad ne moram ni da pustam da vidim da li bih mozda isao.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted Thursday at 12:38 PM Report Share Posted Thursday at 12:38 PM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted Thursday at 01:22 PM Report Share Posted Thursday at 01:22 PM king gizzard lizard wizard pizdard sviraju 3 datuma u bugarskoj sledece godine na leto mozda se rusi iscimaju za ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted Thursday at 01:44 PM Report Share Posted Thursday at 01:44 PM uzeo sam kartu odmah za prvi dan u bugarskoj. ne znam gde oni mogu da sviraju kod nas, oni su na ivici da sviraju arene. i na ovo bi moglo da se ide: https://www.facebook.com/events/912658440336995/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted Thursday at 02:11 PM Report Share Posted Thursday at 02:11 PM dinara ne bi dao ovim smecarima.. 1 10 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted Thursday at 02:19 PM Report Share Posted Thursday at 02:19 PM neeeee laibach u domu omladineeee neeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted Thursday at 03:19 PM Report Share Posted Thursday at 03:19 PM Drakula će to da sredi da valja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted Thursday at 03:44 PM Report Share Posted Thursday at 03:44 PM 1 hour ago, Havočka said: neeeee laibach u domu omladineeee neeeeee mozda je u donjoj sali koncert, kad dodaju jos sabova nije toliko hrdjavo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted Thursday at 03:52 PM Report Share Posted Thursday at 03:52 PM gledao ih ja u toj sali dole pre 10 godina (bokte), bio super ugođaj sa balkona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted Thursday at 04:03 PM Report Share Posted Thursday at 04:03 PM 2 hours ago, azal said: i na ovo bi moglo da se ide: https://www.facebook.com/events/912658440336995/ 3/5k za elektropionir, fak mozda del boj iznese neku janjetinu kao posluzenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted Thursday at 04:07 PM Report Share Posted Thursday at 04:07 PM 47 minutes ago, Grobodan said: Drakula će to da sredi da valja sta je sa drakulom hh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted Thursday at 04:09 PM Report Share Posted Thursday at 04:09 PM 15 minutes ago, Talvi said: gledao ih ja u toj sali dole pre 10 godina (bokte), bio super ugođaj sa balkona pre 10 dina su im razglasi jos uvek valjali osim klubica, tamo nikad nista nije valjalo. cak se i joakim preznojio za leprous, na kraju je rekao da je imao jos malo sabova moglo bi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted Thursday at 04:35 PM Report Share Posted Thursday at 04:35 PM Ovo postaje besmisleno sa ovim cenama karata...2500,3000 je sad već standard,evo stižemo i na 5000 za Caspara i Fontaines. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted Thursday at 04:38 PM Report Share Posted Thursday at 04:38 PM pretprodaja je okej jer ti da do znanja koliko ljudi mozes da ocekujes. samo sto se u normalnim zemljama, ako se vidi da ces da rasprodas, na vreme prebaci koncert u neku drugu, vecu salu. ili obrnuto, ako je presale mali, prebacis iz veceg u neki manji prostor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellAwaits Posted Thursday at 04:48 PM Report Share Posted Thursday at 04:48 PM Laibach je trip, ne treba tu mnogo mudologije ako tonci/osvetljenje znaju zanat. Iako već dugo ne dolazim redovno na svirke, čini mi se da gosti dolaze potpuno neupućeni u akustiku prostora gde nastupaju, pa onda kukuleleleču. Ko tu zataji, ne znam, ali nije teško poslati info par dana po zakazivanju svirke i razmeniti imejlove o mogućnostima prostora i potrebama benda. Rajder lista se izgleda svodi na iće, piće i grupi cupi. 2 hours ago, Kumodraski Vo said: dinara ne bi dao ovim smecarima.. Je l' ovo nešto na temu pobede Paje Protuve u SAD-u? Metal će otiću u kurac ako bendovi počnu podilaziti politikantima. Metal je najbolji kad je protiv svega ovozemaljskog, pa i sebe samog. Ostalo je pop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted Thursday at 04:52 PM Report Share Posted Thursday at 04:52 PM dzabe im sto pise u rajderu da je razglas taj i taj ako je u uzasnom stanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted Thursday at 04:54 PM Report Share Posted Thursday at 04:54 PM Ovaj stori je toliki odvratan da nema dalje 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted Thursday at 04:57 PM Report Share Posted Thursday at 04:57 PM sto? tako smo se i mi osecali kad nam je sloba krao izbore, ili radikali pobedili 2012. dalje da ne nabrajam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted Thursday at 05:00 PM Report Share Posted Thursday at 05:00 PM Za početak oni su Australijanci, a da ne zalazimo u white shaming i ostale bljuvotine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted Thursday at 05:00 PM Report Share Posted Thursday at 05:00 PM Stori je svakako preteran i pojačano woke ali suština je pogođena, a to je da ponovni dolazak narandžaste budale na presto teško da može da pomeri globalnu priču u nekom boljem pravcu, no ovo je vreme radosti za raznorazne šešeljoide, dodike i putleroljube od vladivostoka do kumodraža 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted Thursday at 05:01 PM Report Share Posted Thursday at 05:01 PM zar ovi nisu iz Australije, ovo su neki inverzni Dodik momenti 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted Thursday at 05:04 PM Report Share Posted Thursday at 05:04 PM mozda su australijanci ali meni deluje da su non stop na turneji, tako da su svuda tramp i ostale nedemokrate su uvek bili dobri za nas ovde, tako da... bemliga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts