Jump to content

Koncertne agencije u Srbiji

Vrtoglavica

Recommended Posts

15 minutes ago, Talvi said:

gledao ih ja u toj sali dole pre 10 godina (bokte), bio super ugođaj sa balkona

pre 10 dina su im razglasi jos uvek valjali

osim klubica, tamo nikad nista nije valjalo. cak se i joakim preznojio za leprous, na kraju je rekao da je imao jos malo sabova moglo bi

Laibach je trip, ne treba tu mnogo mudologije ako tonci/osvetljenje znaju zanat.

Iako već dugo ne dolazim redovno na svirke, čini mi se da gosti dolaze potpuno neupućeni u akustiku prostora gde nastupaju, pa onda kukuleleleču. Ko tu zataji, ne znam, ali nije teško poslati info par dana po zakazivanju svirke i razmeniti imejlove o mogućnostima prostora i potrebama benda. Rajder lista se izgleda svodi na iće, piće i grupi cupi.

2 hours ago, Kumodraski Vo said:

image.png

:haha:

dinara ne bi dao ovim smecarima..

Je l' ovo nešto na temu pobede Paje Protuve u SAD-u? Metal će otiću u kurac ako bendovi počnu podilaziti politikantima.

Metal je najbolji kad je protiv svega ovozemaljskog, pa i sebe samog.

Ostalo je pop.

Stori je svakako preteran i pojačano woke ali suština je pogođena, a to je da ponovni dolazak narandžaste budale na presto teško da može da pomeri globalnu priču u nekom boljem pravcu, no ovo je vreme radosti za raznorazne šešeljoide, dodike i putleroljube od vladivostoka do kumodraža

• Upvote 2