VoivodBG Posted November 7 Report Posted November 7 Da. Napraviće i manji kontigent fizičkih karata. Quote
Mickey mouse Posted November 7 Report Posted November 7 Počela prodaja za Fontaines D.C....4900/5900. Quote
Kumodraski Vo Posted November 7 Report Posted November 7 Pfft super sad ne moram ni da pustam da vidim da li bih mozda isao.. 1 Quote
Buddha Posted November 7 Report Posted November 7 king gizzard lizard wizard pizdard sviraju 3 datuma u bugarskoj sledece godine na leto mozda se rusi iscimaju za ovde Quote
azal Posted November 7 Report Posted November 7 uzeo sam kartu odmah za prvi dan u bugarskoj. ne znam gde oni mogu da sviraju kod nas, oni su na ivici da sviraju arene. i na ovo bi moglo da se ide: https://www.facebook.com/events/912658440336995/ Quote
Kumodraski Vo Posted November 7 Report Posted November 7 dinara ne bi dao ovim smecarima.. 1 11 3 Quote
Buddha Posted November 7 Report Posted November 7 1 hour ago, Havočka said: neeeee laibach u domu omladineeee neeeeee mozda je u donjoj sali koncert, kad dodaju jos sabova nije toliko hrdjavo Quote
Talvi Posted November 7 Report Posted November 7 gledao ih ja u toj sali dole pre 10 godina (bokte), bio super ugođaj sa balkona Quote
Buddha Posted November 7 Report Posted November 7 2 hours ago, azal said: i na ovo bi moglo da se ide: https://www.facebook.com/events/912658440336995/ 3/5k za elektropionir, fak mozda del boj iznese neku janjetinu kao posluzenje Quote
Havočka Posted November 7 Report Posted November 7 47 minutes ago, Grobodan said: Drakula će to da sredi da valja sta je sa drakulom hh Quote
Buddha Posted November 7 Report Posted November 7 15 minutes ago, Talvi said: gledao ih ja u toj sali dole pre 10 godina (bokte), bio super ugođaj sa balkona pre 10 dina su im razglasi jos uvek valjali osim klubica, tamo nikad nista nije valjalo. cak se i joakim preznojio za leprous, na kraju je rekao da je imao jos malo sabova moglo bi Quote
Mickey mouse Posted November 7 Report Posted November 7 Ovo postaje besmisleno sa ovim cenama karata...2500,3000 je sad već standard,evo stižemo i na 5000 za Caspara i Fontaines. 1 Quote
Buddha Posted November 7 Report Posted November 7 pretprodaja je okej jer ti da do znanja koliko ljudi mozes da ocekujes. samo sto se u normalnim zemljama, ako se vidi da ces da rasprodas, na vreme prebaci koncert u neku drugu, vecu salu. ili obrnuto, ako je presale mali, prebacis iz veceg u neki manji prostor Quote
HellAwaits Posted November 7 Report Posted November 7 Laibach je trip, ne treba tu mnogo mudologije ako tonci/osvetljenje znaju zanat. Iako već dugo ne dolazim redovno na svirke, čini mi se da gosti dolaze potpuno neupućeni u akustiku prostora gde nastupaju, pa onda kukuleleleču. Ko tu zataji, ne znam, ali nije teško poslati info par dana po zakazivanju svirke i razmeniti imejlove o mogućnostima prostora i potrebama benda. Rajder lista se izgleda svodi na iće, piće i grupi cupi. 2 hours ago, Kumodraski Vo said: dinara ne bi dao ovim smecarima.. Je l' ovo nešto na temu pobede Paje Protuve u SAD-u? Metal će otiću u kurac ako bendovi počnu podilaziti politikantima. Metal je najbolji kad je protiv svega ovozemaljskog, pa i sebe samog. Ostalo je pop. Quote
Buddha Posted November 7 Report Posted November 7 dzabe im sto pise u rajderu da je razglas taj i taj ako je u uzasnom stanju Quote
Grobodan Posted November 7 Report Posted November 7 Ovaj stori je toliki odvratan da nema dalje 3 Quote
Buddha Posted November 7 Report Posted November 7 sto? tako smo se i mi osecali kad nam je sloba krao izbore, ili radikali pobedili 2012. dalje da ne nabrajam Quote
Grobodan Posted November 7 Report Posted November 7 Za početak oni su Australijanci, a da ne zalazimo u white shaming i ostale bljuvotine Quote
Haos sam ja Posted November 7 Report Posted November 7 Stori je svakako preteran i pojačano woke ali suština je pogođena, a to je da ponovni dolazak narandžaste budale na presto teško da može da pomeri globalnu priču u nekom boljem pravcu, no ovo je vreme radosti za raznorazne šešeljoide, dodike i putleroljube od vladivostoka do kumodraža 2 Quote
Talvi Posted November 7 Report Posted November 7 zar ovi nisu iz Australije, ovo su neki inverzni Dodik momenti 4 Quote
Buddha Posted November 7 Report Posted November 7 mozda su australijanci ali meni deluje da su non stop na turneji, tako da su svuda tramp i ostale nedemokrate su uvek bili dobri za nas ovde, tako da... bemliga Quote
Recommended Posts