Jump to content

Recommended Posts

Posted

And yes! The moment has come for the overlords of American avant-noise to add Belgrade to their tour map! 🖤🤘
WOLF EYES – Nate Young and John Olson (aka Inzane Johnny) – are bringing their industrial noise psycho free jazz dreams to our dirty city. 🖤🖤
Save the date: April 3rd at Karmakoma! Don’t waste your life living in ignorance.
Noise, not music, please!

More info coming soon.

Posted
3 hours ago, Kumodraski Vo said:

Aj ovaj Mercyless bi mozda i gledao..

Isto i to Abject offerings set je u pitanju. Ako uleti još neko ime ovof ranga možda bi se moglo posetiti.. 

Posted
8 hours ago, Mickey mouse said:

Kad će Darkness rising u Ripnju da se povampiri... 

Najverovatnije nikada. Ono je prilika jednom i nikada vise da imas takav line up, na takvom mestu. Organizacija je imala veca ocekivanja od posecenosti, publika klasicno imala izgovore sto da ne dodju i to se zavrsilo sa solidnim minusom na kraju festivala. Ja iskreno drugaciji ishod nisam ni ocekivao, treba tu mnogo godina i dosta gubljenja novca da bi finansijski dosao na nulu ili blizu nje. Ako nista barem je ostala odlicna uspomena na tih par dana, uprkos svim losim uslovima i hladnom vremenu.

Posted

O tom događaju bi trebalo napraviti dokumentarac. Meni je samo drago što su organizatori uspeli da isplate sva dugovanja koja su imali. Tako da je to ipak priča sa srećnom završnicom. 

P.S. Nisam išao na festival, ali kao i svi ostali odavde ispratio sam dešavanja. Jedan zanimljiv fakt, jedan bivši kolega je iz Ripnja. I bilo je mi je prezanimljivo da je on otišao na taj festival, ušao za dž. A čovek je kako to da kažem, malo prost u dušu i ne zanima ga metal. Ali najjači mi je bio njegov opis svega toga, nalio se rakijom tog dana, kaže, vidim gomilu ljudi došli tu, jedu pljeskavice, blato svuda i ide neka larma. Bilo mi zanimljivo. 😄