VoivodBG Posted December 18 Report Posted December 18 Otpeva i po neku Madrugada pesmu: https://www.setlist.fm/setlists/sivert-hoyem-1bd61934.html Quote
Mickey mouse Posted December 18 Report Posted December 18 And yes! The moment has come for the overlords of American avant-noise to add Belgrade to their tour map! 🖤🤘 WOLF EYES – Nate Young and John Olson (aka Inzane Johnny) – are bringing their industrial noise psycho free jazz dreams to our dirty city. ⚡️🖤🖤⚡️ Save the date: April 3rd at Karmakoma! Don’t waste your life living in ignorance. Noise, not music, please! ⚡️⚡️ More info coming soon. Quote
azal Posted December 18 Report Posted December 18 (edited) bice inzane Edited December 18 by azal Quote
23/16 Posted December 18 Report Posted December 18 Veceras Maruja u Zappa bazi. Ne desava se cesto da bend koji bas zelim da vidim uzivo navrati u Srbiju. Quote
VoivodBG Posted December 18 Report Posted December 18 Kaze Nekroskop jos par karata ostalo za Bohrene u ona druga dva lokala i to je to. Idemooo! Quote
Imrahil Posted December 18 Report Posted December 18 Ako nekom znaci, juce bilo u Katakombe. U Supertrampu rasprodali sve. Quote
Kumodraski Vo Posted December 20 Report Posted December 20 https://www.facebook.com/share/12EBjsmM5yx/ 2 2 Quote
chess Posted December 20 Report Posted December 20 Ma nek dodju jos 100x nema veze, BG je klasa, jedino je problem hangar, bice zvuk krsina Quote
Kumodraski Vo Posted December 20 Report Posted December 20 To i ja pomislih, bice kanta jbg. Al bar je avgust.. Quote
Chicken Little 420 Posted yesterday at 01:49 PM Report Posted yesterday at 01:49 PM https://www.serbian-metal.org/vesti/34513/povratak-hellhammer-festivala-poznata-lokacija-i-prva-imena/ 1 Quote
Kumodraski Vo Posted yesterday at 01:53 PM Report Posted yesterday at 01:53 PM Aj ovaj Mercyless bi mozda i gledao.. Quote
Phallusifer Posted yesterday at 02:05 PM Report Posted yesterday at 02:05 PM Bio sam na prvom, lepo sam se razvalio pa mi je bilo do jaja iako je bilo raspad. Za ovaj cu da sacekam jos imena pa ce vidimo Quote
Mickey mouse Posted yesterday at 02:42 PM Report Posted yesterday at 02:42 PM Kad će Darkness rising u Ripnju da se povampiri... 2 Quote
Grobodan Posted yesterday at 05:20 PM Report Posted yesterday at 05:20 PM 3 hours ago, Kumodraski Vo said: Aj ovaj Mercyless bi mozda i gledao.. Isto i to Abject offerings set je u pitanju. Ako uleti još neko ime ovof ranga možda bi se moglo posetiti.. Quote
Mračna kurcobolja Posted yesterday at 05:42 PM Report Posted yesterday at 05:42 PM 3 hours ago, Chicken Little 420 said: https://www.serbian-metal.org/vesti/34513/povratak-hellhammer-festivala-poznata-lokacija-i-prva-imena/ Vau, bend Prognan uživo? Baš prijatno iznenađenje. Tako rado bih čuo uživo neke stvari sa prvog albuma, recimo "Naša straža je gotova" ❤️ 1 Quote
Haos sam ja Posted yesterday at 05:51 PM Report Posted yesterday at 05:51 PM I mene bi zanimalo da čujem Prognan ali pretpostavljam da će tu 50% muzike da ide sa trake. Quote
dimmu1 Posted 18 hours ago Report Posted 18 hours ago 8 hours ago, Mickey mouse said: Kad će Darkness rising u Ripnju da se povampiri... Najverovatnije nikada. Ono je prilika jednom i nikada vise da imas takav line up, na takvom mestu. Organizacija je imala veca ocekivanja od posecenosti, publika klasicno imala izgovore sto da ne dodju i to se zavrsilo sa solidnim minusom na kraju festivala. Ja iskreno drugaciji ishod nisam ni ocekivao, treba tu mnogo godina i dosta gubljenja novca da bi finansijski dosao na nulu ili blizu nje. Ako nista barem je ostala odlicna uspomena na tih par dana, uprkos svim losim uslovima i hladnom vremenu. Quote
VoivodBG Posted 10 hours ago Report Posted 10 hours ago O tom događaju bi trebalo napraviti dokumentarac. Meni je samo drago što su organizatori uspeli da isplate sva dugovanja koja su imali. Tako da je to ipak priča sa srećnom završnicom. P.S. Nisam išao na festival, ali kao i svi ostali odavde ispratio sam dešavanja. Jedan zanimljiv fakt, jedan bivši kolega je iz Ripnja. I bilo je mi je prezanimljivo da je on otišao na taj festival, ušao za dž. A čovek je kako to da kažem, malo prost u dušu i ne zanima ga metal. Ali najjači mi je bio njegov opis svega toga, nalio se rakijom tog dana, kaže, vidim gomilu ljudi došli tu, jedu pljeskavice, blato svuda i ide neka larma. Bilo mi zanimljivo. 😄 Quote
Kumodraski Vo Posted 10 hours ago Report Posted 10 hours ago 11 minutes ago, VoivodBG said: O tom događaju bi trebalo napraviti dokumentarac. Narator da cita nesinu reportazu uz snimke vozda kako trci go po blatu.. 1 Quote
dimmu1 Posted 8 hours ago Report Posted 8 hours ago Bilo je tu jos nekih dogadjaja koji nikada nisu ispricani tipa ispijanje urina od strane odredjene ekipe kada im je nestalo rakije. Vozd koji radi salto unapred na poprilicno velikoj nizbrdici i sami mozete da zamislite kako se to zavrsava. Dva Toi Toi-ja na celom festivalu koji su bili bukvalno zamazani govnima prvih 30min otkako su postavljeni. Ekipa iz Horne videla guske kod domacina gde su odsedali - odmah pitaju posto su guske da ih zakolju, da imaju krv da se izmazu na bini. Pljeskavice koje su jedan dan npr 150din, sutradan 350, a par sati kasnije 400din. Neki su malo preterali sa alkoholom pa teturali goli po putu ispred diskonta. Ulazimo u kafanu da vidimo sta ima za rucak, kaze konobar 'ljudi pomagajte, jescete sta god hocete za dzaba samo mi prevodite sta ovi stranci hoce'. Umivanje i odrzavanje higijene na lokalnoj cesmi u Ripnju (pri nekih 10-15 stepeni sa led ledenom vodom) jer tuseva naravno nije bilo. Dorucak ispred diskonta pasteta i hleb, pa kako dolaze ljudi siri se ekipa i ostane se od dorucka tamo do skoro vecere. Odlicno druzenje i uspomene, zvuk bendova nebo i zemlja naspram danasnjih festivala (a ko bi rekao za takvu binu i skromno ozvucenje) gde placas daleko vise da bi slusao brujanje i otpanjen bas. Nazalost dosta losi uslovi i jako losa podrska domace publike. Bilo je neuporedivo vise stranaca nego Srba. 2 3 Quote
Kumodraski Vo Posted 8 hours ago Report Posted 8 hours ago Haha mislim da sam cuo za te guske vec.. Nikad necu prezaliti sto nisam bio, pakao. Ako nista drugo bar da vidim Urfaust u prnjavoru jebenom u tom ambijentu, naravno pored Horne i ostalih.. Quote
Slava Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago 16 hours ago, Haos sam ja said: I mene bi zanimalo da čujem Prognan ali pretpostavljam da će tu 50% muzike da ide sa trake. Pozdrav, druže. U konstantnom smo dogovoru sa organizatorom, do te mjere da sam promijenio kud ću slaviti Novu Godinu kako bi se mogli naći uzivo i popričati još detaljnije. Ako se sve potvrdi i bude po planu, dolazi nas četvorica...plus još 60 ljudi 🙂 Ne mogu više o tome dok se sve ne potvrdi i dok organizator ne objavi detaljno o tome, ali svakako ćemo doći i potruditi se napraviti jedinstveno iskustvo scenski i sa efektima. Živi bili pa doživili! 🤘 1 5 Quote
kuruz Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago čitajte Nešine izveštaje sa Darkness Rising, i dalje su ovde Quote
dimmu1 Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago 2 hours ago, Kumodraski Vo said: Haha mislim da sam cuo za te guske vec.. Nikad necu prezaliti sto nisam bio, pakao. Ako nista drugo bar da vidim Urfaust u prnjavoru jebenom u tom ambijentu, naravno pored Horne i ostalih.. Urfaust sam odslusao u satoru, bio sam budan ali je telo pokleklo. Zatvarali su festival i iako nisam do tada bio neki ljubitelj tog benda stvarno je svirka bila vrhunska. Poklopilo se odlicno u tako kasne sate i taman kao poslednji bend. Bendovi su dosta razvlacili, narocito Acherontas koji se npr sminkao skoro 2 sata da bi izasli sa kapuljacama i maramama preko lica gde im se vidi samo malo cela i oci. Pa su se jos namestali dobrih 45min. Gledam Infernal War oko skoro 4 ujutru, stojim, a oci mi se sklapaju. Vrhunska svirka ali dzaba kada si budan i vecinom na nogama od 8-9 prepodne do 3-4 ujutru sledeceg dana. Horna je svirala nesto posle 6 ujutru. Zao mi je sto nisam odgledao celu svirku ali nije bilo nikakve sanse da se to fizicki izgura. Ustajemo jedno jutro pre 7 i cujemo da neko svira, izadjem da pisam i pogledam dole, a ono Horna. Odgledao sam poslednje 3-4 pesme i nazad u sator. Ako nista ostaje ovaj kultni snimak 3 Quote
Recommended Posts