Talvi Posted February 6 Report Posted February 6 ko može neka ide radi komedije, ovakav odron se ne viđa svaki dan Quote
Haos sam ja Posted February 6 Report Posted February 6 Kad smo kod humora, ima i ovaj gigadogađaj 1 Quote
azal Posted February 6 Report Posted February 6 (edited) dobra imena za slipknot i korn tribute mora se priznati Edited February 6 by azal 2 Quote
chess Posted February 6 Report Posted February 6 Mozda ovaj dogadjaj nije ni za koga ovde al zna se cemu sluzi, da se uzme kinta i potencijalno dovede neki dobar bend. Kao kad dovedes neki glupi stoner bend na koji se klinci loze, uzmes kintu i onda posle ako hoces rizikujes. Quote
Talvi Posted February 6 Report Posted February 6 ovaj SOAD tribute je već bio 100 puta čini mi se, tako da imaju publiku očigledno Quote
Havočka Posted February 6 Report Posted February 6 (edited) glupi stoner bend je totalno drugačiji fenomen, uopšte nije za klince mislim da grčko smeće skuplja publiku istog tipa kao i bruno mars - sede ljudi u kolima, radio tandrče neku tugovanku u krug, sve lako, pitko, jednostavno i bez nekog udubljivanja tako isto i ova vilidžers i štatijaznam ekipa - udri jedan rif do iznemoglosti sa jednog ili dva jućub kanala (ima ih slušaju i onaj drugi gde serem tužne ptice), piju pivo i neće jebu ženu ako je žena fenserka magarci nikad čoveka od njih ovo hengtajm smeće je smeće jer nigde ne piše trve ili kvlt tribute a još je veće smeće jer sve te bendove imamo i kod kuće ali se nadam da bar zaista klinci idu a ne ovi magarci iz mog odeljenja jbga Edited February 6 by Havočka 1 Quote
VoivodBG Posted February 6 Report Posted February 6 Samo da najavim bratiju: Gledao sam ih tri puta do sada i svaki put je bilo razaranje vremena i prostora. Nešto najbliže Swansima u prajmu, a nisu ponovo plagijati. Plus ima pesma koja je posvećena Beogradu, a to smo svakako zaslužili. Plus su u Karmakomi što znači da će zvuk koliko toliko biti u redu. WC će imati toalet papira. Predivno. Quote
Haos sam ja Posted February 10 Report Posted February 10 I neki opskurni Grci sviraju u Festu u četvrtak, ko nema šta pametnije da radi Quote
VoivodBG Posted February 10 Report Posted February 10 Šta je više sa tim posthardcore metal bendovima i labudovima i zmijama više? Nek im jave da postoje i druge živuljke. 2 Quote
VoivodBG Posted February 10 Report Posted February 10 Da imam takav bend Hyrax odmah na naslovnu da se isprati trend otkrića iz prošle godine najpopularniej životinje na internetu. Quote
Talvi Posted February 11 Report Posted February 11 ako neko hoće da baci pare u mračne ponore: Killtown Bookings is extremely proud to announce that we will commence the booking of the following tour; “Gnomonic Incursion 2025” w/ PORTAL (aus) + IMPETUOUS RITUAL (aus)!!! Dates will be 4th - 21st September 2025 with just 18 exclusive European shows! Quote
azal Posted February 12 Report Posted February 12 oni bese sviraju sa likom koji nosi masku mrtvog pevaca? gledao sam Dope 2000, bili predgrupa Alice Cooperu, uzasan bend iako je basista nosio Manowar majicu Quote
Haos sam ja Posted February 12 Report Posted February 12 Taj Dope je toliko loš bend da sam i kao mlađahni nu metalac bio u fazonu jbte koje smeće. Static-X samo za nijansu bolji od njih. Quote
azal Posted February 12 Report Posted February 12 9 minutes ago, Haos sam ja said: Taj Dope je toliko loš bend da sam i kao mlađahni nu metalac bio u fazonu jbte koje smeće. Static-X samo za nijansu bolji od njih. uvek mesam Static X i Powerman 5000 Quote
Haos sam ja Posted February 12 Report Posted February 12 Static X je onaj sa dužim šiljcima na ježić frizuri Quote
VoivodBG Posted February 12 Report Posted February 12 40 minutes ago, Talvi said: Massive Attack na Arsenalu Samo to i Oranzi Pazuzu i dosta za ovu godinu. Eventualno neki Aphex Twin da uleti blize i mirna backa sto bi se reklo. 😄 Quote
vudun Posted February 12 Report Posted February 12 Vodeća svetska stručnjakinja za ekonometriju pažnje stiže na Dane komunikacija u Rovinj... Quote
VoivodBG Posted February 13 Report Posted February 13 Nije Aphex ali može bratan: Murcof 15.04.2025 / 21č / CK13 “Privlače me muzika i zvuci koji izazivaju osećaj misterije ili onostranosti” – Fernando Corona aka Murcof Fernando Corona, kompozitor i elektronski muzičar iz Meksika, poznat pod pseudonimom Murcof, predstaviće se domaćoj publici 15. aprila na koncertu u Omladinskom centru CK13. Murcof je jedna od najistaknutijih figura na polju eksperimentalne elektronske muzike čije stvaralaštvo premošćuje jaz između elektronskog eksperimenta i organske kompozicije, kombinujući pritom čitav niz uticaja: glitch, minimalistički tehno, savremenu klasičnu muziku, Berlinsku školu, dron, ambijent u impresivnu celinu. Kao muzičke materijale Fernando Corona koristi orkestarske semplove, terenske snimke, mikroskopski detaljne teksture, zvuke i ritmove. Poslednjih godina okreće se radu s akustičnim instrumentima. Sarađuje s muzičarima različitih stilskih usmerenja, s džez trubačem Erikom Trifazom, majstorom indijske table Talvinom Singom, pijanistom Frančeskom Tristanom i kompozitorom Filipom Ptijem. Na svetskoj muzičkoj sceni aktivan je od 2001. godine i iza sebe ima 10 albuma. Na koncertu u Omladinskom centru CK13 predstaviće audiovizuelni projekat “Etna Sessions” koji je nastao u saradnji sa vizuelnim umetnikom Manu Roso, a po narudžbi Centra za savremenu kulturu Grada Katane (Sicilija, Italija). Delo sadrži terenske snimke koje je duo stvarao in situ u Nacionanom parku Etna a koje su poslužile kao baza za dalju analognu i digitalnu obradu. Delo je upotpunjeno upotrebom modularnih sintisajzera koji proširuju ovo monumentalno delo koje luta između drona, ambijentalne muzike, daba i minimalističkog tehna. murcof.com Instagram Facebook murcofmusic.bandcamp.com Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa kao i putem online platforme gigstix.com. https://new.gigstix.com/event/murcof-novi-sad-15-april-2025/ Early bird ulaznice: 1.500,00 RSD Redovna cena: 1.800,00 RSD Na dan koncerta: 2.200,00 RSD Quote
oʞɾoƃ Posted February 13 Report Posted February 13 On 2/11/2025 at 8:17 AM, VoivodBG said: Ne idu dekolte i šlic zajedno... Quote
Recommended Posts