Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mozda ovaj dogadjaj nije ni za koga ovde al zna se cemu sluzi, da se uzme kinta i potencijalno dovede neki dobar bend. Kao kad dovedes neki glupi stoner bend na koji se klinci loze, uzmes kintu i onda posle ako hoces rizikujes.

Posted (edited)

glupi stoner bend je totalno drugačiji fenomen, uopšte nije za klince

mislim da grčko smeće skuplja publiku istog tipa kao i bruno mars - sede ljudi u kolima, radio tandrče neku tugovanku u krug, sve lako, pitko, jednostavno i bez nekog udubljivanja 

tako isto i ova vilidžers i štatijaznam ekipa - udri jedan rif do iznemoglosti sa jednog ili dva jućub kanala (ima ih slušaju i onaj drugi gde serem tužne ptice), piju pivo i neće jebu ženu ako je žena fenserka 

magarci 

nikad čoveka od njih

ovo hengtajm smeće je smeće jer nigde ne piše trve ili kvlt tribute

a još je veće smeće jer sve te bendove imamo i kod kuće 

ali se nadam da bar zaista klinci idu a ne ovi magarci iz mog odeljenja jbga

Edited by Havočka
  • Upvote 1
Posted

Samo da najavim bratiju:

May be an image of 3 people and text

Gledao sam ih tri puta do sada i svaki put je bilo razaranje vremena i prostora. Nešto najbliže Swansima u prajmu, a nisu ponovo plagijati. Plus ima pesma koja je posvećena Beogradu, a to smo svakako zaslužili. Plus su u Karmakomi što znači da će zvuk koliko toliko biti u redu. WC će imati toalet papira. Predivno.

Posted

ako neko hoće da baci pare u mračne ponore:

Killtown Bookings is extremely proud to announce that we will commence the booking of the following tour; “Gnomonic Incursion 2025” w/ PORTAL (aus) + IMPETUOUS RITUAL (aus)!!!
Dates will be 4th - 21st September 2025 with just 18 exclusive European shows!
Posted

oni bese sviraju sa likom koji nosi masku mrtvog pevaca? :haha:

gledao sam Dope 2000, bili predgrupa Alice Cooperu, uzasan bend iako je basista nosio Manowar majicu

Posted
9 minutes ago, Haos sam ja said:

Taj Dope je toliko loš bend da sam i kao mlađahni nu metalac bio u fazonu jbte koje smeće. Static-X samo za nijansu bolji od njih.

uvek mesam Static X i Powerman 5000

Posted
40 minutes ago, Talvi said:

Massive Attack na Arsenalu

Samo to i Oranzi Pazuzu i dosta za ovu godinu. Eventualno neki Aphex Twin da uleti blize i mirna backa sto bi se reklo. 😄

Posted

Nije Aphex ali može bratan:

Murcof
15.04.2025 / 21č / CK13
“Privlače me muzika i zvuci koji izazivaju osećaj misterije ili onostranosti”
– Fernando Corona aka Murcof

Fernando Corona, kompozitor i elektronski muzičar iz Meksika, poznat pod pseudonimom Murcof, predstaviće se domaćoj publici 15. aprila na koncertu u Omladinskom centru CK13.
Murcof je jedna od najistaknutijih figura na polju eksperimentalne elektronske muzike čije stvaralaštvo premošćuje jaz između elektronskog eksperimenta i organske kompozicije, kombinujući pritom čitav niz uticaja: glitch, minimalistički tehno, savremenu klasičnu muziku, Berlinsku školu, dron, ambijent u impresivnu celinu. Kao muzičke materijale Fernando Corona koristi orkestarske semplove, terenske snimke, mikroskopski detaljne teksture, zvuke i ritmove. Poslednjih godina okreće se radu s akustičnim instrumentima. Sarađuje s muzičarima različitih stilskih usmerenja, s džez trubačem Erikom Trifazom, majstorom indijske table Talvinom Singom, pijanistom Frančeskom Tristanom i kompozitorom Filipom Ptijem. Na svetskoj muzičkoj sceni aktivan je od 2001. godine i iza sebe ima 10 albuma.
Na koncertu u Omladinskom centru CK13 predstaviće audiovizuelni projekat “Etna Sessions” koji je nastao u saradnji sa vizuelnim umetnikom Manu Roso, a po narudžbi Centra za savremenu kulturu Grada Katane (Sicilija, Italija). Delo sadrži terenske snimke koje je duo stvarao in situ u Nacionanom parku Etna a koje su poslužile kao baza za dalju analognu i digitalnu obradu. Delo je upotpunjeno upotrebom modularnih sintisajzera koji proširuju ovo monumentalno delo koje luta između drona, ambijentalne muzike, daba i minimalističkog tehna.
murcof.com
Instagram
Facebook
murcofmusic.bandcamp.com
Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa kao i putem online platforme gigstix.com.
https://new.gigstix.com/event/murcof-novi-sad-15-april-2025/
Early bird ulaznice: 1.500,00 RSD
Redovna cena: 1.800,00 RSD
Na dan koncerta: 2.200,00 RSD