Talvi Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Madball je imao do jaja posetu pre neki dan u NS-u, a karta je bila 1600/2000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Madball kostao 2000?!? :haha: :haha: 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 madball, deez nuts, your demise i nasty paket. druga dva su poslednjih par godina među popularnijim hc bendovima među publikom širom sveta. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Postao fin jebiga,da ne isprlja odelo. A do juce se klosario po parkovima u maksericama i gadjao nozevima. madball, deez nuts, your demise i nasty paket. druga dva su poslednjih par godina među popularnijim hc bendovima među publikom širom sveta. Svi zajedno nisu kao jedna zica na gitari Kerry Kinga. Budalastina. 3 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Невиђено је то колико ти лупеташ. Испаде сад да зато што је Слејер коштао 2 000 не сме ни један концерт у Србији да кошта више. Цену карте одређује организатор на основу трошкова и процене бројности на концерту. Понуда и потражња, боли их курац да ли је Слејер бољи бенд од Медбола. 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Slayer danas je sranje.i bolje da okace gitre o klin. setlista im je stalno ideticna,smaranje. madball/ludomudo hahhahaaha! 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemilica Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Dosadilo mi je vredjanje pa rek'o da se javim ovde. Sixx, ja sam Milorad Vuckovic, moj telefon je 065-667-9999, molim da me pozoves da izadjemo negde, bilo gde, da mi objasnis zasto sam retard, gde sam i koga pokrao, posto rece i da sam lopov. Ucini mi, molim te. Odgovoricu ti na sva pitanja. P.S. Neko je spominjao da MW bio krcat, nije, 145 ili 155 karata. 35 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Да те видимо сада господине Sixx. 12 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Postao fin jebiga,da ne isprlja odelo. A do juce se klosario po parkovima u maksericama i gadjao nozevima. Svi zajedno nisu kao jedna zica na gitari Kerry Kinga. Budalastina. Komšija...Kerry King je pićka. Dosadilo mi je vredjanje pa rek'o da se javim ovde. Sixx, ja sam Milorad Vuckovic, moj telefon je 065-667-9999, molim da me pozoves da izadjemo negde, bilo gde, da mi objasnis zasto sam retard, gde sam i koga pokrao, posto rece i da sam lopov. Ucini mi, molim te. Odgovoricu ti na sva pitanja. P.S. Neko je spominjao da MW bio krcat, nije, 145 ili 155 karata. Uuuu,znaš kad će te pozove...za prvi april. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Live Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Javiće se čim spremi novogodišnji program za svoju televiziju 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Dosadilo mi je vredjanje pa rek'o da se javim ovde. Sixx, ja sam Milorad Vuckovic, moj telefon je 065-667-9999, molim da me pozoves da izadjemo negde, bilo gde, da mi objasnis zasto sam retard, gde sam i koga pokrao, posto rece i da sam lopov. Ucini mi, molim te. Odgovoricu ti na sva pitanja. P.S. Neko je spominjao da MW bio krcat, nije, 145 ili 155 karata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 (edited) Posle ovog ''ucini mi molim te'' fale samo zenski uzdasi. Edited December 27, 2013 by Razbijač-NAAĆI 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Mogao bih ja da skrcam ovo kredita sto mi ostalo da malo popricam s covekom. Mozda ga nagovorim da dovede prave bendove. 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Ovaj Madball dolazio vise puta nego Bajaga u Skoplje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Dva puta u Beogradu, jednom na Exitu i poslednji put u NS... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Lemmy još nije odgovorio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Pas koji laje, ne ujeda... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 tuži ga za klevetu, za džabe ću da te zastupam 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Само немој да се зајебеш да одведеш Кокија на ручак, банкротираћеш. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Neka dovede neko Megadeth konacno, smara me da cekam vise. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Pa zovi Lemilicu, sad imaš njegov broj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemilica Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Nije se javio. Posle ovog ''ucini mi molim te'' fale samo zenski uzdasi. Morao sam da ne bude dramaticno, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Zao mi je sto nisam odmah odgovorio,ali nekoliko dana sam bio odsutan jer sam lobirao u privremeno okupiranoj Krajini.Takodje zahvaljujem i Kuruzu,sto je ostavio link za temu jer se u protivnom ne bih setio ni da postoji. Druze lemilice,zahvaljujem na pozivu za izlazak,ali ja nemam pojma ni ko si,a stidljiv sam i ne izlazim sa strancima.Takodje,hvala i na broju telefona,ali nemam zelju da te zovem.Ali dobro je sto ga sada imam,ako budem pazario nekada u buducnosti kartu za koncert koji organizujes.Tesko da ce se to ikada desiti,ali ajde. Zamolio bih te samo da mi kazes o kojem koncertu se konkretno radi i o kojoj pljuvacini,posto ja ovde pljujem mnogo a ne vodim evidenciju.Ako je slucajno Hatebreed/Napalm Death,dzaba se trudis,neces me nikada ubediti da to moze biti skuplje od Slayera. Pozdrav za Radmiza siptara i uju Efebberga! 2 36 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 pičkice 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 (edited) pfff Edited December 28, 2013 by M-16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts