Grobodan Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 angelistor i slićni,kako ''sortiravaju'' muziku po folderima,i pišu brišu,id bre u kurac.to kolekcija...to sranje.šta ja imam kaseta,i ploća,to je kolekcija. Angelistor ima više originalnih diskova nego 99% ljudi na ovom forumu A da ne pričam i da je išao na više koncerata od istog tolikog broja 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Angelistor ima više originalnih diskova nego 99% ljudi na ovom forumu A da ne pričam i da je išao na više koncerata od istog tolikog broja A što troluješ po temi?ko ga boli kurac za tog raspada.prićam o metalu generalno i metalcima,a ti o svom svršavanju na njegove kolekcije.zajebi to.to svršavanje rabotite u ćetri zida.ima 99% više diskova nego ceo forum...da je bar 5% dao/utopijo za dobrotvorne svrhe,bio bi ćovek.ovako,tu kolekciju može za brisanje kenjare da koristi. 9 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 šta ja imam kaseta,i ploća,to je kolekcija. :haha: Na šta si se ti Grobodane primio, ne daš ni trol da udari na Anđelizatora, metalna je ljubav to SEREM SE NA VUDUA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Разбијаћ нек се врати на форум оног тренутка кад престане да буде фејк ДЕТЕЛИНАРА УЗВРАЋА УДАРАЦ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Разбијаћ нек се врати на форум оног тренутка кад престане да буде фејк ДЕТЕЛИНАРА УЗВРАЋА УДАРАЦ e jesi mu objasnio neke stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Na šta si se ti Grobodane primio, ne daš ni trol da udari na Anđelizatora, metalna je ljubav to Stalno zaboravim da je Vudu u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Valjda je Hala Pionir BG, puna (koliko je to hiljada ljudi) aj da kažemo Heavy/Glam bend Karizma.. ovo je valjda bio hit 202ke, ili nešto u tom formatu sa više bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Dobio danas ponudu putem last.fm, Mađarski sludge doom metal bend Torn From Earth bi da napravi u Beogradu koncert na leto, ako neko može da im to ostvari, super. Hi, I'm Viktor from the 3 piece sludge band Torn From Earth from Budapest, Hungary. We'll be on tour this June/July, and we're looking for a gig in Beograd on 26. July. We play a mixture of sludge, doom and post metal. You can listen to our music here: https://tornfromearth.bandcamp.com/ https://www.facebook.com/tornfromearth All we need is: A place to sleep Some drink and food 120 EUR for gasoline, van rental and saving the world. Please let me know if you could help us doing a gig in Beograd or maybe you know anybody who could aid us here! Thank you for your answer in advance! Regards, Viktor/TFE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Dobih i ja, sad sam hteo da prenesem. Uruk i ja smo ih na prošlom Stonerizer-u pitali da li bi bili zainteresovani da dođu u Beograd, oni su skroz bili u fazonu da je samo potrebno da nađemo gde, super su likovi. Uživo kidaju, masivan zvuk, dva vokala se smenjuju, pri čemu basista izgleda kao lepši i mlađi Stiv fon Til, a gitarista kao lepši, mlađi i malo nerdy (zbog cvikera) Skot Keli. Kontam da je prava ponuda za Resetor, ali ne znam u koji mali prostor bi bili ugurani, pošto "Fest" više nije u opticaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Prosledio sam mu ponudu, i Bobi iz In From The Cold, pa neka vide da li hoće da ih rade. Mogao bi i Uruk da uđe u te vode, već smo diskutovali o tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Jesmo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Haha i meni se javio, uputih ga na resetor i destroy babylon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 ovo treba organizovati, rasprodalo bi se dok se okreneš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 100 evra VIP karta, sa sve bukkake završnicom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Разбијаћ нек се врати на форум оног тренутка кад престане да буде фејк ДЕТЕЛИНАРА УЗВРАЋА УДАРАЦ A ti znaš da sam ja fejk?jebo te majmunkov u dupe.i majmunkov i ja.a i vudu. a ja vuduu jebem tetku.i strinu,iako mu ne dođe ništa. znaći,vi mislite da sam ja ovaj šaban? http://www.yumetal.net/forum/user/2335-voodoo/ nasmejah se.grohotom. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 26, 2015 Report Share Posted April 26, 2015 Distune Promotion i SKC vam predstavljaju ▶ Impulse tribinu: Kako promovirati glazbeni program - od klupskog koncerta do festivala ◀ ▶ gosti: Sanjin Đukić ( LAA ) Matjaž Manček (Kino Šiška, MENT) Zoran Stajčić (Ravno do dna, Rolling Stone) ▶ moderator: Igor Bajok Uspjeli ste doći nadomak pomno planiranog događaja ― dogovoriti se s agentima, “bookirati” artiste, pronaći idealno mjesto i nekako stići do zaokružene financijske konstrukcije koja ima veliku mogućnost ne urušiti se. Sjajno, ali izazovi promocije tek počinju i zato ćemo ih prodiskutirati na tribini s gostima koji su ih u nekom vlastitom (ne)savršenom scenariju uspjeli preživjeti. Gosti druge tribine u organizaciji Impulse festivala su Sanjin Đukić (Zagreb), Matjaž Manček (Ljubljana) i Zoran Stajčić (Zagreb) Tema panel diskusije jest Kako promovirati glazbeni program - od klupskog koncerta do festivala, a gosti su redom veterani organizacije i kreatori glazbeno-kulturne ponude nekolicine gradova regije. Razmišljat ćemo o kreativnim odgovorima na pitanja koja muče svakog (nad)prosječnog promotora i organizatora: Koji su najprohodniji kanali promocije glazbenog događaja? Koje su sve prednosti i moguće nuspojave novih medija, koliko oni pomažu kreirati publiku i time izravno utječu na clubbing i festivalsku kulturu? Koji su sve primjeri dobre prakse organizacije koncerata i festivala u regiji? Impulse festival (20. 4. – 26. 4.) nastoji obuhvatiti fenomen glazbe u urbanom kontekstu i pristupiti mu iz više umjetničkih, ali i svakodnevno primijenjivih perspektiva, a poticanje diskusije na temu organizacije glazbenog događaja i dolaženje do novih, zajedničkih i kreativnih rješenja nastavak je i izravna primjena logike i kulturne politike festivala kojeg zajedničkim snagama drugu godinu za redom organiziraju Distune promotion i SKC Sveučilišta u Rijeci. http://youtu.be/DLAiNZRGTdY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destructor Posted April 26, 2015 Report Share Posted April 26, 2015 Slazem se sa prethodnikom. Malo ljudi iz Beograda dolazi na koncerte (malo proporcionalno gledajuci), a sve im je, sto se kaze "na tacni". Zamisli, mi koji putujemo po 300 i vise kilometara (u oba pravca) sta bi dali da mozemo cesce da dodjemo... a ima nas koji bacimo i 700 km (u oba pravca) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Ja sam djuskao po nesto jace od 500, radnim danom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 Resetor okačio Torche, uz tekst "Uskoro još jedna fina objava..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 kul, biće u kc gradu najverovatnije, ali držim fige za dom omladine, pazite se samo domaće predgrupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 kud baksuziras tako stalno sta ti je? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 je l' ovo poslednje Torche? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 mora biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 kud baksuziras tako stalno sta ti je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts