Demon Seed Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 @Talvi i Kuruz: Vas dvojica mislite na ovo? 2 Quote
Demon Seed Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Smešniji je Lemi u belim pantalonama, košuljici, naočarima za sunce i sa Rolandom AX u rukama od Čvarkovih najblistavijih momenata 2 2 Quote
Јарослав Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Zivota mi. Tako meni covek rece. I ponavljam, 90% sam siguran da je jedan od njih bio Jaroslav. e pa kurca baba večerala, na Oroz svirci nikada nisam bio Quote
Demon Seed Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 bio si pijan, bole te kurac, barem nisi ortakovoj ženi rekao da je voliš 2 2 Quote
kuruz Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Smešniji je Lemi u belim pantalonama, košuljici, naočarima za sunce i sa Rolandom AX u rukama od Čvarkovih najblistavijih momenata jeste aj razguli 1 Quote
lemmy sixx Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 e pa kurca baba večerala, na Oroz svirci nikada nisam bio Pa nisi ni tada bio na Oroz svirci...bio si na Nadimacu, pa si posle dosao da napusavas Lakija. Quote
Demon Seed Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Rekli mu saborci iz jedinice od koliko do koliko se dejstvuje i on rogerovao. Quote
Јарослав Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Pa nisi ni tada bio na Oroz svirci...bio si na Nadimacu, pa si posle dosao da napusavas Lakija. nisam bio ni na jednoj svirci na kojoj je u nekom trenutku svirao Oroz Quote
lemmy sixx Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 (edited) Ajde lepo priznaj, nemoj lagati. Nije to sramota. Bio si mlad i debilan. Edited June 5, 2015 by lemmy sixx 7 Quote
Јарослав Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 napušavao sam se sa Lakićem oko drugih stvari (mislim nešto oko Deadly Mosh, mada smo na kraju našli zajednički jezik), ali oko Nadimača sigurno ne Quote
lemmy sixx Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 napušavao sam se sa Lakićem oko drugih stvari (mislim nešto oko Deadly Mosh, mada smo na kraju našli zajednički jezik), ali oko Nadimača sigurno ne Mozda nisi na forumu, ali lajv jesi. 90%. 1 Quote
Fapril ethereal Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 bend koji ima pesmu pod nazivom Zmajeva jajca se ne moze uvrstiti u ozbiljne bendove.. 2 Quote
KazimKazim Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Vazda nisi imao milosti prema tom zdravom, narodnom humoru Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 bio si pijan, bole te kurac, barem nisi ortakovoj ženi rekao da je voliš Neki pisali i pesme o tome....Dzesiz grl. Quote
Јарослав Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Mozda nisi na forumu, ali lajv jesi. 90%. tolike su šanse, ako ne i veće, da će Barsa sutra da kara Juve, pa opet ništa ne znači Quote
HeLLsarma Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 U svakom slucaju si Retardiran za skejt! Quote
lemmy sixx Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 tolike su šanse, ako ne i veće, da će Barsa sutra da kara Juve, pa opet ništa ne znači 90% itekako znaci. A znaci i to sto svi ovde znamo da si urezivao naopaki krst u podlakticu, stavljao ajlajner, i blejao po kantama...tako da ovo sa koncerta nadimaca ne dodje kao nesto neobicno kada si ti u pitanju. 5 Quote
Kumodraski Vo Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 (edited) Covek je bar true, i ne dominira sa poznavanjem seljanije, samo kazem.. Edited June 5, 2015 by Kumodraski Vogue 1 Quote
lemmy sixx Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Ok, od sutra cu stavljati korpspejnt i urezivati naopaki krst u nadlakticu samo da bi me ti vise postovao. Quote
Recommended Posts