Kumodraski Vo Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Postujem te ja i ovako, samo kazem.. \m/ Quote
Mita Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Secam se i ja kada me je neko iz Nadimaca ovde napusavao pre par godina jer sam napisao kako su zvucali mnogo lose na nekoj svirci :haha: 1 Quote
Јарослав Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 90% itekako znaci. A znaci i to sto svi ovde znamo da si urezivao naopaki krst u podlakticu, stavljao ajlajner, i blejao po kantama...tako da ovo sa koncerta nadimaca ne dodje kao nesto neobicno kada si ti u pitanju. redenike i bodlje sam nosio samo na svoje svirke uostalom, verovatno si po običaju bio pijan, ko zna čega se sećaš Quote
Talvi Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Boro, je l' to bila ova svirka? Dark Revolution predstavljaSAMHAIN DRAFTING Nedelja, 05. oktobar Livingroom SKC, Beograd 15-03h Ulaz 150 dinara --- Matinée 15:00 Tamerlan (ambient / folk / gothic, Novosibirsk) 15:40 Red Wave to The Blocks (alternative / rock, Beograd) 16:15 Aetar (alternative / rock, Beograd) 16:50 StyptiC (tango / metal, Niš) 17:30 Nadimač (thrash metal, Beograd) 18:10 Oroz (hard rock / metal, Subotica) 18:50 Disdained (death metal, Novi Sad) 19:30 Kramp (death metal, Beograd) 20:10 Heaven Rain (progressive metal / rock, Banjaluka) sad svi u potragu za fotkama Quote
Јарослав Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 e pa kara banana, na Samhain Draftingu nikada nisam bio Quote
Kumodraski Vo Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Postoji galerija, ali nista nije sredjeno po datumima http://www.darkrevolution.org/gallery/nggallery/dark-revolution/kao-da-je-bilo-nekad/page/1 Quote
lemmy sixx Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 redenike i bodlje sam nosio samo na svoje svirke uostalom, verovatno si po običaju bio pijan, ko zna čega se sećaš I nosio si korpspejnt na watain, i urezivao naopaki krst u nadlakticu. Pijan sam bio samo dva puta na sopstvenim svirkama, i oba puta sam nesto sjebao...tako da sam batalio. Ovde nisam bio pijan. Ali priznajem i to vec rekoh, ne mogu 100% sigurno potvrditi da si to bio ti. Boro, je l' to bila ova svirka? sad svi u potragu za fotkama E jeste jebote, bravo! Na kraju nije bio ni hit 202, a ni recenzija. Mozda stvarno ono nije bio Jaroslav. e pa kara banana, na Samhain Draftingu nikada nisam bio Ma da, a na watain nisi nosio korpspejnt. Quote
Јарослав Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 na Watain sam nosio korpspejnt, nisam ni rekao da nisam drugi i poslednji put u životu (ako se misli na standardni korpspejnt) Quote
lemmy sixx Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 A urezivao naopaki krst u podlakticu/nadlakticu? Quote
Fapril ethereal Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 (ako se misli na standardni korpspejnt) pa koji jos ima? a i kad podigne ruke,to vise nije obrnut krst 3 Quote
Talvi Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 nastavimo ovde http://www.yumetal.net/forum/topic/62107-dozivljaji-sa-koncerata/ Quote
oʞɾoƃ Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 (edited) pa koji jos ima? Ima avangardni korpspejnt kad osim crne i bele koristiš i crvenu, kao Gaahl. Edited June 7, 2015 by oʞɾoƃ Quote
Grobodan Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 Saturnus turneja 20/9 IT – TURIN@CAFE LIBER 21/9 TBC 22/9 TBC 23/9 TBC 24/9 TBC 25/9 SK – BANSKA BYSTRICA@KLUB 77 Mogao bi kod nas mozda neki od ovih datuma da uleti...? Quote
Recommended Posts