Jump to content

Recommended Posts

Posted

vazi. mozemo da ih dovedemo izmedju 13 i 14 aprila ako ti odgovara.

ili mozda da sviraju istog dana u pesti i beogradu.

ti odluci pa javi.

Nisam obraćao pažnju na datume.... Jbg, očigledno ne posedujem tu osobinu, tu vrlinu da u jednom trenutku obratim pažnju na svaki detalj na plakatu, sačekam da se javi neko, i spustim ga jednom rečenicom.

Odgovoriće neko upućen.... A, jebe mi se i ako ne odgovori. ;)

• Downvote 4
Posted

Ako stoji da je early bird 2900 onda je to skoro 10 eura. Dzabana ljudi, jos povratna vozom, iskombinujes se dva dana i do jaja ti.

Posto se meni preklapaju mnogi koncerti u aprilu izgleda da cu tad da uzmem prvi deo odmora. :D

Posted

neverica kako ljudi u Srbiji i dalje misle da je dovesti bend (ili još gore, paket) toliko lako :haha:

Pa nije bas da ti treba diploma PMF-a za organizaciju koncerata, kontakt je sad mnogo lakse napraviti preko interneta, u moje vreme smo slali faksove i jebavali se sa lepljenjem plakata posto nije bilo foruma, blogova i facebooka...dakle uglavnom ti trebaju pare da bi se upustio u tu zajebanciju.

• Upvote 7
  • Downvote 3
  • 3 weeks later...
Posted

U sunce ti jebem, dovodite Suffo i Cattle, ja ne pamtim bolju svirku od Suffocationa u SKC-u 2007.god, ono je bilo jebanje keve, tako brutalno, a precizno ko švajcarski sat!

• 3 weeks later...
Posted

Mislim da bi za svakog promotera bio pun pogodak da na neki nacin dovuce Rob Zombie-a,znam da je to tesko i da puno kosta ali mislim da bi se takav koncert isplatio jer bi pored nas domacih doslo i puno ljudi iz regiona.Kad je onoliko ljudi bilo na Annihilator na Roba bi dosao makar puna velika sala SKC-a.

• Upvote 1