ManiaC Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 Ja mislim da bi ipak bilo makar isto ljudi kao na Annihilator jer Rob-a slusaju i metalci i korovci i punkeri i uopste i oni koji ga nesto ne slusaju preterano bi se verovatno dovukli na koncert da ga vide.Nije Rob Zombie nesto sad posebno,ali njegova muzika je ok za raznolike ukuse i misli mda on ima dobre nastupe.Mislim da ne bi bio problem da napuni Amerikanu. Quote
Tag Hoya Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 Rob Zombie je više za festival tipa Exit, ili ono u Beogradu. 1 Quote
Srlandand Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 Meni je Rob Zombie neko koga nikad ovako ne bih otisao da slusam, ali je onaj fazon: Kul, dovode i njega na Exit npr, aj taman cu idem pa i njega da cujem. Quote
Talvi Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 ne može rob da bude toliko jeftin koliko bi srbima bilo skupo da plate da čuju sva 3 hita što ih zanimaju Quote
kuruz Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 HEEEEEY YEEEEAAAAH I'M THE ONE THAT YOU WANTED 1 Quote
Demon Seed Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 ne kažem, đuskao sam ja Hellbilly Deluxe, al' bi me bolo da dođem xD Quote
azal Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 ne znam koliko rob ima fanova u evropi, mislim da on u evropi samo festivale svira uglavnom. Quote
HUMAN Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Ma jembo roba, nego dovodite exodus, vidite da sviraju u jevropi!!! 1 Quote
Talvi Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 ako samo malo obratiš pažnju, videćeš da ne planiraju da skrenu ni blizu našeg dela Evrope Quote
HUMAN Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Ma vidim, al reko možda posle švabije upadnu još neki datumi, pa da i ovi naši reaguju na vreme! Quote
VoivodBG Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Hoće li neko možda da radi ove tipove za Beograd: SVIN (Copenhagen, Denmark) SVIN combine Sonic Youth’s repressed aggression and madness with Arvo Pärts’s fragile melodic vein and culminate in an energetic, extrovert African drum fest. The band has written themselves into the ranks of heirs to the founders of modern music, in a perspective that reaches further than the claustrophobic definitions and limiting genre divisions. SVIN celebrates freedom in music!. PRESSKIT: http://www.svin-music.com AUDIO: https://svin.bandcamp.com VIDEO: Poznanik iz Zagreba pokušava da ih dovede u Beograd, pa ako neko ima neki kontakt, dobru volju i novčanik... Quote
HUMAN Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Šta se dešava, u ovo vreme prošle godine već se znalo za gotovo sve buduće koncerte, ili je na pomolu najlošija koncertna godina još od bombardovanja! Ajde organizatori, obradujte nas nečim, višeeeee! 1 Quote
Talvi Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 ja bih još jedan Rockaway Lake, ako može Quote
VoivodBG Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 HUMAN, ovo će biti najslabija koncertna godina. Primetio sam što nam više opada standard (opa!) i sa time idu manje koncertne ponude. Čak i od proverenih ustanova kao što su Exit, i recimo Dom omladine, neće da se cimaju da idu u minus, osim ako nije po njihovom ukusu. Kako je to uopšte prošlo? Video sam slike pošto se festival završio i delovao je prazno. Quote
Talvi Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 ja sam bio drugog dana, okupilo se fino ljudi za Agnostic i Sham 69, pre toga očekivano manje prvog dana bila ona neka užasna kišurina i manje atraktivna imena, pa kapiram da je bilo dosta slabije Quote
HUMAN Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Bilo bi mnogo drugačije, kad bi se samo malo više pažnje obratilo, kada i koliko se koncerata zakazuje, eto prošle godine u Jun-Jul periodu pored Exita, par većih(čitaj skupljih) koncerata, ne može se sve ispratiti, jedino da štekaš par meseci pa onda da navališ na koncerte, ja sam tada uspeo da ispratim većinu koja me je zanimala, ali samo zato što pre toga nije bilo ničega meni zanimljivog, ali pitanje da li će to uvek moći tako, i koliko su fanovi spremni da izdvoje para da bi sve ispratili, a onda se dešava ovo, da nema gotovo ničega! Quote
Talvi Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 u celom svetu je jun-jul udarna sezona za turneje, koncerte, festivale... to prosto tako ide i svi bendovi tako bukiraju turneje, ne možeš ti na to da utičeš nikako Quote
HUMAN Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Jeste tada udarno, ali baš zato što smo mi malo i jadno tržište za koncerte(pogotovo metal), treba obratiti pažnju, da ne uleću dva-tri koncerta u isti mesec, mislim da bendovi ipak rade turneje i zimi i na proleće-leto-jesen! Quote
kuruz Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 http://www.bandsintown.com/event/11089720-ozric-tentacles-belgrade-club-drugstore-2016?artist=Ozric+Tentacles&came_from=77 Quote
Demon Seed Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 OPAA ovaj put da ne propustim xD Quote
kuruz Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 prošli put se baš elita skupila Kruševac bio na drogama 1 1 Quote
Јарослав Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 iskidali prošli put ništa manje ne očekujem ni sada Quote
Mickey mouse Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Ko je radio Celeste prošli put kad su bili? Vidim da najavljuju euro turneju ove godine,daj makar nek oni svrate ove godine... Quote
Recommended Posts