Talvi Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 i ja se ponadah, mislim da su Destroy Babylon to radili Quote
Vule iz Kule Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Ljudi... koliko se sećam, povremeno se na forumu dešavalo da neki član pre zvanične potvrde javi da će neki izvođač nastupiti na EXIT-u, i bude u pravu. Ili makar zna da su pregovori s nekim u toku. Ima li (još uvek) na forumu onih sa nekim insajderskim informacijama za EXIT, pošto me zanima par stvari? Quote
oʞɾoƃ Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 čoveče na forumu nema nikoga ni sa informacijama ni bez informacija Quote
Vule iz Kule Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Reci da sam glup ali ne kontam EDIT: ah, da, na forum više niko i ne dolazi, to si hteo da kažeš? Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 ..ne znam to al znam da ko ga ne slusha nije moj prijatelj \m/ 4 Quote
bradilko Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 ja bih još jedan Rockaway Lake, ako može moglo bi stvarno... možda dodati neka moderna inostrana imena, ili bar jedno veće Quote
soul wandering Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 meni prezabavno bilo, u zivotu se nisam nasla u bezglavijoj masi nego tada Quote
bradilko Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 to bas mnogo puklo koliko znam sadpanda.gif i loše vreme je učinilo svoje, možda bude više sreće ove godine Quote
ManiaC Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 U Avgustu su Misfits u regionu(Bugarska,Rumunija).. Quote
Kumodraski Vo Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 Da dolazi Danzig mozda bi me i zanimalo.. Quote
Talvi Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 "Misfits" 2016 su jedan od tužnijih prizora u muzičkoj industriji generalno Quote
Chicken Little 420 Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 (edited) Andrew Hejmej from CREATIVE MUSIC BOOKING AGENCY. We are preparing tour for DECAPITATED, HATE and THY DISEASE + 2 Supports for Balkan area. We want to book one of dates in Serbia, Belgrade. Could you send us some links to good agencies who work there with promoting of metal music we could cooperate with? Let me know pls. E Mail: [email protected] Edited January 11, 2016 by Chicken Little 420 Quote
HUMAN Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 Ovo ne bi bilo loše, obzirom da su u onom ćumezu od prostora pre par godina zvučali odlično, verujem da bi u domu omladine bio malo bolji dojam, u ciklonu sam hteo da riknem od vrućine(ko nije bio, zamislite jedno 200+ ljudi u prostoru od 30m2), a taman da se vidi i Hate, iako nisam neki fan benda. Quote
HeLLsarma Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 Jbt, kakva je to bila svirka, umiranje. Zvucali su super i kad su bili sa Bodomima 2013 godine. Hate melju uzivo, tako da drzim fige da se dovede ovaj paket! Quote
ManiaC Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 Nagurajte sve ovo sto ja predlozim u jedan koncert Misfits i Zombie i ubacite i Dodsengel mozda bi vam se isplatilo tako Quote
HUMAN Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 Ako Sarma kaže da Hate dobro cepaju, dovodite ovo, da se bar malo nečemu radujemo u ovim sumornim danima za rock-metal, ovih dana samo neki crnjaci upm! Quote
Vule iz Kule Posted January 14, 2016 Report Posted January 14, 2016 Ljudi, zašto posle najplodnije koncertne godine sledi najsušnija? Zaista, ne pamtim da je ijedne godine bilo onoliko koncerata u ponudi kao prošle, pritom su svi, izuzimajući BG Calling fijasko i još eventualno par njih, bili fino posećeni. Ne vidim zašto se ne bi nastavilo ako ne u istom onda makar u malo sporijem ritmu. Quote
Demon Seed Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Decapitated sam em gledao dvaput em su dosadni, najzabavniji delovi su mi kad gitarista ugazi onu pedalu koja mu pomnoži gain sa 3 i krene da solira Hate bih već gledao! 1 Quote
Јарослав Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Ljudi, zašto posle najplodnije koncertne godine sledi najsušnija? Zaista, ne pamtim da je ijedne godine bilo onoliko koncerata u ponudi kao prošle, pritom su svi, izuzimajući BG Calling fijasko i još eventualno par njih, bili fino posećeni. Ne vidim zašto se ne bi nastavilo ako ne u istom onda makar u malo sporijem ritmu. Sabaton, Amorphis, DTA a tek je počela godina, tako da nije loše za početak Sabaton, koliko god ih ne voleo, činjenica je da imaju mnogo publike a i sam si rekao, gomila stvari prošle godine, organizatori se istroše, a realno ovde nije toliko isplativo organizovati velike bendove Quote
Demon Seed Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Svake godine kreće ista priča i kukanje, neverovatno Ne znam što se opterećujete, kakvi su vam to ujebani algoritmovi u mozgu koji vas voze svake godine Ja ne pamtim u kojoj godini sam ispratio baš sve koncerte koji su me interesovali, čak i tamo 2007-8-9-10 kad sam išao na po 20ak većih koncerata godišnje 2 2 Quote
Vule iz Kule Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Sabaton, Amorphis, DTA a tek je počela godina, tako da nije loše za početak Sabaton, koliko god ih ne voleo, činjenica je da imaju mnogo publike a i sam si rekao, gomila stvari prošle godine, organizatori se istroše, a realno ovde nije toliko isplativo organizovati velike bendove Za prošlu godinu je više od toga bilo najavljeno i pre nego što je godina i počela... ali videćemo. Quote
VoivodBG Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Videh da su Blind Idiot God na turneji po Evropi, uglavnom Italija, Francuska. Pitao da li će svraćati i evo šta su rekli: Unfortunately not but after the April tour is set, our booking agent is starting work on a late-2016 European tour. If there's enough interest in that area, we'll definitely play there. Neka nešto učini povodom ovoga. Koncerti su im: Quote
Recommended Posts