lemmy sixx Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Izvini, a gde si ti diplomirao? Nigde, isto kao i ti. 12 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 :haha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Opet neki hepening za 39 diplomiranih Megadensovaca. više za muškarce u korsetima, štiklama i ofarbanim kosicama u plavo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 skapirao sam da ne treba praviti temu na yumetalu ako zelis da ti dobro prodje koncert, bice prepuno na russian circles veceras koliko sam cuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 Russian circles ponovo razvalili Nikad puniji Pionir,valjda je i Resetor konačno dobro prošao. Helen money mislim da gledam treći ili četvrti put u Bgd, što bi rek'o onaj majstor sa SK prosto neverovatno da je uspela da nastupa i ispred Jarboe,Mono, RC... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 meni samo nije jasno ko su ovi ljudi sto toliko vole Russian Circles. kao neki post rock Sabaton experience skroz je dobar bend, ali stvarno nista da se useres. i nije mi jasno zasto za RC 250 ljudi plate 1800 a nece 50 ljudi da plate 600 za Rosettu ili Mouth of the Architect, ili bilo koji slican bend koji praktikuje neku tako atmosfericnu riffastu muziku. jel moze neko da mi objasni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 Exactly my thoughts sinoć Ako uzmeš i Helen u priču, u proseku najlošiji koncert za mene ove godine, baš mi nešto bilo dosadno Sve je bilo na mestu, osim što mi nije bilo super Kao Mrla 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 ne mogu. ja platim za sve tri,pa očigledno nisam baš neki reprezentativni uzorak. Mislim da većina RC publike pre ide na God is an...nego na Rosettu. A i većina nije ni "metal"publika. Prilično šareno je bilo sinoć,ne mogu reći da sam ljude prepoznavao sa nekih drugih (sličnih) nastupa. Tako da,ono,nema baš nekog objašnjenja. Zapravo, najtačnije je da nerklamiranje na yumetalu donosi veliku posetu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 russian c su mnogo vise accessible, it's just that. kad pogledas malo nekom hipotenacitetnom etf seljoberu i njegovoj soon to be bivsoj devojci je koncert, uopste muzika, rozete prilican stres. pa strasni vokali pa strasni nepar.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 Nigde, isto kao i ti. :haha: Haha, ja tek sad vidim ovo, da znaš, skroz isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 Koncert je bio predosadan, prvi je bio dosta bolji. Mada su na prvom svirali više sa Stationa i jednu pesmu sa Entera. Al' generalno stagniraju poslednja dva-tri albuma i ni meni nije jasno otkud onoliko ljudi sinoć pogotovo sa ovom cenom karte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 Koncert je bio predosadan, prvi je bio dosta bolji. Mada su na prvom svirali više sa Stationa i jednu pesmu sa Entera. Al' generalno stagniraju poslednja dva-tri albuma i ni meni nije jasno otkud onoliko ljudi sinoć pogotovo sa ovom cenom karte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 e da bio sam i na ovim nojzicnim japancima odozgo. apsurdno utegnuta svirka za tu vrstu muzike. ja se uglavnom ne palim na bendove-atrakcije koje ne bih slusao kod kuce, ali ovo je nesto izmedju kvaliteta i kurioziteta i stvarno je pozitiva a russian circles su bili bolji nego u festu, dosadni ili ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Bilo koji bend bilo gde je bolji nego taj isti bend u Festu Zanimljivo je, recimo, kako Torche mogu da svrstam u isti tip muzike, a bilo 16 ljudi na tome zajedno sa bendom Takodje je zanimljivo kako vidjas iste ljude na svim ovim dogadjajima, uz neku rotaciju Kao da su se svi stekali bas za ovaj koncert Mada, i Egypt onomad bese pristojno pun Kapiram da nema pravila Also, da li mislite da postoje ljudi koji pocnu da slusaju Chelsea Wolf pre nego sto su uspeli da cuju za Russian Circles? Ako da, sta su oni to slusali pa su otkrili Chelsea? To jest, iz kog pravca dodjes prvo do Chelsea, pa tek onda do metala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Chelsea ima prodju medju hipsterima, metal je za matorce.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Ali, sta su ti hipsteri slusali kada su otkrili Chelsea? Zanima me sta je sa one strane, hocu i ja to da slusam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Pa neko indie pop p4k approved sranje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Tebra neko pop p4k sranje nikako ne rešava moj problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Pitaj Vodovoda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 E pa posto su Stoned Jesus iskrljali sinoc, a i poseta je bila relativno pristojna, sledeci bi mogli Wo Fat mozda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 E pa posto su Stoned Jesus iskrljali sinoc, a i poseta je bila relativno pristojna, sledeci bi mogli Wo Fat mozda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 pile u bg-u 1. juna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted December 13, 2016 Report Share Posted December 13, 2016 Bongzilla...opop! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 PLS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted January 20, 2017 Report Share Posted January 20, 2017 Full of hell na Exitu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts