Mickey mouse Posted November 7, 2022 Report Posted November 7, 2022 41 minutes ago, azal said: nista, moram da dovedem neko opskurno sranje da testiramo. da vidimo da li ce doci 300 rusa na behold...the arctopus. samo da pivo ne poskupi zbog njih. Jbg, moraš da imaš neku poetičnu najavu, da im probudiš emociju... Evo npr. kako se to radi... Danas PLOHO / post-punk from Siberia objavljuje novi album "Когда душа спит" ("Kada duša spava"). Album po zvuku i konceptu predstavlja jedno od najintenzivnijih i najsloženijih izdanja benda. Ako je ranije glavna tema njihovih tekstova bio grad i protok svakodnevnih i običnih ljudskih života, ovog puta bend se trudi da opiše osećanja jedne duše u opasnim društvenim okolnostima. Lirski junak nalazi se u svojoj uobičajenoj okolini, promatrajući maraton smrtnosti i tražeći spas iz njega. Samo sanjaranje mu može pomoći u begstvu od demona sadašnjice. Numere sa novog albuma možete čuti na nastupu u Elektropioniru 18. novembra. 1 Quote
Havočka Posted November 7, 2022 Report Posted November 7, 2022 1 hour ago, azal said: da vidimo da li ce doci 300 rusa na behold...the arctopus. Previše je dobar bend, sumnjam Quote
VoivodBG Posted November 7, 2022 Report Posted November 7, 2022 Ostale su još dve nedelje do koncerta benda Ploho 18og novembra, a ulaznice su već skoro rasprodate! Vau! Primetili smo visoko interesovanje i nećemo vas izneveriti! Zbog toga objavljujemo drugi termin DODATNOG KONCERTA BENDA PLOHO 17.11.22. Tako da očekujte dve svirke za redom: u četvrtak i petak kako bi svi uspeli da ih čuju. Na oba dana bend će svirati malo drugačiji program. Oba koncerta će biti održana u @anti_shop_elektropionir, ali uz podršku različitih izvođača.17.11 prednastup će Zagovor (@zagovorfm) — ‘tužni sint’ dark vejv projekat iz Rusije.18.11 nastup će podžati lokalni post-pank heroji — Izleti (@izletizleti) Ulaznice su u prodaji na linkovima u opisu profila @connected_fam Quote
VoivodBG Posted November 7, 2022 Report Posted November 7, 2022 Dobro sada i vi mojne ste ljuborni, dajte neki kolaborejsnki da dodju dobri bendovi. Quote
Mickey mouse Posted November 7, 2022 Report Posted November 7, 2022 Kakvi bre dobri bandovi,daj da se oznojimo uz Ruskinjice na Plohou! 2 1 Quote
Kumodraski Vo Posted November 8, 2022 Report Posted November 8, 2022 16 hours ago, VoivodBG said: Ostale su još dve nedelje do koncerta benda Ploho 18og novembra, a ulaznice su već skoro rasprodate! Vau! Primetili smo visoko interesovanje i nećemo vas izneveriti! Zbog toga objavljujemo drugi termin DODATNOG KONCERTA BENDA PLOHO 17.11.22. Tako da očekujte dve svirke za redom: u četvrtak i petak kako bi svi uspeli da ih čuju. Na oba dana bend će svirati malo drugačiji program. Oba koncerta će biti održana u @anti_shop_elektropionir, ali uz podršku različitih izvođača.17.11 prednastup će Zagovor (@zagovorfm) — ‘tužni sint’ dark vejv projekat iz Rusije.18.11 nastup će podžati lokalni post-pank heroji — Izleti (@izletizleti) Ulaznice su u prodaji na linkovima u opisu profila @connected_fam Jel me jebes Quote
kuruz Posted November 8, 2022 Report Posted November 8, 2022 daj da se zarati u Poljskoj, pa da se dosele neki zanimljivi muzičari, a ne ovi dosadni Rusi Quote
Kumodraski Vo Posted November 8, 2022 Report Posted November 8, 2022 Mogli bi neki mini poljski bm festival.. Quote
kuruz Posted November 8, 2022 Report Posted November 8, 2022 21 minutes ago, Talvi said: pa da viđaš Nergala po Dorćolu mislio sam na zanimljive Poljake, ne na njega Quote
azal Posted November 8, 2022 Report Posted November 8, 2022 If you see this in your neighborhood rent is going up 1 4 Quote
Haos sam ja Posted November 9, 2022 Report Posted November 9, 2022 Znam da smo odavno na putu da postanemo ruska gubernija ali sam izgleda neobavešten da smo to u međuvremenu i postali. Nadam se da će biti dobrih koncerata više pa radili ih Rusi, Srbi ili marsovci. Quote
Totamealand Posted November 9, 2022 Report Posted November 9, 2022 https://www.facebook.com/photo/?fbid=680652780093258&set=pb.100044456258493.-2207520000. Iako sam pre više od deset godina digao ruke od toga da će Dream Theater ikada doći u Beograd, hajde da ovde među znalcima i ljudima sa uvidom u "organizatorske poslove" postavim pitanje kako to da nas do sada nijednom nisu posetili. Imao sam ranije utisak da su skupi ili da nemamo dovoljno fanova ovde, ali opet, čujem da nastupaju po manjim lokacijama, a pretpostavljam da su jeftiniji nego što su bili na vrhuncu popularnosti. Šta li je posredi? Quote
Talvi Posted November 9, 2022 Report Posted November 9, 2022 posredi je što je, recimo, karta za taj cert u Varšavi iz linka 40e Quote
azal Posted November 9, 2022 Report Posted November 9, 2022 1 hour ago, Totamealand said: https://www.facebook.com/photo/?fbid=680652780093258&set=pb.100044456258493.-2207520000. Iako sam pre više od deset godina digao ruke od toga da će Dream Theater ikada doći u Beograd, hajde da ovde među znalcima i ljudima sa uvidom u "organizatorske poslove" postavim pitanje kako to da nas do sada nijednom nisu posetili. Imao sam ranije utisak da su skupi ili da nemamo dovoljno fanova ovde, ali opet, čujem da nastupaju po manjim lokacijama, a pretpostavljam da su jeftiniji nego što su bili na vrhuncu popularnosti. Šta li je posredi? ko kaze da sad nisu na vrhuncu popularnosti? to sto im je muzika djubre ne znaci da nisu popularni 2 Quote
HellAwaits Posted November 9, 2022 Report Posted November 9, 2022 Nisam fan DT-a, ali cenim da bi okupili par stotina ljudi bez problema, uz cenu karte < 40 jurića. Verovatno bi druženje s napaljenim muzičarima u vidu radionice dodatno pobudilo interesovanje. Kako se uopšte dogovara takav paket, cert+radionica? Koliko utiče na cenu karte? Znam da je dodatna muka za organizatora, ali rado bih pročitao mišljenje nekog sa iskustvom. Kad bih se petljao s tom pričom (bilo koji bend) igrao bih na tu kartu. Ima tu prostora da svi budu zadovoljni. Quote
yossarian Posted November 9, 2022 Report Posted November 9, 2022 (edited) Za koncert u Zagrebu je karta u pretprodaji bila oko 32 EUR. Nije bio rasprodat koncert, ali mislim da je bilo više od 1000 ljudi na koncertu. Isprad hale je bilo mnogo slovenačkih autobusa. Edited November 9, 2022 by yossarian Quote
bradilko Posted November 9, 2022 Report Posted November 9, 2022 mogu da zamislim peripetije sa ata karnetima kad dođe mangini sa onim bubnjarskim setom 😄 Quote
Recommended Posts