azal Posted April 8 Report Posted April 8 8 hours ago, Chicken Little 420 said: Ja ne znam jel ovo neki kvlt ili ne ali ceneeeee karata, haha https://www.facebook.com/events/628992369406490/?ref=newsfeed 2900 rsd prvih 50 komada 3500 rsd pretprodaja 4000 rsd na dan koncerta da su prva dva albuma kult, jesu. ali preterena cena svakako Quote
azal Posted April 13 Report Posted April 13 On 3/14/2024 at 10:35 AM, Talvi said: najbolji Grci od te nove scene po meni, manje stoner više etno fazon ali samo rock instrumenti izasao novi album juce, jako ozbiljan. i proggy i ethno, i energican, catchy, stvarno dobra prica. zanimljivi mi ovi od onih ionnanini seljaka milion puta. def ih treba uhvatiti live. 1 1 Quote
azal Posted April 13 Report Posted April 13 (edited) Pogledao sam planove za sirenje beograda na vodi, izgleda da obuhvata i Zappa Bazu. svaka cast. mozd nije, ali tako mi deluje po ovim skicama sto sam video Edited April 14 by azal Quote
vudun Posted April 23 Report Posted April 23 Sreto, nađoh napokon... https://youtu.be/gEaHzPrisxk?si=jDn4fxEQCoFBKJqk&t=1803 1 Quote
VoivodBG Posted April 25 Report Posted April 25 Hengtajm Ruje rade, uzimaju lebac od Bad Music For Bad People. 😐 Quote
azal Posted April 25 Report Posted April 25 lepo je i da indie ekipa moze da uziva u matorim/propalim bendovima, ne samo metalci 1 Quote
azal Posted April 25 Report Posted April 25 kad vec nije mogao da dodje lik koji je pevao na prvom slipknot albumu koji niko nije slusao Quote
Totamealand Posted April 25 Report Posted April 25 Nije kao da sam planirao da idem, ali tek sada vidim da je Colsefni otkazan pre fazon mesec i po dana. Quote
azal Posted April 28 Report Posted April 28 gledao sinoc Khirki u Nisu, topla preporuka da ih pogledate u BGu veceras. Pravi power trio, mega usvirani, odlicna energija, svirali za 25 ljudi kao za 300. nose svoju opremu i vode tonca, tako da je i zvuk bio predobar takodje 3 Quote
vudun Posted April 29 Report Posted April 29 Kud si se zatekao u toj rupi od grada? Nisam znao za koncert... a pošteno govoreći nisam ni čuo za bend... A, vidim, nastupali u staroj industrijskoj zoni... i romi cigani delije manijaci vrebaju odmah pored... Savršeno mesto za grind gore razor horror opera frostbitten svirke... 1 Quote
Sreta Posted April 29 Report Posted April 29 Srce hoce, noge nece, krstenica zuti! Sto se rimuje sa ko zna cime... Sudbina mi tada bjese neizvjesna... 1 1 Quote
Chicken Little 420 Posted April 30 Report Posted April 30 3 piece Grindcore/PxV band from Lille - North/France 1 Quote
Recommended Posts