Jump to content

Koncertne agencije u Srbiji

Vrtoglavica

Recommended Posts

38 minutes ago, HEFEST said:

Ceo život imam posla sa nevernim Tomama. Neke druge stvari mogu da dokažem, ali ako mi ne dovedeš 10 devojaka ili neku maratonku i baciš mi je pod trbuh nemam načina da te uverim. 🤣 

Ma samo cepaj brt, ne daj se ometati...

Vidi samo da bude van nekog iole smislenog topica ovde.

1 minute ago, Grobodan said:

Teško je 10 vremenski jbg. 

Jeste, ljudi to ne shvataju. U to vreme sam imao 10 polnih partnerki i teoretski sam mogao da pokušam to, ali ipak nisam bio tolika svinja. Neke nisu volele da im dodjem posle druge zenske i to sam ja postovao.

1 minute ago, Mickey mouse said:

Ma samo cepaj brt, ne daj se ometati...

Vidi samo da bude van nekog iole smislenog topica ovde.

E jbg nekada se ne može birati mesto. Jedna me naterala u dvorištu crkve i rekla ili sada ili nikada i ja zgreših. 

Pa kao što rekoh gore neke nisu želele da im dođem posle neke druge, ali su sve znale da postoje druge. Neke su čak to i podržavale i pomagale da se broj poveća dok su druge bile nezainteresovane za brojke. Svaka je dobijala ono što je htela i tako je to dugo trajalo. Ni jedna nije želela ozbiljnu vezu nego samo dobar snošaj koji drugi momci očigledno nisu mogli da im pruže.

Pa pazi sasvim je moguće, ali sam u tom periodu prestao da mislim o tome šta žene misle i mislio sam samo na sebe. To je bilo posle smrti moje verenice i javljanja Boga tako sam sam imao prečeg posla od traženja nove životne partnerke. Bio sam uhvaćen u kovitlac Lucifera iz kojega sam uspeo na kraju da se iščupam. Sada kada bih pokušao to da ponovim ne bi moglo da se desi nikada. Što sam više o tome razmišljao sve sam više dolazio do zaključka da su neke nevidljive sile bile upletene.  Bukvalno sedim kući sam gledam u tačku na zidu i mislim kako je život sranje, pozvoni zvono na vratima i eto je mlađana devojčica spremna da uradi sve na moju komandu. Čista fantastika.

Takođe ono gore što o crkvi napisah. To me nagnalo na još veće razmišljanje. Koja to devojka ima fetiš da te dovede u crkveno dvorište i zatraži da je uzmeš  tamo ili nigde drugo? Kao u Dilan Dog stripovima.

Edited by HEFEST

7 hours ago, HEFEST said:

5 mi je bio maksimum jer je teško vremenski sve to sabiti za jedno popodne i veče ako uzmemo u obzir da sam morao da menjam lokacije.

E, čekaj brate sad, ne može to tako...

Kako se taj performans zapravo odigrao tog, pretpostavimo, sparnog popodneva...?

Ako budeš iskren, a mi ćemo to proveriti, puštam te kao da ništa bilo nije... U protivnom, živ nećeš izaći odavde...

On 8/16/2024 at 8:45 PM, Grobodan said:

Pa meni sve to liči na božju proveru, svevišnji mu slao sukube da ga kušaju. 

Ili to ili je došao nesvesno u posed tantričkog seks amuleta. 

U petak sam dva puta pre tvog komentara u razgovoru sa kolegama čuo da pominju sukube. Veoma čudno s obzirom da tu reč nisam čuo da neko prevali preko usta jedno 10 godina sigurno. Možda si na tragu nečega.

On 8/17/2024 at 3:57 PM, Dinarski Ratnik said:

Oprosti, al moram

Opušteno brat, možeš da me zoveš kako hoćeš meni ne smeta. Jednostavno sam ulepšavao svima život pro bono. Alfa mužjak uvek ima više partnerki. 🤣 

• Like 1

Ako su stvarno bile sukube onda je teorija da se one pojavljuju samo u snovima pogrešna. Ne bi me čudilo s obzirom da su i sve religije pogrešne, a lično Bog se postarao da mi to kaže. Moram da počnem sa jačim drogama do totalnog otupljenja jer mi ova stvarnost deluje sve komplikovanija što više razmišljam. Zabole me bazna ganglija od svega ovoga.

Edited by HEFEST

Ne znam kakvi su ovi iz prestonice ali ovi sto su se doselili na Sever kao da su najgore Ruse/Ukrajince/Beloruse kod nas poslali.
Mislio sam da smo mi Srbi nepristojni divljaci i stoka ali ovi su bez preterivanja 2-3x gori.

• Upvote 2