Jump to content

Koncertne agencije u Srbiji

Vrtoglavica

Recommended Posts

Balkanska podrška US politici uvek me nasmeje. Usput se uzdiže nova frakcija, Briksovci naklonjeni Amerima. Nema dalje, gluplji smo nego u srednjem veku.

Nego, što reče Grob, nazad na temu. Ako život dozvoli, vidimo se na DHG. Dosta je bilo, kume. Idem na koncert.

Edited by HellAwaits

22 minutes ago, Haos sam ja said:

Stori je svakako preteran i pojačano woke ali suština je pogođena, a to je da ponovni dolazak narandžaste budale na presto teško da može da pomeri globalnu priču u nekom boljem pravcu, no ovo je vreme radosti za raznorazne šešeljoide, dodike i putleroljube od vladivostoka do kumodraža

• Upvote 2

jao dhg

rusima svaka cast, nadam se da ce nas biti bar 150

cak i da im je dragstor dao prostor za dz, ne znam kako ce to da im se isplati

sa druge strane, dragstoru svaka cast sto su kupili najbolji razglas. to sto ih bendovi ne zanimaju je druga stvar

jedna od jacih prijava je kad je ortak prvi put dolazio u dragstor, moguce da su bili ozrici/templari, pita on obezbedjenje na ulazu, matori je l' moze da se pusi unutra a ovaj mu odgovara matori unutra moze SVE

• Like 2

Dosta dugo idem u Drugstore, i nekada jeste to bio divlji prostor gde si "sve" mogao. Ali ih je onda razbila murija jer nisu hteli da daju reket, i onda se desilo to da postaju emancipovaniji. mada ima i dalje po tim hodnicima pacova iz kanalizacije.

Iskren da budem, Karmakoma je mnogo bolja priča za koncerte, jeste fensi sve, ali volim lokale gde mogu da operem ruke kao čovek, i gde ima toalet papira. Ceni se to kada postaneš stariji i uživaš u dobrim stvarima.

Ovako zvuče bendovi koji imaju malo više slojeva u Karmakomi.

Bio je i Tamikrest tamo takođe fino iskustvo. Treba i publike da se malo ispun. Techno nema problema. Sve čiste 10-ke.

32 minutes ago, Kumodraski Vo said:

Renoviran je i wc u dragstoru bre, ima i toalet papira. Cak su i glory hole onaj izmedju zenskog i muskog zakrpili :cry:

Onda zaista dugo nisam bio. 😄

Još da vrate kauč za bleju ko nekada i možemo da pričamo!

E da Jugošped, jel to gotova priča? Definitivno gase? Meni je to isto bio ok prostor za svirkice.

Što se Drugstore tiče, nekada je bio taj kauč koji su doneli iz prvog Drugija, i nalazio se tačno tik uz wc, u onom prolazu sa crvenim svetlima gde je i crna soba. Mnog lepih bleja i upoznavanja na istom. 

Onda su gazde videle da mora da ide pa je došla drvena klupica, i onda je ona letela posle par što bi rahmetli Barouz rekao drogoških terevenki. I od tada ništa. 

gotov je jugosped, oterali su ih sve zbog bgd na vodi

mislio sam na bend bend gde se vosti neka raspala distorzija dobos i cinele, a ne ovo cinli minli jedrenje. ovo bi vrv okej zvucalo i u sabirnom centru

okej, preterao sam, nista ne moze da zvuci dobro u sabirnom. ubedljivo najjeziviji prostor

• Like 1

To mesto nije za sedenje. Plus ti udaraju basevi iz crne sobe, ne može da se priča. Inače javlja mi se da će se u jednom trenutku i Drugstore ugasiti jer prvo nemaju toliko jak program kao nekada. A drugo ovi iz Music Reactiona su ih pojeli.