Jump to content

Koncertne agencije u Srbiji

Vrtoglavica

Recommended Posts

1 minute ago, Mickey mouse said:

E može KC grad,al na spratu ona galerija ili šta mu to već dođe,tu je Ninoslav dovodio Jarboe pre...10 godina ili tako nešto,sedelo se,bilo ok. samo ne znam dal to daju sad za svirke...

Radilo je to na changeoveru, mislim da je neki synth bio isto..

9 minutes ago, Buddha said:

mozes da pitas i nina, mozda bi ti pomogao. juce me pitao za tobija sta se desava

pa toby mi rekao da mu se Nino nije javljao zato je mene cimao hahha

i ovaj rus sto je radio kayo dot ga iskulirao, kaze nema resorsa 😄 

6 minutes ago, Buddha said:

mozes i na sprat u cetinjskoj, ima bina, imaju i neku okej opremu sad

to ti je za 70-100 ljudi

ovo deluje kao kul ideja

tamo su najbolji ljudi, korektne cene pica

oni su nam org ceo sank u skcu

jedino sto se radnim danima zvuk gasi u 23h

petkom i subotom u ponoc ali to ne znam da li bi ti dali jer to cuvaju za didzejeve

mada mozes i neki matine da napravis

javi kad budes znao datum icicemo zajedno

Strogi Centar postoji. I tu uglavnom ima jazz funk svirki, samo što ako se pravi prostor je mali i jedva može da se natuca 50 ljudi, osim ako nije u drugoj prostorji ali mislim da tamo nema bine.

Uvek možete da gurnete Toby Driver u Bluz i Pivo i da to ima u rezimeu nastupa.  😁

• Like 1

brt zar stvarno mislis da avangardnog krhkog njeznog ambijentalnog umetnika kao tobija treba da bacimo u kafanu koja se zove bluz i pivo

napravicemo privatnu zurku za nas 50 na spratu, bez debila, samo najbolji ljudi

• Like 1
  • Upvote 2

Cemu blacenje B&P? Bio sam i tamo na ambijentalnim umetnickim nastupima u kviru Live Sountrack-a i bilo je super sem sto je onaj smarac iz The Cycle Conspiracy pricao sve vreme (podsetimo se cuvenog havockinog posta), ali to nema veze sa kafanom nego je bio deo organizacije nazalost. Zato su svi cutali kad je on svirao..

ne znam, za 9 godina koliko postoji cetinjska nisam nijednom usao tamo

odbija me ceo vajb

doticni je lik za kafanu jebiga, ako se ne bude ponasao na tobiju izbacicemo ga napolje. uopste nemam problem sa tim

16 hours ago, Kumodraski Vo said:

zvuk na Ultra Silvam bio bas kanta jbg..

Ne lupetaj, bio ok zvuk.

a tobi drajvera u kc živa podrum. da doživi šta je pravi pank kad mu dođe 5 ljudi na solo rstve. nikako bluz i pivo, fuj mesto.

Edited by airzez

17 hours ago, Haos sam ja said:

Stori je svakako preteran i pojačano woke ali suština je pogođena, a to je da ponovni dolazak narandžaste budale na presto teško da može da pomeri globalnu priču u nekom boljem pravcu, no ovo je vreme radosti za raznorazne šešeljoide, dodike i putleroljube od vladivostoka do kumodraža

Ne da ne može da pomeri globalnu priču, već radi za tu globalnu priču po zacrtanom planu i programu...

Narandžast jeste, ali nije baš budala... Budale su oni koji izlaze na izbore - od Vladivostoka, preko Kolorada, pa do Novog Beograda...

2 hours ago, Buddha said:

brt zar stvarno mislis da avangardnog krhkog njeznog ambijentalnog umetnika kao tobija treba da bacimo u kafanu koja se zove bluz i pivo

napravicemo privatnu zurku za nas 50 na spratu, bez debila, samo najbolji ljudi

Siguran sam da njemu nije ispod časti da svira po raznim sokacima i bircuzima, radio je to i pre. Nemojte da stavljate te ružičaste naočari, moliću vas lepo.

Dim isto može da radi posao, bila je skoro Hashima tamo, malo je mikrofonija pojela teže delove, ali pitajte @Radnaskela ipak je overio prostor.

A u Živu samo da se dovedu neki usisivači i nojzeri to se tek ništa ne razaznaje. 😄

• Upvote 1