Buddha Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago nisam sig a onaj strogi centar, je l' postoji to jos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago E može KC grad,al na spratu ona galerija ili šta mu to već dođe,tu je Ninoslav dovodio Jarboe pre...10 godina ili tako nešto,sedelo se,bilo ok. samo ne znam dal to daju sad za svirke... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago mozes da pitas i nina, mozda bi ti pomogao. juce me pitao za tobija sta se desava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago 1 minute ago, Mickey mouse said: E može KC grad,al na spratu ona galerija ili šta mu to već dođe,tu je Ninoslav dovodio Jarboe pre...10 godina ili tako nešto,sedelo se,bilo ok. samo ne znam dal to daju sad za svirke... Radilo je to na changeoveru, mislim da je neki synth bio isto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago mozes i na sprat u cetinjskoj, ima bina, imaju i neku okej opremu sad to ti je za 70-100 ljudi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted 19 hours ago Report Share Posted 19 hours ago 9 minutes ago, Buddha said: mozes da pitas i nina, mozda bi ti pomogao. juce me pitao za tobija sta se desava pa toby mi rekao da mu se Nino nije javljao zato je mene cimao hahha i ovaj rus sto je radio kayo dot ga iskulirao, kaze nema resorsa 😄 6 minutes ago, Buddha said: mozes i na sprat u cetinjskoj, ima bina, imaju i neku okej opremu sad to ti je za 70-100 ljudi ovo deluje kao kul ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted 19 hours ago Report Share Posted 19 hours ago Gde god,samo neka bude sedenje neko,to jedino može da spreči ljude da brbljaju za vreme koncerta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted 19 hours ago Report Share Posted 19 hours ago tamo su najbolji ljudi, korektne cene pica oni su nam org ceo sank u skcu jedino sto se radnim danima zvuk gasi u 23h petkom i subotom u ponoc ali to ne znam da li bi ti dali jer to cuvaju za didzejeve mada mozes i neki matine da napravis javi kad budes znao datum icicemo zajedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago Strogi Centar postoji. I tu uglavnom ima jazz funk svirki, samo što ako se pravi prostor je mali i jedva može da se natuca 50 ljudi, osim ako nije u drugoj prostorji ali mislim da tamo nema bine. Uvek možete da gurnete Toby Driver u Bluz i Pivo i da to ima u rezimeu nastupa. 😁 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago Uh da bluz i pivo bi bilo top.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago brt zar stvarno mislis da avangardnog krhkog njeznog ambijentalnog umetnika kao tobija treba da bacimo u kafanu koja se zove bluz i pivo napravicemo privatnu zurku za nas 50 na spratu, bez debila, samo najbolji ljudi 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago Cemu blacenje B&P? Bio sam i tamo na ambijentalnim umetnickim nastupima u kviru Live Sountrack-a i bilo je super sem sto je onaj smarac iz The Cycle Conspiracy pricao sve vreme (podsetimo se cuvenog havockinog posta), ali to nema veze sa kafanom nego je bio deo organizacije nazalost. Zato su svi cutali kad je on svirao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago ne zelim uopste da dolazim u situaciju da mi neki bizgovi torocu o stivi rej vonu dok timba svira solo zivota na violini, kapiras ne zelim to ni sebi, ni tobiju, ni svima vama u krajnjoj liniji 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago Tebra lik je bio tu jer je bio u organizaciji kontas? Publika je bila super. Ali organizujte gde hocete naravno, samo kazem da je super mesto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago ne znam, za 9 godina koliko postoji cetinjska nisam nijednom usao tamo odbija me ceo vajb doticni je lik za kafanu jebiga, ako se ne bude ponasao na tobiju izbacicemo ga napolje. uopste nemam problem sa tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago Podrska za izbacivanje.. Pa meni je to najgotivnije mesto tamo, najmanje umisljenih hisptera, a super su svirke i ozvucenje, svi su druzeljubivi, imaju i kera slatkog.. Mozda je do naziva, ima nesto u imenima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
airzez Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago (edited) 16 hours ago, Kumodraski Vo said: zvuk na Ultra Silvam bio bas kanta jbg.. Ne lupetaj, bio ok zvuk. a tobi drajvera u kc živa podrum. da doživi šta je pravi pank kad mu dođe 5 ljudi na solo rstve. nikako bluz i pivo, fuj mesto. Edited 6 hours ago by airzez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago Onda moze i kod Ilije na gajbi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago da ga dovedemo u Lazarevo 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago Moze i u Dim npr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
airzez Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago E to je već ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 17 hours ago, Haos sam ja said: Stori je svakako preteran i pojačano woke ali suština je pogođena, a to je da ponovni dolazak narandžaste budale na presto teško da može da pomeri globalnu priču u nekom boljem pravcu, no ovo je vreme radosti za raznorazne šešeljoide, dodike i putleroljube od vladivostoka do kumodraža Ne da ne može da pomeri globalnu priču, već radi za tu globalnu priču po zacrtanom planu i programu... Narandžast jeste, ali nije baš budala... Budale su oni koji izlaze na izbore - od Vladivostoka, preko Kolorada, pa do Novog Beograda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 2 hours ago, Buddha said: brt zar stvarno mislis da avangardnog krhkog njeznog ambijentalnog umetnika kao tobija treba da bacimo u kafanu koja se zove bluz i pivo napravicemo privatnu zurku za nas 50 na spratu, bez debila, samo najbolji ljudi Siguran sam da njemu nije ispod časti da svira po raznim sokacima i bircuzima, radio je to i pre. Nemojte da stavljate te ružičaste naočari, moliću vas lepo. Dim isto može da radi posao, bila je skoro Hashima tamo, malo je mikrofonija pojela teže delove, ali pitajte @Radnaskela ipak je overio prostor. A u Živu samo da se dovedu neki usisivači i nojzeri to se tek ništa ne razaznaje. 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago Ono, ako ga baš mrzite onda definitivno ovde. Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Pupu daleko bilo pa tu ne moze ni ceo jumetal da stane Zaokret / ilijina gajba zvuče kao pun pogodak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts