Havočka Posted Friday at 12:37 PM Report Posted Friday at 12:37 PM Lazarevo je preozbiljno za ovu zajebanciju hh Quote
Mickey mouse Posted Friday at 01:05 PM Report Posted Friday at 01:05 PM Ako već ne može da se pronađe odgovarajući prostor, onda makar da se angažuje vrhunski tonac. Spoiler Spoiler 3 1 Quote
azal Posted Friday at 01:34 PM Report Posted Friday at 01:34 PM (edited) pa... bukvalno je tu, dva komentara iznad (ne drakula, nego vrhunski tonac) Edited Friday at 01:35 PM by azal Quote
Buddha Posted Friday at 02:23 PM Report Posted Friday at 02:23 PM havocka cuje bolje od nekih tonaca sa kojima sam radio drakula je divan, zajedno samo spasili mnogo koncerata u domu od dizastera, sto po dzez festivalima, sto nekih drugih sumnjive prirode 1 Quote
Grobodan Posted Friday at 02:23 PM Report Posted Friday at 02:23 PM Vidi mu se po osmehu da je divan Quote
Grobodan Posted Friday at 03:21 PM Report Posted Friday at 03:21 PM 54 minutes ago, Kumodraski Vo said: Licite malo.. Ti ličiš malo na Lazu Gnr, Quote
Havočka Posted Friday at 09:06 PM Report Posted Friday at 09:06 PM 6 hours ago, Buddha said: havocka cuje bolje od nekih tonaca sa kojima sam radio to je bilo pre marduka 1 Quote
dimmu1 Posted Friday at 09:48 PM Report Posted Friday at 09:48 PM Kada se setim te svirke i dalje mi zvoni dobos u usima. Quote
Haos sam ja Posted Sunday at 05:12 PM Report Posted Sunday at 05:12 PM Lepo hardkor veče u Novom Sadu sinoć. Bugari xCHOKEx bolji od većine bugarskih nabod bendova, ima tu i zrnce varijacije, nije samo betonomešalka. KPAX! nije baš moja šolja čaja, jednostavna antemična pankerica ali ostaje da zvoni u ušima - prodao sam sebe, prodaću i vas. Abhinanda su trebali da budu zvezde večeri kao jedni od oriđiđi predstavnika čuvene Umea hc scene, međutim kako dugo nisu svirali nije to baš bilo tip top i vidi se da su najbolji dani iza njih, ali nema spiritualne predaje kao što kaže naziv njihovog starog hita. Za kraj Neven bez pevača kome se nešto slošilo ali poderali su i bez sumnje su najuzbudljiviji mladi srpski hc bend, novi bubnjar Rus pere. 2 Quote
Havočka Posted Sunday at 10:52 PM Report Posted Sunday at 10:52 PM Jesss u sredu u okretnici (i neka četiri pank ugođaja) Jesss preljep bend Quote
VoivodBG Posted Tuesday at 03:24 PM Report Posted Tuesday at 03:24 PM Jel još neko kupio karte za Bohrene? Da ne budemo vo i ja jedin džombe tog milozvučnog događaja. 2 Quote
Vic Rattlehead Posted Tuesday at 09:56 PM Report Posted Tuesday at 09:56 PM Je li bio možda neko odavde 18.10. u Dorćolu Platzu na Machini i Sharks, Snakes...? Interesuje me koliko je bilo ljudi. Quote
Recommended Posts