Mickey mouse Posted Tuesday at 11:50 AM Report Posted Tuesday at 11:50 AM Najlepša vest za danas- živ je Resetor!!!😃 Quote
Havočka Posted Tuesday at 12:00 PM Report Posted Tuesday at 12:00 PM sa druge strane, SMECE bend jedan od retkih koje nisam mogla do kraja da pogledam 2 Quote
VoivodBG Posted Tuesday at 12:12 PM Report Posted Tuesday at 12:12 PM Drago mi je da se Nino vraća, ali bih više voleo da nekako povrati status pa da može da radi te stonere i uzme neke pare, pa onda dovede pikanterije. Quote
Kumodraski Vo Posted Tuesday at 12:13 PM Report Posted Tuesday at 12:13 PM 12 minutes ago, Havočka said: sa druge strane, SMECE bend jedan od retkih koje nisam mogla do kraja da pogledam Pre bi gledala Emperor? Quote
Mickey mouse Posted Tuesday at 12:19 PM Report Posted Tuesday at 12:19 PM Msm, svakako ne bih išao,a pride isti dan je Veštica u Epioniru, al ako je ovo nagoveštaj povratka Ninoslava onda je to čista radost. Quote
Chicken Little 420 Posted Tuesday at 12:26 PM Report Posted Tuesday at 12:26 PM 35 minutes ago, Mickey mouse said: Najlepša vest za danas- živ je Resetor!!!😃 Pa nije ovo nešto novo, mislim da dolaze, objavili su turneju još 17. januara. Tu su i Novi Sad... I Priština 😄 Quote
Haos sam ja Posted Tuesday at 01:57 PM Report Posted Tuesday at 01:57 PM Bend je solidan ali ništa specijalno, pretpostavljam da je odluka da se bukiraju baš oni kao znak povratka Resetora na scenu podstaknuta činjenicom da ovi grčki bendovi dobro prolaze ovde, dakle sigurica šema za novi početak. Quote
azal Posted Tuesday at 02:11 PM Report Posted Tuesday at 02:11 PM dobar bend za beograd/novi sad datume jer realno niko ne zeli da putuje da bi ih gledao 1 Quote
Buddha Posted Tuesday at 02:32 PM Report Posted Tuesday at 02:32 PM smece bend i govna od ljudi grci su toliko patili od soundgardena da im je trebalo dvadeset godina da uzmu rifove iz kyuss kante za djubre i prave se da je to nesto kul 1 1 Quote
Havočka Posted Tuesday at 02:57 PM Report Posted Tuesday at 02:57 PM 2 hours ago, Kumodraski Vo said: Pre bi gledala Emperor? o da, pre bih gledala emperor vreme na brutalu je vrednije nego vreme u beogradu ovde mi je oke da idem na oke stvari i da dam organizatoru neke parice al' sa 1000mods se jednom zajebah i ne bih vise 🤣 al' da ce dobro da prodje, hoce onda mozda neki mutoid man da se srusi cetinjska xoxooooooxoooooooooooooo 2 hours ago, Mickey mouse said: Msm, svakako ne bih išao,a pride isti dan je Veštica u Epioniru, al ako je ovo nagoveštaj povratka Ninoslava onda je to čista radost. sta ga je vestica sad Quote
Buddha Posted Tuesday at 03:03 PM Report Posted Tuesday at 03:03 PM pa valjda ona sto izlazi iz sarkofaga mada pionir sada izgleda i zvuci kao jedan veliki sarkofag Quote
Kumodraski Vo Posted Tuesday at 03:12 PM Report Posted Tuesday at 03:12 PM Nisi bio na Guitar Wolf, iskidao koncert.. Quote
Buddha Posted Tuesday at 03:18 PM Report Posted Tuesday at 03:18 PM nece me taj klub videti neko vreme pa sve i baroness da dodje tamo sa pola desnog razglasa koji ne radi, neispravnom miksetom, mikrofonima, kablovima i monitorima e da, i bend koji svira dobije bonove sa 50% popusta na neka pica (ne sva) Quote
Havočka Posted Tuesday at 03:47 PM Report Posted Tuesday at 03:47 PM aaah jes jes vestica takoe da ga jebem fejsbuka svakim danom postaje sve nakaradniji event jeste vezan za epionir page, ali na pageu nema eventa radi k'o ja da sam ga pravila Quote
Buddha Posted Tuesday at 03:51 PM Report Posted Tuesday at 03:51 PM antiklub, antievent, antipromocija Quote
Mickey mouse Posted Tuesday at 05:22 PM Report Posted Tuesday at 05:22 PM Biće masak(e)r včrs u Pijonircu. Quote
Havočka Posted Tuesday at 05:25 PM Report Posted Tuesday at 05:25 PM misli svojom glavom ponesi cepove Quote
Mickey mouse Posted Tuesday at 05:37 PM Report Posted Tuesday at 05:37 PM Ne'am,uzajmiću od Delboja,valjda će imati koji višak. Quote
Haos sam ja Posted 14 hours ago Report Posted 14 hours ago Konačno neki događaj i za poštene ruske deathcore reptile 1 1 Quote
Recommended Posts