Talvi Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago ko može neka ide radi komedije, ovakav odron se ne viđa svaki dan Quote
Haos sam ja Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago Kad smo kod humora, ima i ovaj gigadogađaj 1 Quote
chess Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Black Flag i ovaj Nu metal dogadjaj -> Cringe Quote
azal Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago (edited) dobra imena za slipknot i korn tribute mora se priznati Edited 2 hours ago by azal 1 Quote
chess Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago Mozda ovaj dogadjaj nije ni za koga ovde al zna se cemu sluzi, da se uzme kinta i potencijalno dovede neki dobar bend. Kao kad dovedes neki glupi stoner bend na koji se klinci loze, uzmes kintu i onda posle ako hoces rizikujes. Quote
Talvi Posted 25 minutes ago Report Posted 25 minutes ago ovaj SOAD tribute je već bio 100 puta čini mi se, tako da imaju publiku očigledno Quote
Havočka Posted 20 minutes ago Report Posted 20 minutes ago (edited) glupi stoner bend je totalno drugačiji fenomen, uopšte nije za klince mislim da grčko smeće skuplja publiku istog tipa kao i bruno mars - sede ljudi u kolima, radio tandrče neku tugovanku u krug, sve lako, pitko, jednostavno i bez nekog udubljivanja tako isto i ova vilidžers i štatijaznam ekipa - udri jedan rif do iznemoglosti sa jednog ili dva jućub kanala (ima ih slušaju i onaj drugi gde serem tužne ptice), piju pivo i neće jebu ženu ako je žena fenserka magarci nikad čoveka od njih ovo hengtajm smeće je smeće jer nigde ne piše trve ili kvlt tribute a još je veće smeće jer sve te bendove imamo i kod kuće ali se nadam da bar zaista klinci idu a ne ovi magarci iz mog odeljenja jbga Edited 19 minutes ago by Havočka Quote
Recommended Posts