VoivodBG Posted March 29 Report Posted March 29 (edited) Ulaznice u prodaji od utorka 02. Aprila na svim Gigstix prodajnim mestima: 4.000rsd – early bird 5.000rsd – pretprodaja 6.000rsd – na dan koncerta Edited March 29 by VoivodBG Quote
Mickey mouse Posted March 29 Report Posted March 29 Kako je krenulo sledeće godine najjeftinija karta za koncerte biće 100 evra... 2 Quote
VoivodBG Posted March 29 Report Posted March 29 To se već dešava sa većim koncertima, za prve redove komotno se traži 120 do 140 EUR. Quote
Kumodraski Vo Posted March 29 Report Posted March 29 Ne znam sta je vredno tih para, gansi u 2025? 2 Quote
VoivodBG Posted March 29 Report Posted March 29 Tarja ovih dana. Videh sada The Rasmus isto dolazi, ali ne znam zašto? Zar nisu oni bili dve pesme i ćao bend? Isto prvi redovi u tom rangu. Quote
Grobodan Posted March 29 Report Posted March 29 Soulfly 10.7. https://tickets.rs/event/soulfly_19785 Quote
Kumodraski Vo Posted March 29 Report Posted March 29 On 3/29/2025 at 12:28 PM, VoivodBG said: Tarja ovih dana. Videh sada The Rasmus isto dolazi, ali ne znam zašto? Zar nisu oni bili dve pesme i ćao bend? Isto prvi redovi u tom rangu. Expand Ne znam ni sta je to haha.. Quote
Totamealand Posted March 29 Report Posted March 29 On 3/29/2025 at 12:28 PM, VoivodBG said: Tarja ovih dana. Videh sada The Rasmus isto dolazi, ali ne znam zašto? Zar nisu oni bili dve pesme i ćao bend? Isto prvi redovi u tom rangu. Expand Link za The Rasmus event, moliću. 😁 Quote
kuruz Posted March 29 Report Posted March 29 gleda mi se Exodus, posebno sad kad se debeli vratio, ali 4.000 dinara je sprdačina Quote
Okudzava Posted March 29 Report Posted March 29 (edited) On 3/29/2025 at 12:39 PM, Grobodan said: Soulfly 10.7. https://tickets.rs/event/soulfly_19785 Expand Stavio sam na prethodnoj strani juce. Uglavnom, otisao da kupim kartu na uobicajem prodajnom mestu u NS, "kad ja tamo a ono medjutim"... nema. Vidim sad kad se klikne na link da pise "Prodaja nije dozvoljena (Prodaja samo preko provajdera)" Edited March 29 by Okudzava Quote
Сале Posted March 29 Report Posted March 29 On 3/29/2025 at 2:30 PM, kuruz said: gleda mi se Exodus, posebno sad kad se debeli vratio, ali 4.000 dinara je sprdačina Expand Исто. И да је 3000 размислио бих поготово што није у Бгд. Значи поред цене карте треба платим превоз, поједем/попијем и оде педес еврића. Много чак и за егзодус. 1 Quote
HUMAN Posted March 29 Report Posted March 29 Pa beše Testament u ns prošle godine isto toliko bio? Ja da nisam gledao Exodus onomad verovatno bih išao, ovako em preskupo, em ns a i Rob je tad bio isto tako da se preskače jbg. Quote
dimmu1 Posted March 29 Report Posted March 29 Odgledao sam ih sa Zetrom 3x, ovog Redneck-a ne bi gledao ni da je besplatan ulaz. Ili Paja Patak-Zetro na vokalima ili nista. Quote
Grobodan Posted March 29 Report Posted March 29 Dobar je maloumnik lajv, beše žestoko u skc nazad u dan. Ne treba Exodusu profesor fakultetski svakako. Quote
vudun Posted March 29 Report Posted March 29 Voli čovek Kohibu, pa to ti je... https://www.metal-archives.com/artists/Rob_Dukes/2394 Quote
Mickey mouse Posted Monday at 12:15 PM Report Posted Monday at 12:15 PM On 3/28/2025 at 2:32 PM, Haos sam ja said: Meth. u KC Gradu 02. avgusta, može mala može Expand 2000 karta. Quote
azal Posted Tuesday at 01:39 PM Report Posted Tuesday at 01:39 PM On 3/28/2025 at 4:53 PM, Mickey mouse said: Kako idu pregovori sa uvek neugodnim Rusima i hoće li skoro te karte... Expand bice paket aranzman za Thantifaxath i Thou, 4000 din. Stampane karte na sanku KC Grada, nadam se od sledece nedelje 1 2 Quote
Recommended Posts