Kumodraski Vo Posted April 3 Report Posted April 3 On 3/29/2025 at 11:00 AM, VoivodBG said: Ulaznice u prodaji od utorka 02. Aprila na svim Gigstix prodajnim mestima: 4.000rsd – early bird 5.000rsd – pretprodaja 6.000rsd – na dan koncerta Jbt juce je krenula prodaja, ja popodne udjem da kupim i dok sam nasao karticu izbaci me sa sajta. Rifresujem, pise nema karata za prodaju. Udjem sad pise ima karata za 5 soma Quote
VoivodBG Posted April 4 Report Posted April 4 Jebiga, izdrzi brat, sigurno ce neko sa yumetala prodati kartu za manje kada krenu odmori. Quote
Grobodan Posted April 4 Report Posted April 4 Jok no će gleda ove što bacaju šerpu šljunka niz stepenice i vrište preko toga 3 2 Quote
VoivodBG Posted April 4 Report Posted April 4 (edited) Brt, vidi se da nisi gledao nekada u rahmetli dnk sali SKCa, CTD, kada su lomatali stakla i drndali onu lepeza zujalicu pred dvadeset i nesto ljudi. Edited April 4 by VoivodBG 1 Quote
Talvi Posted April 4 Report Posted April 4 dajte da neko dovede onog Japanca što uzme doboš pa se baca po stolu 2 Quote
Machiko Noguchi Posted April 4 Report Posted April 4 23 minutes ago, Talvi said: dajte da neko dovede onog Japanca što uzme doboš pa se baca po stolu 100% would attend Quote
Grobodan Posted April 4 Report Posted April 4 Pa nisu na vreme izvestili o majicama i spojenim paketima karata Quote
Talvi Posted April 7 Report Posted April 7 evo koga je pogodila cena za Exodus, early bird za mrtvog Andrew-a 4500 https://www.facebook.com/events/1037738661554517/ Quote
Mickey mouse Posted April 7 Report Posted April 7 'de je u julu krenuo na turneju,biće vruće gotičarkama... Quote
Mickey mouse Posted April 10 Report Posted April 10 (edited) Boy harsher 24.6. Zappa barka. Mislim da ću u junu biti svaki drugi dan na koncertu😀 Edited April 10 by Mickey mouse 2 Quote
Okudzava Posted April 14 Report Posted April 14 On 3/29/2025 at 4:09 PM, Okudzava said: Stavio sam na prethodnoj strani juce. Uglavnom, otisao da kupim kartu na uobicajem prodajnom mestu u NS, "kad ja tamo a ono medjutim"... nema. Vidim sad kad se klikne na link da pise "Prodaja nije dozvoljena (Prodaja samo preko provajdera)" Evo ga opet -- https://tickets.rs/event/soulfly_19785 Quote
Talvi Posted April 16 Report Posted April 16 izvode li uživo numeru #8 sa albuma sa kojeg je uzeta ta slika za plakat 1 Quote
Haos sam ja Posted April 16 Report Posted April 16 E jebiga, u sred Brutala datum tako da ništa Quote
HUMAN Posted April 16 Report Posted April 16 Fuuuuck yeahhhh🤘 Bolji warm-up nego festival😜 44 minutes ago, Talvi said: izvode li uživo numeru #8 sa albuma sa kojeg je uzeta ta slika za plakat U suprotnom ne dolaziš😜 Quote
Grobodan Posted April 16 Report Posted April 16 1 hour ago, Haos sam ja said: E jebiga, u sred Brutala datum tako da ništa Pa sviraju na Brutalu, lako ćemo Quote
Recommended Posts