Grobodan Posted April 16 Report Posted April 16 Prošli put svirali u pola 1 uveče. Kobasica je vaša momci Quote
azal Posted April 16 Report Posted April 16 ovi matori trenutno nebitni bendovi sviraju sve manje klubove, nova srbija se radja Quote
HUMAN Posted April 16 Report Posted April 16 Fest jeste beda ali prošli put su svirali u Gun-u, ništa bolje mesto.. Quote
HUMAN Posted April 16 Report Posted April 16 pa jes onaj Gun bio raspad, ali po kapacitetu su tu nedje.. Quote
Grobodan Posted April 16 Report Posted April 16 Da, ali sve ostalo je bilo grozno, good riddance. Quote
azal Posted April 16 Report Posted April 16 jes gadno mesto. plus komsije prosipale vodu sa terasa na ljude ispred Quote
Mickey mouse Posted April 16 Report Posted April 16 A najbolje da su im dali ratluk i rakije što im arlauču ispred zgrade... 1 Quote
Havočka Posted April 16 Report Posted April 16 sto da ne jebote rtanj na rtnju napravio turisticki bum od ratluka i rakije za prljave metalike Quote
Mickey mouse Posted April 16 Report Posted April 16 He,he, Rtanj i Miloša Pocerca,ko da porediš Bali i Kartum. Oni bre tamo istraumirani od Sarajevske,Palate pravde i onih manijaka iz Brodarske škole i carevi im pride otvore onaj prdež od kluba sa vaistinu elitnim gostima.Zaista zapanjujuće da su ih polivali sa terase lol. Quote
HUMAN Posted April 16 Report Posted April 16 Al bez obzira i Immolation a pogotovo Malevolent iskidali tamo, ne bih se bunio ako je dobar zvuk jebe mi se što je mesto krš.. Quote
Havočka Posted April 16 Report Posted April 16 28 minutes ago, Mickey mouse said: istraumirani od Sarajevske,Palate pravde i onih manijaka iz Brodarske škole neka idu na festivale da prevazidju traumu Quote
vudun Posted Friday at 09:33 AM Report Posted Friday at 09:33 AM Je l' ste se omrsili na današnji dan...?!? Quote
Haos sam ja Posted 14 hours ago Report Posted 14 hours ago Fear Factory u Dortjol Platzu 29.07. (na isti dan kad i Oranssi u NS tako da ništa od mene na FF) Quote
azal Posted 14 hours ago Report Posted 14 hours ago teska odluka nema sta anyway, paket aranzman za Thantifaxath i Thou je dostupan na sanku KC Grada - 4000din 1 Quote
Haos sam ja Posted 12 hours ago Report Posted 12 hours ago Ko do sada nije gledao God is an Astronaut dolaze po ko zna koji put, 20.10. Dorćol Platz. Quote
Mickey mouse Posted 10 hours ago Report Posted 10 hours ago (edited) Neka hvala,mada će Ruje to rasprodati dok trepneš. Za 29.7. je ticket in the pocket odavno za NS,a i da nije ne bih imao mnogo dileme. Edited 10 hours ago by Mickey mouse Quote
chess Posted 9 hours ago Report Posted 9 hours ago Kolko je samo Thantifaxath? Necu na Thou posto mi je to smor Quote
Kumodraski Vo Posted 8 hours ago Report Posted 8 hours ago (edited) REPLICANT & PYRRHON 12.08. BG VENUE TBA Edited 8 hours ago by Kumodraski Vo 1 Quote
Kumodraski Vo Posted 8 hours ago Report Posted 8 hours ago 4 minutes ago, Mickey mouse said: Želim ovaj poster. Jes dobar.. Quote
Recommended Posts