oʞɾoƃ Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 S obzirom da je najavljen ZZ Top posecenost predstojecih metal koncerata ce zasigurno opet biti proredjena :) Jeb'o ja taj metal koji se proredi zbog ZZ Topa. Quote
oʞɾoƃ Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Ko je pominjao kvalitet ZZ top-a? Ja samo kažem da ne mogu da verujem da bi neko odavde propustio neki metal bend koji sluša zbog njih. Quote
Grobodan Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Pre bih gledao ZZ Top nego Nargaroth. Quote
oʞɾoƃ Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Pre bih gledao ZZ Top nego Nargaroth. Za tebe već znamo da si gej. Quote
Feniks . Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 I ja kazem da je bolje da se radi svega par koncerata godisnje, ali dobro, mozemo mi do sutra da mudrujemo... A i ja bih pre gledao ZZ Top nego vecinu bendova koji se dovode...cisto da podrzim druga Grobodana Quote
Descender Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Naravno da postoje desetine koncerata (metal i nemetal) koje bih propustio zbog ZZ Top. Quote
Ајлин Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Naravno da bih pre videla ZZ nego gomilu bendova. Čiče se ne propuštaju! Mirko??? Šta ti je, otkud ta slika tu I hajde molim te ako ideš da se dogovorimo koju kartu kupujemo, da ne budem opet negde u nekom sektoru sama kao gluva kučka, nema smisla stvarno. Quote
Feniks . Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 (edited) Mirko??? Šta ti je, otkud ta slika tu I hajde molim te ako ideš da se dogovorimo koju kartu kupujemo, da ne budem opet negde u nekom sektoru sama kao gluva kučka, nema smisla stvarno. Koja slika? Pa nisam rekao da cu ici na koncert, samo sam rekao da bih pre gledao njih nego pola grupa sto dovode u poslednje vreme Postojao je bend Gluve kucke, iz Zrenjanina mislim, pa kad si sama u sektoru, ti pevaj njihove pesme Morao sam to reci Ako idem na koncert, naravno da se cujemo Znaci, cujemo se za Municipal Waste...a dolazi ipak i Propain Edited August 30, 2009 by Feniks . Quote
Nisko_Se_Mazim Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 (edited) :) Jeb'o ja taj metal koji se proredi zbog ZZ Topa. Cannibal Corpse npr vec treci put dolazi ovde,Evergay takodje etc etc A kada je ZZ Top bio ovde?Nikada i onda je matematika jasna,plus dodati cinjenicu da dosta metalera slusa takav tip muzike,tek ostale da ne pominjem A kako su krenuli sa cenama nesto se karte za pojedine metal koncerte u poslednje vreme i ne razlikuju toliko i od daleko zvucnijih da ne kazem boljih imena Ko je pominjao kvalitet ZZ top-a? Ja samo kažem da ne mogu da verujem da bi neko odavde propustio neki metal bend koji sluša zbog njih. Trebalo bi da verujes-koliko je samo koncerata otkazano ovaj pardon "pomereno" u poslednje vreme,pitam se zbog cega Edited August 31, 2009 by Full_Metal_Yakuza Quote
:matija Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Gore pise da je festival tour, dakle samo na exit moze. A i ne treba nam ostavlja oci ponovo. Stream of passion bi i mogao da padne. Quote
cotoha Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 hahahahah! taj krs od atrocityja svira sa zenskim bendovima.. ja za mizerniju turneju u zivotu nisam cuo.. ko jos slusa gothic.. xDD Quote
Defunctus Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 (edited) Gore pise da je festival tour, dakle samo na exit moze. A i ne treba nam ostavlja oci ponovo. Stream of passion bi i mogao da padne. ma ne," turneja"festivalska je samo naziv jer je vise bendova na zajednickoj turneji...a ne da ce sad svirati po festivalima,cak sta vise,mislim da nece ni na jednom,jer ko je vidio festivale u novembru. Edited September 7, 2009 by Defunctus Quote
Talvi Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 I sta cenite, koliko bi ljudi doslo na ovo? 10, 15, 20? Quote
behemoth Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 pa vidis po kolicini njihovih svirki da si u zabludi i da je evropa puna festivala u novembru Quote
Talvi Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 U pravu je Defunctus, ta turneja se tako zove jer oni racunaju to kao festival samo po sebi. Isto kao sto imate one silne Paganfest turneje kada se uhvate Korpiklaani, Ensiferum, Eluveitie i kompanija i njih hiljadu krene na turneju, kao pokretni festival. Quote
Oddball Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 hahahahah! taj krs od atrocityja svira sa zenskim bendovima.. ja za mizerniju turneju u zivotu nisam cuo.. ko jos slusa gothic.. xDD kol'ko znam to se gleda, a ne slusa, kao narodnjaci Quote
:matija Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Da bre u pravu ste, ja sam se malo zbunio. Quote
Guest HEFEST Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 I sta cenite, koliko bi ljudi doslo na ovo? 10, 15, 20? Dosao bi ja sa jedno deset ortaka pa ako i ti toliko sakupis bice samo nas oko 20!!! Quote
Telcontar Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 (edited) Jedete vi govna malo, pola klinaca ovde procitalo na netu da Atrocity ne valja pa sad pametuje. A i jebesh Atrocity, jesu sranje, samo sto ih pola yum klinaca nije ni culo nikad. jebesh Atrocity pored Leaves Eyes i Sirenia. Eeeeej Sirenia. Morten Fuckin' Veland. Shto se mene tice treba ON da bude headliner headlinera, a ovi ostali da mu nose flashe sa vodom i vezuju pertle. Edited September 8, 2009 by Telcontar Quote
Talvi Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 jebesh Atrocity pored Leaves Eyes i Sirenia. Eeeeej Sirenia. Morten Fuckin' Veland. Shto se mene tice treba ON da bude headliner headlinera, a ovi ostali da mu nose flashe sa vodom i vezuju pertle. Eto, i to sam cuo. Quote
Grobodan Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 (edited) Liv je mama Isao bih samo da se derem On whom the moon doth shine, Hamlet for a slothful vassal i slicne kultove Edited September 8, 2009 by Grobodan Quote
Recommended Posts