Jump to content

Recommended Posts

Posted

kad smo vec kod thrash-a...fueled by fire i violator traze gradove za evropsku turneju.

http://i26.photobucket.com/albums/c135/fbfphoto/bannerviolator.jpg

ТО БРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Виолатор одма' да се доводи!!!!! верујем да нису скупи, а сигурно би дошло бар 200 људи.

Posted (edited)

Aj, da vidimo. MW nije skupio 200 ljudi, a Violator bi? Nemoguce, plus slobodni datumi u julu. fail. a, bice treserice, jer mora da bude.

a Zupanja je posebna prica, ne moze da se poredi situacija ovde i tamo, znam to jer sam isao sa MW i video sve na licu mesta...

Edited by lemilica
Posted

ma vidis da ovo sve tba, nema ni k. od toga... :)

ono sto smo jedared gledali i to je to za ceo zivot , ako jedino neko drugi ne uzme da radi to :)

a i sami vidite da je totalni fijasko sa koncertima ... tako da ... mi propustamo ovo sto posto :).

+1

:mrgreen:

+1

Šta bre +1, minusi za svu trojicu! :P

zato treba raditi iskljucivo fanovske bendove...

Haggard? :mrgreen: Oduševljenje ljudi posle Haggarda je bilo isto kao posle Theriona, svi odreda su govorili da bi došli ponovo (i pujdali društvo da dođe), još kad uzmemo u obzir da je slična fanovska struktura ta 2 benda, Therion je uspeo po drugi put, zašto ne bi i ovi? A koliko mogu da primetim, nema drugih koncerata u aprilu, dok žanrovski sličnih nema do novembra. :mrgreen:

Posted

Očigledno, pošto su se naši trend metalci izgleda prebacili na thrash (čuh danas koliko je ljudi bilo na Nadimač svirci)... Tako mu to valjda ide, pre 5-6 godina su svi slušali black, pre 2-3 power, a sad mu je valjda red došao na thrash... Kontam da bi na Sodom došlo više ljudi nego na Mayhem sad.

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted (edited)

Pa Sodom i jeste veći bend od Mayhem, i po svetu sviraju pred većom publikom, tako da ti poređenje nije na mestu ;)

Tako je, iskusni vuk Grob je po obicaju u pravu :pivopije:

Dok Gojko po obicaju mudruje i pokusava da izmisli toplu vodu( da ne kazem nesto u stilu Ajlin, ipak cu biti fin :D )

Edited by Feniks .
Posted

Izvini mora da ti reknem pa se ti naljuti kolko hoćeš. Mnogo si počeo da kenjaš lately

neko te ogorčenje stiglo šta li?...

Moguće, iz fijaska u fijasko uviđam sve više kakav je "bigger picture" metal scene u Srbiji, o tome se radi. Ispod sve te crnine, nakita, krejona i opakih majica nema previše supstance. Sećam se da sam pre 2-3 godine uvek kao reper uzimao Blind Guardian koncert, i kao, "ma dovlače organizatori gej power bendove jer se na njima dobro zaradi". Onda dođe Gamma Ray i proda se 220 karata. Ali u pravu si verovatno, mogao bih malo da iskuliram, inače ću da postanem Rogošić do 25. godine...

Jeb'o srpske metalce :rockdevil:

Dok Gojko po obicaju mudruje i pokusava da izmisli toplu vodu( da ne kazem nesto u stilu Ajlin, ipak cu biti fin :D )

Kakvu toplu vodu, o čemu sad pa ti pričaš?

• Upvote 1
Posted (edited)

Očigledno, pošto su se naši trend metalci izgleda prebacili na thrash (čuh danas koliko je ljudi bilo na Nadimač svirci)... Tako mu to valjda ide, pre 5-6 godina su svi slušali black, pre 2-3 power, a sad mu je valjda red došao na thrash... Kontam da bi na Sodom došlo više ljudi nego na Mayhem sad.

Stvarno se cini da je sada u trendu thrash i to uopste nije lose. To predstavlja odlicnu podlogu za dalje razvijanje metal scene u Srbiji. Ima dosta thrash metalaca, ima dosta bendova. Kao i uvek ima ljudi koji su thrasheri iz fazona, ali podrskom scene i otvorenoscu ce ti prerasti u ljude koji stvarno vole muziku i onda ce se ta baza siriti na ostale pravce. Stavom "oni su pozeri ko ih jebe" niko nista nece dobiti. Treba pre svega da postoji jedan prijateljski odnos medju bendovima i fanovima koji zajedno cine scenu, koji koliko mi se cini i postoji. Sto manje svadja i prozivanja to ce brze thrash scena rasti, a onda i ostali podpravci.

Nisam sad izrekao neku veliku mudrost, al' eto moje vidjenje svega toga tipa "trend" vs "tru" price. :)

Edited by :matija