FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 (edited) ma nije napalm, to vam je asocijacija sha: opet moram da ponovim svoj savet. prijateljski . Edited March 23, 2010 by Frubi_ZMIJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyprian's apprentice Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 the gathering?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Napalm Death - FETO ili Napalm Death - Utopia npr? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Napalm_Death odgovor lezi na ovoj strani, ako su tacne glasine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Cathedral? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyprian's apprentice Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 ma bre the gathering sto posto, mada bih vise voleo da je godflesh ili cathedral . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Odaću vam tajnu... TERRORIZER!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 (edited) ma bre the gathering sto posto, mada bih vise voleo da je godflesh ili cathedral . eto,bas ce davati taj hint za The Gathering,jer je Anneke (kad vise nije bila u TG btw.),gostovala na jednoj Napalm Death pesmi. Edited March 23, 2010 by Defunctus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Čudno je kako niko u Srbiji do sada nije prepoznao takav kvalitet... Znaš, između percepcije drugih i tvoje lične percepcije sopstvene ličnosti vlada duboka nesaglasnost. Možda bi trebalo da razmisliš o tome. Prepoznali su mnogi i dobio sam već odgovarajuća priznanja za to, da se ne ponavljam. Isto tako, odlično znaš da (ne)poznavanje međunarodne politike nije bilo kriterijum da me ne prepoznaju i neki drugi, već se još nešto zahtevalo. Sad, što baš ti drugi vode odlučujuću reč u mom slučaju, nisam ja kriv, situacija je takva. Da sam ja studirao u vreme kad i Lazanski, sad bih i ja bio proslavljen u svojoj profesiji, ali vremena su se nažalost promenila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Jao bre ala smorishe ova trojica daj odjebite, i nek frubi lepo kaze ko je hedlajner za treci dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 ma Carcass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Nemoj carcass pa da plachem shto nisam otishao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Jao bre ala smorishe ova trojica daj odjebite, i nek frubi lepo kaze ko je hedlajner za treci dan. Ako Frubi bude pričao ko je hedlajner, taj koncert ima da propadne sigurno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyprian's apprentice Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 (edited) @Defunctus da, al' njeno gostovanje na napalm death albumu je samo po sebi nelogicnost, tako da mi je ovo delovalo kao logican hint, pod uslovom da hintovani ima maste. Edited March 23, 2010 by Cyprian's apprentice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Jedan je za sada pogodio sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 The Exploited je headliner 3. dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 E cu da se ubijem ako je ovaj mita pogodio, ipak je on imao dojavu za cynic 1og maja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 @Defunctus da, al' njeno gostovanje na napalm death albumu je samo po sebi nelogicnost, tako da mi je ovo delovalo kao logican hint, pod uslovom da hintovani ima maste. bio je mnogo neposredniji i nije imao maste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 E cu da se ubijem ako je ovaj mita pogodio, ipak je on imao dojavu za cynic 1og maja. :haha: jbg i mene umeju da nasamare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Ako je Carcass, ja se skidam go i izlećem ispred zgrade da slavim. A ovo je bulevar, pa vi vidite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyprian's apprentice Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 @Defunctus dobro 'ajd' . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Priznaj da samo trazis izgovor za javno obnazivanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Ako je Carcass, ja se skidam go i izlećem ispred zgrade da slavim. A ovo je bulevar, pa vi vidite Ne moraš, opušteno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Priznaj da samo trazis izgovor za javno obnazivanje. Kao da ti nisi nikad dobio želju da drkaš u javnosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Ako je Carcass, ja se skidam go i izlećem ispred zgrade da slavim. A ovo je bulevar, pa vi vidite Kao da ti nisi nikad dobio želju da drkaš u javnosti? Ko si ti i šta si uradio sa Gojkom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts