Guest Sha Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 (edited) Jeste li se zapitali kako da ima toliko kica i sunda u muzici? Odgovor je zato sto niko jos nije napisao pravila o kvalitetu muzike. Sve vise je muzike i sve veci procenat neukusa. Sve vise ove tri kategorije nestaju iz popularne muzike. Uli Jon Roth je upravo iz tog razloga osnovao LUX ARTIS EX TENEBRAE. Pazi, takve stvari nije ni Hitler radio u jeku najcrnjeg totalitarizma u Nemačkoj. Doduše, jesu pokušavali kasnije Rusi u Istočnoj Nemačkoj, kao i komunisti u mnogim zemljama, ali se svaki takav pokušaj završavao debaklom. NE MOŽEŠ NORMIRATI UMETNOST, prvo zato što je to potpuno idiotska ideja, a drugo-to je nemoguće praktično sprovesti. Kvalitet muzike bi trebalo da bude nesto kao spoj tehnike, melodije i umetnosti u jednom. Ma nemoj? Ajde?! "Nešto kao"??!! Vidiš, to je ono o čemu ti ja pričam. Tako Perica, to jest Hefest zamišlja stvari, al' to veze nema ni sa čim. Ukus je isti za sve ljude. Isti zvuci dolaze do usiju svih. Isti ukusi. Individualna stvar je kako ce pojedinac te stvari obraditi. To zavisi od mozga. Zavisi od tvog zivotnog iskustva i znanja. Ko zna vise bolje ce to odraditi. Mongoloidu(bez da vredjam iste) ce biti svejedno koju mu muziku pustis. On ce da cupka samo ako ima neki ritam. Sto je covek pametniji, obrazovaniji i svesniji stvari oko sebe imace i vece sanse za bolji odabir onoga sto ce slusati. Naravno moze i budalu da usere pa da slusa dobre stvari. Postoji i kategorija slucajnosti. Dobro, da li ovo znači da će manje obrazovan čovek na manje iskren način da doživi neku muziku? Neće je osetiti na pravi način ili šta? Zašto misliš da je tvoja percepcija muzike vrednije od nečije tuđe percepcije? To su sve same gluposti i ja se nadam da ne misliš stvarno ovo što si napisao. Znas li ti da citas. Vidis li ti ovde veznik - kao? O zivote oprosti im oni ne vide. Ma sta i ja vise ovde pisem kada je ocigledno da svi mase poentu price. Neki ne vide, neki ne mogu da protumace dok ovi poslednji namerno nece. I evo, dođosmo do toga. Neshvaćeni genije kojeg niko ne razume Mada će pre biti da ti pokušavaš da pola foruma ubediš u neke stvari koje veze s vezom nemaju Edited March 25, 2010 by Sha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Ma decko nije normalan uopste,umislio je da je najpametniji zato sto slusa metal,ovo je pretezno bolest koja najcesce hvata goticare,ali izgleda da se prosirila i kod powerasha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Da, da. Svi ste vi pametni i sto je najgore uvek morate da budete u pravu.. Niste u pravu i pomirite se sa tim. To sto je nemoguce normirati umetnost nije umetnost kriva nego nemar i zapostavljanje od strane ljudi te iste umetnosti. @ BruceBruce Jesi li ti eho ovih pre tebe? Ko bre pominje metal muziku? U pravu sam i mozete da crknete ako vec necete malo mozak da upotrebite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Da, da. Svi ste vi pametni i sto je najgore uvek morate da budete u pravu.. Niste u pravu i pomirite se sa tim. To sto je nemoguce normirati umetnost nije umetnost kriva nego nemar i zapostavljanje od strane ljudi te iste umetnosti. @ BruceBruce Jesi li ti eho ovih pre tebe? Ko bre pominje metal muziku? U pravu sam i mozete da crknete ako vec necete malo mozak da upotrebite. Jeste, sve si u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 1. Svi ste vi pametni i sto je najgore uvek morate da budete u pravu. 2. Niste u pravu i pomirite se sa tim. Ovo je genijalno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 To ide direktno u najsmesnije i najgluplje postove hahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 To nije smesno nego zalosno, ali ako vec hocete moze da prodje kao tragikomicno. Ja ih krstim, a oni prde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Ovo je skoro kao ona rasprava o semaforima i raskrsnicama, samo što je onaj lik bio još gori, jer su mu postovali i slike, a on i dalje tera svoju priču Mada mu se Hefest opasno približava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Ma nemoj. O mighty Sha tell me what to do!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Sjebi CIA-u, za početak. Šteta je da propadnu ti čvrsti dokazi koje imaš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Ovo je postala najzanimljivija tema na forumu ali tek posle 70 stranica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Ja mislim da bi prvo trebalo da iskorenim kic i sund u celom svetu, takodje da ucinim da svi ljudi zaborave da su za tako nesto u zivotu culi. Mada po vama to ni ne postoji pa samim tim mi je zadatak jos tezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Ma pustite coveka,vidite da su mu pogledi na muziku i generalno svet oko sebe na nivou pubertetlije.Pazi frajera,on bi naturao okruzenju svoj ukus,svoje poglede i svoja shvacanja.I samo je on u pravu,primarijus doktor Paklenko,a 99% ljudi zapravo prdi u cabar.Odrasti Hefeste,vreme ti je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 kako bih vam obojici drknuo po jedan ban na mesec dana, taman ide lepo vreme, pa mozete u kafani da nastavite uz 'ladnog Lava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 kako bih vam obojici drknuo po jedan ban na mesec dana, taman ide lepo vreme, pa mozete u kafani da nastavite uz 'ladnog Јелена... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Ajmo svi na Jelen. Ko je do sada shvatio,shvatio je, a ko nije nece nikada. Zato pustimo mozak na ispasu pa pravac na pijanku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 neko pustio info da dolazi fnm http://www.cmar-net.org/forum/viewtopic.php?t=54354 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Mogu ja s vama na pivo? Ali neću Jelen, hoću Lav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 не може. мораш Јелен да пијеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Tek sada videh da je i Lav u ponudi. Onda Lav. Mozemo da bacimo i na glasanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Hvala vam za ovo, ovakve rasprave su nedostajale ovom ubudjalom forumu. Ništa nemoj da zahvaljuješ, nego plati pivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Feniks će ti platiti pivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Feniks će ti platiti pivo. A ti ćeš mu platiti u naturi. 2 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 (edited) al moguce ovo za FNM ! ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHH SURPRISE UR DEAD AHAHAAHAHAHAA edit : ja odje mogu da citam postove koji imaju samo jednu recenicu max ! Edited March 28, 2010 by Frubi_ZMIJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Feniks će ti platiti pivo. Ma gde, on forsira kiselu vodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts