oʞɾoƃ Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Helovin je pederski bend. Dovedite Black Dahlia Murder Black Dahlia Murder je pederski bend. Dovedite Sahranu ili 1389. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Black Dahlia Murder je pederski bend. Dovedite Sahranu ili 1389. Posle prve recenice ocekivao sam neki muzevan bend, kad ono ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Ja muževnije u životu nisam video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Dobro, šta bi sa koncertom Igumana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 nisu ponudili dovoljno kokaina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 dajte jos kuja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 evo lazo: http://www.facebook.com/photo.php?pid=79767&id=109903605712918&ref=fbx_album&fbid=111790475524231#!/album.php?aid=8174&id=109903605712918 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 mac mac mac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Ima li vesti za Sabaton??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 bitno da je beogradska arena bukirala seku aleksic, nabijem ih na kurac. http://www.muzika.hr/clanak/27711/vijesti/the-wall-ce-biti-postavljen-13-travnja-u-areni-zagreb.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Aj za to još da se i nadamo, pošto ima vremena, ali npr za Scorpionse teško, već u oktobru su na Balkanu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surovi Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Za Beer Fest vam se ne isplati da delite Pivo badava,Zato sto je Velika Guzva,Ne bi moglo da stane toliko Coveka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Promotivna cena karte za najvernijih 200 fanova je 2000rsd. Posle promo perioda, cena karte će biti 2500rsd, nakon toga 3000rsd. 2.500 pa 3.000 ne vidim u cemu je problem... 3.000rsd je 28e ? Do aprila ce verovatno da bude 25 i manje.... no nebitno kome je skupo ne mora da ide i to je to ... imate promo period , imate ove od 2.500rsd pa eto kombinujte, odo nema me vise... 3. Pocetne cene karata NIKADA nece kostati 2000 din i vise. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 (edited) 3. Pocetne cene karata NIKADA nece kostati 2000 din i vise. ? da je evro 78 sve bi bilo uredno. Edited September 1, 2010 by Frubi_ZMIJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 3. Pocetne cene karata NIKADA nece kostati 2000 din i vise. ? da je evro 78 sve bi bilo uredno. U januaru 2009. godine, kada si to napisao, vrednost je bila 94 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 ideja managera. ajte ljudi batalite me vise malo oko cena karata bla,bla ,bla... ko hoce da gleda koncert kupice kartu kome je skupo nece gledati i tu je kraj price. imate ove od 2.000 pa eto kupite ... ako ocete na koncert pozajmite pare kupite sutra / prekosutra pa ih vratite kada skupite nazad....prosto... poz ne mogu vise da odg. na besmislena pitanja. vidjamo se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Haha, pa nije pitanje besmisleno ako ne znaš šta da odgovoriš. Zato, po starom običaju, završavaš sa "viđamo se", "odoh" i, tvojom najčešćom, "onward!". Jednom ćeš, valjda, shvatiti da ljudi cene što se oglašavaš na ovom forumu, pa ćeš uspostaviti komunikaciju koja ide u oba smera. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 (edited) Haha, pa nije pitanje besmisleno ako ne znaš šta da odgovoriš. Zato, po starom običaju, završavaš sa "viđamo se", "odoh" i, tvojom najčešćom, "onward!". Jednom ćeš, valjda, shvatiti da ljudi cene što se oglašavaš na ovom forumu, pa ćeš uspostaviti komunikaciju koja ide u oba smera. sve je to ok , zato ja i citam i ponekad odgovorim... ali stvarno 99% su besmislice, tako da ... umoran sam covece , i ja imam dusu.... 5 jebenih godina pokusavas nesto i do kurca... 5.god prijatelju istih pitanja, istih odgovora, istih kritika, ne mogu vise . ne znam ni sam koliko koncerata iza sebe i opet uvek ista prica... nemam vise snage da kopam bunar . Edited September 1, 2010 by Frubi_ZMIJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuoLarips Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Ma sto se opterecujes? Ne verujem da neko za sedam meseci ne moze da skupi 2500! Da svaki dan izdvoiji 15 dinara, imao bi dosta (cak i vise).. Vazno je da BG dolazi u Beograd! ..a uvek ce biti ljudi koji su necim nezadovoljni.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 sve je to ok , zato ja i citam i ponekad odgovorim... ali stvarno 99% su besmislice, tako da ... umoran sam covece , i ja imam dusu.... 5 jebenih godina pokusavas nesto i do kurca... 5.god prijatelju istih pitanja, istih odgovora, istih kritika, ne mogu vise . ne znam ni sam koliko koncerata iza sebe i opet uvek ista prica... nemam vise snage da kopam bunar . Besmislice, naravno. Neko ne pročita prvi post u kojem je objavjena cena karte, pa pita na temi, znam. Druga je stvar kada ti iznosiš stvari koje jednostavno nisu tačne ili ne piju vodu. Kao ovo opravdanje sa vrednošču evra, kao ovo što su kod nas poslednji put svirali "Majesty". Stvari od ranije neću spominjati, bilo je vreme i mesto za to. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Da nije Frubija i ekipe videli bi mi go kurac u Srbiji...cena je sasvim ok za koncert koji nas ocekuje i na vreme je objavljen tako da ko god hoce da bude prisutan skupice novac do tada!!!JEDVA CEKAM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreator_ Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Pogotovo besmislica kao sto je "u evrpopi su karte po 30e i vise", prvo i osnovno, mi nismo u evropi, kad nas je sve drugacije nego u evropi, cak i da jesu 30e karte kod njih, oni organizuju damn good koncert, sa vise prostora i boljim u svakom segmentu. A 2500 pa cak i 3000 ako skoci cena kod nas, to je vec previse za SKC. 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Ne mozes ti dovesti neki bend koji pre svega kosta i opiciti cenu 500 din po karti,sam sebe zakopavas zarad cega?NE verujem u tu pricu da su Guardiani bas jeftin bend... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Ne mozes ti dovesti neki bend koji pre svega kosta i opiciti cenu 500 din po karti,sam sebe zakopavas zarad cega?NE verujem u tu pricu da su Guardiani bas jeftin bend... Znam i ja da nisu jeftini, slushala sam ih i ranije uzivo, ali je fora shto danas krecu da se prodaju najjeftinije karte i verujem da ce vrlo brzo otici, zato se nerviram shto je to tako naglo objavljeno... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts