HeLLsarma Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 Sta bulaznis ? Nema to nikakve veze sa casopisom covece,lik koji ima nick Nocturno na ovom forumu drzi Mjolnir. Kapis ? Quote
oʞɾoƃ Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 I odakle uopšte to da je Nocturne Magazine "pukao"? Quote
HeLLsarma Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 Ma pusti ga,sturo je obavesten pa lupa neke svoje prepostavke. Quote
ÆSTROPHOBOS Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 Izvinjavam se svima vama pametnima, nabijem vas bas na k... 6 Quote
Xibir Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 Ziveo Mjonlir jer odrzava scenu alive! 2 Quote
Vule iz Kule Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 Meni nije jasno zasto niko nije pokusao da dovede Accept na ovoj turneji, dva dana su im slobodna izmedju Bukuresta i Zagreba... Quote
oʞɾoƃ Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 zato što bi od 800 zainteresovanih svega 350 imalo para Quote
Demon Seed Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 A to nije zadovoljavajuca brojka, ipak je to Accept. Quote
Vule iz Kule Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Pa ne verujem ni da ce u Zagrebu biti mnogo vise od 350. Quote
MegaDave90 Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Verujem da ce u Zagrebu biti puno. Quote
Јарослав Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 http://nocturnemagazine.net/vest/1527/corpus-christii-u-beogradu У курац, не може се све постићи, тако да ово пропуштам, нажалост. Quote
Vule iz Kule Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Ja bih voleo da jednog dana ovo bude tema na koju ce organizatori obracati paznju, pa da mozemo da im dajemo predloge, kao svojevremeno Frubiju... pa da nam organizator onda kaze koliko je moguce predlozeni bend dovesti u Srbiju. Nego, cini mi se da su metalci poceli da se osvescuju malo, sad kad se smanjio broj koncerata. Na sounds of extreme gun club je bio krcat, sto je super s obzirom na to da su 2 od 3 benda s te turneje vec ranije bila u Srbiji. Metallica je bend za sire narodne mase, ali ipak u sred krize 30.000 ljudi je bilo spremno da odvoji 3.300, odnosno 4.400 dinara za kartu. Znaci, ljudi su poceli da kapiraju da ce ubuduce ponekad morati da daju i vise od dve crvene novcanice za koncert. Manson bi verovatno prosao bolje da je ranije najavljen. Belgrade Calling nije najsjajnije prosao, ali za 6.000 dinara onaj broj ljudi je super, narocito kad se uzmu u obzir Legacy i nesudjeni Castle festival. I jos ako Marduk, Immolation, Ripper, Corpus Christii, Leprous... napune Gun club na koncertima, to ce biti potvrda svega ovoga sto sam naveo. Jos jedna stvar: sve vise mladih vidim na koncertima, a stara garda ne posustaje, i to je jos jedan plus za publiku. Quote
Јарослав Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Immo/Marduk ће бити препун концерт. Предвиђам сличну посету и за Sinister. На Leprous верујем да може сасвим пристојан број људи да се окупи, чини ми се да су се доста прочули по Србији. Quote
MegaDave90 Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Na Leprous idem, ali mislim da necu imati para za Immolation, mozda. Mislim da ce biti puno na obe svirke. Quote
Vule iz Kule Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Sad videh da na Leprous last.fm event-u ima 58 prijavljenih i 35 zainteresovanih. A obicno na koncerte dodje broj ljudi sa last.fm eventa pomnozen sa oko 15. Sto znaci da ce verovatno biti puno. 2009. smo bili razmazeni pa je na In Flames doslo manje od 600 ljudi zato sto je karta kostala preko 2000 dinara. A danas verujem da bi Opeth napunio veliku salu SKC-a sa cenom karte od 30-35 evra. Quote
Mita Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Opeth da napuni veliku salu sa tom cenom?Nikako. Osim ako je karta 1500 Quote
MegaDave90 Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Nikad mi Opeth necemo videti, barem ne u Srbiji. Quote
Vule iz Kule Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Nikad ne reci nikad kad su bendovi u pitanju... ja se cak nadam da ce i Dream Theater jednom doci, tu bi doslo dosta onih koji i ne slusaju metal a bave se muzikom, mislim to je institucija. Quote
truliandedzombileš! Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Nego, cini mi se da su metalci poceli da se osvescuju malo, sad kad se smanjio broj koncerata. Ja nemam taj utisak, već da se sve svelo na ono tvrdo jezgro, leđa uz leđa pa dokle bude išlo. Mislim, metal koncerti u SKCu su gotovo pa prošlost, blajndi prođle godine i... blajndi za četiri godina. Osim ako se ne pojavi neko sa mudima do zemlje za neke hrabrije poteze (pominjani opeth). Uglavnom, nije loše, eto, čeka nas najbolji det metal bend danas i jedan od relevantnijih prog bendova današnjice (po meni možda i najbolji). Quote
Oak Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Dajte neki sludge, ne znam da li je uopšte i bilo u prošlosti nešto slično. Quote
Lou Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Pre nekoliko godina sam Frubiju rekao da dovede tako neku težinu ili neki doom, a on je odgovorio da dođem na Evergray, jer su predgrupa bili Novembre. Metallica je bend za sire narodne mase, ali ipak u sred krize 30.000 ljudi je bilo spremno da odvoji 3.300, odnosno 4.400 dinara za kartu. Znaci, ljudi su poceli da kapiraju da ce ubuduce ponekad morati da daju i vise od dve crvene novcanice za koncert.Manson bi verovatno prosao bolje da je ranije najavljen. Belgrade Calling nije najsjajnije prosao, ali za 6.000 dinara onaj broj ljudi je super, narocito kad se uzmu u obzir Legacy i nesudjeni Castle festival. Zaboravljaš da su cifre o posećenosti bile napumpane i da su na kraju puštali ljude za džabe, da bi se popunio prostor. 2009. smo bili razmazeni pa je na In Flames doslo manje od 600 ljudi zato sto je karta kostala preko 2000 dinara. A danas verujem da bi Opeth napunio veliku salu SKC-a sa cenom karte od 30-35 evra. 2000 dinara sada i 2009. godine su dve potpuno različite stvari. Quote
Vule iz Kule Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Da, danas su manje plate i teze je izdvojiti 2000 dinara danas nego tada. A Belgrade Calling... koliko god karata da je prodato nije lose za prvi put, jer je dugo bio na prvom mestu prodaje karata na sajtu eventima. Sto znaci sigurno nije otislo svega par hiljada karata u regularnoj prodaji, vec znatno vise. Quote
Recommended Posts