Srlandand Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Pun Beograd Metalika, sad ih ima vise nego ikad, ali kurac kad ni 1 posto ne ode na koncerte koji nisu Metalika i Mejdeni. Evo cujem i da su za Warrior Dance snizili cenu karata, nemaju ljudi pare da bacaju na koncerte (pogotovu u odnosu na nas standard), tako da se plasim da necemo mnogo velikih bendova gledati u skorijoj buducnosti. Quote
chess Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 gde si pederu cuo to? ja sam cuo da skoro nema vise karata.... :/ Quote
Demon Seed Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Koliko su snizili pederi hocu i ja da idem ako su snizili za hiljadarku Quote
Toki89 Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Pun Beograd Metalika, sad ih ima vise nego ikad, ali kurac kad ni 1 posto ne ode na koncerte koji nisu Metalika i Mejdeni. Evo cujem i da su za Warrior Dance snizili cenu karata, nemaju ljudi pare da bacaju na koncerte (pogotovu u odnosu na nas standard), tako da se plasim da necemo mnogo velikih bendova gledati u skorijoj buducnosti. Tj samo ce veliki da dolaze u zadnjih par godina su nam svirali Mejdeni ,Metalika ,Dzudasi ,AC DC ,Korn ,Ramstajn ,Slipknot.....mejnstrim dinosaurusi ,drugim recima.... 90% "metalaca" je zadovoljeno ,nas koji cekamo Opeth i Dream Theater ko firca ,jedva skupljamo cenzus da ispadne isplatljiv koncert Quote
HeLLsarma Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 A da skupljamo ekipu za Wintersun ? Quote
Black desire Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Ko se nada da ce gledati omiljeni/aktuelni bend kod nas nece se mnogo najesti, inozemstvo gospodo jedino resenje. Eto i Leni otkazao, mozda dovede sa sobom Slasha-a sledece godine da se iskupi. Quote
Srlandand Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Wintersun Obecamo Jariju da cemo mu platiti posle svirke, oni odsviraju, a mi mu kazemo- Bice para do kraja godine, mora da nam se slegne sve i da se poklopi trenutak, ne razumes ti to. Time/Frubi stajl. Za Voriors Dens, pa valjda ih vratise na 2990, koliko znam jedno vreme su skuplje bile 1 Quote
Srlandand Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Onda moja greska Tj, valjda je ta cena samo u pocetku trebalo da bude, ali ocigledno uopste nije skocila Quote
Demon Seed Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Ma bila je ta cena neko vreme, pa su onda podigli ja mislim, ali se nije prodavalo kako bi voleli, pa su vratili na pocetnu, verovatno je to u pitanju. Quote
Oak Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 (edited) Evo Amenra 22. septembra u Atini, a 6. oktobra u Rumuniji, izolovani eventovi, organizatori? Mada nema ko, jedino laza, a on ih ne poznaje tako da ništa od ovoga. Edited August 31, 2012 by Oak Quote
Lou Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Da li to znači da poznaje Kayo Dot i Graf Orlock? Quote
Oak Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Nemam pojma, nego lupam pošto sam stekao utisak da je sa bendovima koje dovede u nekakvom kontaktu, da li direktno sa njima ili sa ljudima oko njih, da nije onaj tipičan booking u pitanju, vidiš bend na turneji, cimaš menadžment da dođu kod nas. Quote
Oak Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Izgleda Sabaton i Eluveitie u martu kod nas. Jebem ti sigurice. Quote
MegaDave90 Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Do jaja, doduse ne volim Sabaton nesto. Quote
soul wandering Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Dom poceo da se otvara za metal, to je super novina. Quote
Јарослав Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Видећемо да ли ће бити и убудуће концерата, или је ово неки изузетак. Било би кул да наставе. Quote
Oak Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Pre će biti da su organizatori iskeširali nenormalno visoku cenu zakupa prostora, zato što znaju da će im se vratiti kroz cenu karte i veliku posetu. Mogao je i frubi da stavi gardijane u dom omladine ali onda bi mu ostalo manje para za ćevape i pivo. 3 Quote
Grob Bez Dna Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 a ne bi gledao ni partizan u parizu na f4. Quote
Talvi Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Pre će biti da su organizatori iskeširali nenormalno visoku cenu zakupa prostora, zato što znaju da će im se vratiti kroz cenu karte i veliku posetu. Najverovatnije, čim se udružilo više organizatora za ovo znači da nije bio lak posao. Quote
Srlandand Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Stvarno je lepo da se neko i dalje trudi da organizuje vece koncerte, a Sabaton je prosli put napunio veliku salu SKC-a, a od tada im je popularnost kod nas porasla, jos plus svira jebeni ELuveitie (!!!) tako da verujem da ce ovo dobro proci Quote
Stolet Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Koliko je klinaca počelo da se loži na folk metal poslednjih nekoliko godina bila bi sramota da ne bude masa ljudi samo zbog Eluveitie. Ali, klinci su sumnjiva publika Quote
Recommended Posts