Demon Seed Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 (edited) @Azal - Kontam. Da su pojedinačni koncerti, pa da se i isplati, ali ovako... Šteta, radovao sam se Nile-u kao malo kuče, a i kad je bio Kreator, proveo sam se kao nikad, najbolji koncert na kojem sam bio, ovo bi bila bomba za posetioce, ali ne i za organizatora. Pa dobro, ja bih i cak i Morbid Angel rado gledao opet, ali bih uvek pre otisao na nesto sto sam manje slusao, a nisam video uzivo, kao npr. Leprous sad. Edited January 19, 2013 by Demon Seed 1 Quote
azal Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 ,metal publika kod nas je vecinski sastavljena od malih pozercica kojima je bitniji prsluk,da izgledaju kao klosari i da se lese i komiraju od alkohola svaki vikend,nego da idu na koncerte. ovo je problem. jer imaju 1000 din za koncert ako im je vaznije ici na koncert nego kupiti duboke adidas patike od 11,000 din Quote
Demon Seed Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 Pa? Mada, ako se ne varam, Kreator je svirao samo jednom kod nas, nisam 100% siguran. I ja sad razmisljam, moguce da sam ih i ja gledao jednom Zar nisu bili i na Exitu? Quote
kuruz Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 A Soulfly?Oni bi bili pun pogodak. Соулфлај + Ороз а пре концерта Хејл да одржи кошаркашку клинику Quote
lemmy sixx Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 ovo je problem. jer imaju 1000 din za koncert ako im je vaznije ici na koncert nego kupiti duboke adidas patike od 11,000 din E sa ovim se vec ne slazem.Patike su nesto sto ti treba i bes cega ne mozes.Koncert to nije. 1 2 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 ovo je problem. jer imaju 1000 din za koncert ako im je vaznije ici na koncert nego kupiti duboke adidas patike od 11,000 din AHhahah care,upravo pisem ovo hahhaah.Vaznije je kupiti duboke gilje od 10 000 sam hteo da napisem i izgravati budalu i biti neki thrasher nego ici na koncert benda koji slusas. 1 Quote
lemmy sixx Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 Соулфлај + Ороз а пре концерта Хејл да одржи кошаркашку клинику Nikada ne bi svirali sa tim dzankerima. Hail vam odrzava kosarkasku kliniku svaki dan onlajn,sta ce vam vise. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 (edited) @Lemmy Nije u tome poenta,nego sto oni sebi zacrtaju taj neki cilj i modni trend i to im je bitnije od muzike,patike kao patike nisu poenta vec to da im je bitnija ta "moda" nego sama muzika. Edited January 19, 2013 by Lord Iffy Boatrace 1 Quote
soul wandering Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 celu stranu pricate o jaroslavu 13 Quote
Demon Seed Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 ovo je problem. jer imaju 1000 din za koncert ako im je vaznije ici na koncert nego kupiti duboke adidas patike od 11,000 din Ma stvar interesovanja. Ako daju grdne pare za patike, ili pucaju nedeljno po 5000 na alkohol i/ili travuljinu, jasno je sta njih interesuje, oni i nisu ciljna grupa. 1 Quote
azal Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 E sa ovim se vec ne slazem.Patike su nesto sto ti treba i bes cega ne mozes.Koncert to nije. pa ja kad sam bio klinac stekovao sam sve pare za diskove i koncerte. tj, da imam 100 dolara u steku, uzeo bih patike od 50 dolara a ne od 100 da bi imao za diskove i koncerte. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 Ma stvar interesovanja. Ako daju grdne pare za patike, ili pucaju nedeljno po 5000 na alkohol i/ili travuljinu, jasno je sta njih interesuje, oni i nisu ciljna grupa. Bravo.Istina. 1 Quote
Demon Seed Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 celu stranu pricate o jaroslavu On covek dolazi na koncerte E sa ovim se vec ne slazem.Patike su nesto sto ti treba i bes cega ne mozes.Koncert to nije. Za 11 000 mozes da kupis i patike i kartu za jebeni koncert 1 Quote
lemmy sixx Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 Vaznije je kupiti duboke gilje od 10 000 sam hteo da napisem i izgravati budalu i biti neki thrasher nego ici na koncert benda koji slusas. Naravno da je vaznije.Ovde ne pricas o sugavim metal majicama,prslucima,helankama i ostalim sranjima,vec o necemu u cemu hodas i do posla,skole,prodavnice...svako kome je bitnije spickati pare na tamo neki koncert nego na obucu u kojoj ce provoditi polovinu svakoga dana,treba da se zapita o svom mentalnom zdravlju. 1 1 Quote
azal Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 Ma stvar interesovanja. Ako daju grdne pare za patike, ili pucaju nedeljno po 5000 na alkohol i/ili travuljinu, jasno je sta njih interesuje, oni i nisu ciljna grupa. pa problem je sto bi oni trebali da budu ciljna grupa a ne ljudi koji imaju poslove i decu. Quote
lemmy sixx Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 Ma stvar interesovanja. Ako daju grdne pare za patike, ili pucaju nedeljno po 5000 na alkohol i/ili travuljinu, jasno je sta njih interesuje, oni i nisu ciljna grupa. Pa fora je u tome sto je ogromna vecina takva.I zbog toga na koncertima nema publike. pa problem je sto bi oni trebali da budu ciljna grupa a ne ljudi koji imaju poslove i decu. Upravo to. Za 11 000 mozes da kupis i patike i kartu za jebeni koncert Zavisi od momenta kada te pare imas. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 @Lemmy Ne znam matori dal zivimo u istom vremenu,al mene bi bilo blam da na posao idem u high tops belim patikama od 10 000 . Zna se kakav je kodeks ponasanja i oblacenja sto se vecine poslova u Srbiji tice. 2 Quote
lemmy sixx Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 A covece,nisam uopste pricao o tome.Sto bukvalizujes sve.Samo kazem da te patike imaju multifunkcionalnu primenu,sto se ne moze reci za dva sata koncerta. 2 Quote
Demon Seed Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 To jeste, ali ne moras da ih preplatis, niko nije rekao da treba da idemo bosi na koncerte, nego da nema potrebe isprdjivati se na taj nacin 1 Quote
Talvi Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 deo problema ovde je što ljudi nekad ni ne kupe kartu u trenutku kad imaju love jer su u fazonu "ma kupiću kasnije, a ko zna da li će se ovo uopšte i održati, neću da se zalećem" i na kraju se pare naravno spičkaju na nešto deseto a za cert te u međuvremenu i zaboli kurac malo otprilike je to u pitanju što laza reče, da bi te stvari trebali postati deo kulture izlaženja - kao kad izađeš u grad inače samo platiš malo više ulaz i preskočiš koje pivo, samo ljudi ovde nemaju tu naviku još. možda bi trebalo i šarati malo sa mestima održavanja, tipa da ne ide sve u BG nego i u NS, možda čak i Niš, mada stvarno nemam pojma koliko potencijalne publike ima tamo... Eno, Karma To Burn u ZR-u pre godinu i malo jače beše super cert baš zato što je ljudima ovde bilo do jaja što će jedan stvarno poznat bend svirati u ZR-u jebenom Quote
El Karnisero Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 patike imaju multifunkcionalnu primenu,sto se ne moze reci za dva sata koncerta. :haha: Борис Доброкес - ваш лајфстајл саветник! 2 Quote
Bourbon Princess Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 Naravno da je vaznije.Ovde ne pricas o sugavim metal majicama,prslucima,helankama i ostalim sranjima,vec o necemu u cemu hodas i do posla,skole,prodavnice...svako kome je bitnije spickati pare na tamo neki koncert nego na obucu u kojoj ce provoditi polovinu svakoga dana,treba da se zapita o svom mentalnom zdravlju. da, ali na obuću ti apriopri odvajaš kintu zato što je prioritet, ali ne svakog meseca. To je drugačija situacija jer naravno da nećeš ići bos zbog certa. Problem je trend "neimanja novca". Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 (edited) @Lemmy Ne znam i to je opet diskutabilno.Patike dodju i odu,a secanja sa odredjenog dogadjaja ti ostaju vecno,ako ti to toliko znaci racunica je jasna.Imas uvek za 3000 kupiti pristojnu obucu i ustedeti za event,ako je vec problem novac. Edited January 19, 2013 by Lord Iffy Boatrace 4 Quote
Sisus Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 I ja sad razmisljam, moguce da sam ih i ja gledao jednom Zar nisu bili i na Exitu? Moguće, ne sećam se. Znam da kad su trebali da dođu drugi put, koncert je otkazan, jer su isti dan bili Mejdeni. E sa ovim se vec ne slazem.Patike su nesto sto ti treba i bes cega ne mozes.Koncert to nije. Upravo. A da ne pričamo o tome da je trulo da ti neko govori kako ćeš i na čega da trošiš svoje novce. Ja ako ću da ih bacim, a ne odem na koncert, to nije ničiji problem, već moj, ja sam ih zaradio i ja ću da odlučujem kako ću da ih potrošim, a ne neko na netu koga u životu nisam video. Ja u svakom slučaju mnogo više volim sebi da kupim činelu, palice ili plastiku, možda da sredim kola i sl.. nego da odem na koncert benda koji me polu-zanima. pa ja kad sam bio klinac stekovao sam sve pare za diskove i koncerte. tj, da imam 100 dolara u steku, uzeo bih patike od 50 dolara a ne od 100 da bi imao za diskove i koncerte. Ja kad sam bio klinac, 100 dolara sam video samo na filmu. 1 Quote
lemmy sixx Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 To jeste, ali ne moras da ih preplatis, niko nije rekao da treba da idemo bosi na koncerte, nego da nema potrebe isprdjivati se na taj nacin Zasto?Mozda je nekome bitnije da ima super kvalitetne patike koje ce nositi 3-4 godine nego koncert.Ljudi ponavljam,ne pricamo ovde o prisivacima,prslucima,majcama,redenicima i ostalim sranjima,vec o obuci jebenoj. Quote
Recommended Posts