Paklena Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) Ova diskusija se od Zeppelina pomerila ka Plantu solo (bar koliko ja pratim)...bila sam na Exitu samo zbog njegovog nastupa...a i videla sam par puta na RTSu da su pustali (cudi me kako se ovi iz Exit tima ne sete da naprave neki DVD...cccc....eto im nacina da zgrnu jos neke pare)... Elem, sta ono htedoh reci? Cak i ako cika Plant djedo ne treba to poistovecivati sa Zeppelinima...Na Exitu me je najvise nerviralo to sto su svi skakutali i veselili uz Zepp pesme a onda kad on krene neku svoju solo svi se kao smore i bleje cekajuci opet neki poznati hit... (mislim da sam vec smarala sa ovim komentarom) ali poenta je jasna GROW UP!!! I raskrstite sa nostalgijom (mada je tesko da bilo ko ovde moze bolovati od nostalgije s obzirom da smo rodjeni malo kasno za Zepp eru) Edited January 30, 2008 by Paklena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Zeppelin je ok, bio je ok u svoje vreme. Ovo shto radi Plant je ok takodje, za ovo vreme, i tu nema shta da se pricha. Uradio je sjajne solo albume, bez obzira koliko to zagrizheni LZ fanovi osporavali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 A el ima neko setlistu sa exita, ja bash trazio i ne nadjoh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 A el ima neko setlistu sa exita, ja bash trazio i ne nadjoh... Misliš na prošlogodišnji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Pa na proshlogodishnji majku mu... tad je valjda nastupao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Hmmm... teško da možeš naći to ovako... Jedino ako ne poznaješ nekog iz EXIT tima, pa da ti prosledi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Ma obichno ima na netu svaka setlista...al kao shto rekoh ovo je jedan od izuzetaka koji ne mogu da nadjem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Black Gruja Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Blac Sabbath je metal! Led-Zeppelin je hard rock! To je to! To sam i ja rekao milijardu puta, ali posto se danas uzima sve sto pise na wikipedi-i zdravo za gotovo poceo i ja tako da Led Zeppelin zovem metal bendom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath se zove ranim metalom (Early Metal) na wikipediai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Pa i na autobusu pise DELTA BANKA pa ne dele pare kad udjes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Pa i na autobusu pise DELTA BANKA pa ne dele pare kad udjes. e pa jbg... ja sam ovo vec rekao, samo mi moderator obrisao, niko ne može reći šta je šta tj. koji žanr neki bend svira ! jedno je sigurno: i Black Sabbath i Led Zeppelin su začelnici metala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBodyAsAleksa Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Da sa tim sto Led Zeppelin mnogo bolji bend po meni od Black Sabbatha! Babe i am gonna leave you, Stairway to Heaven, Black Dog, Since i've loving you, whole lotta love, Dazed And Confused, Hearbreaker, Immigrant Song, Rock and Rolll,..................................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paklena Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Sad kad nabroja sve te pesme setih se kako sam procitala neku recenziju nekog stranog novinara/publiciste "uspeh LZ bazira se na izrazito sovinistickim tekstovima pesama"... ne znam da li ste ranije diskutovali ili razmisljali o tome (ovo je moj pokusaj da prekratim svadju ko je bolji bend, ako se takve svadje na forumima uopste mogu prekratiti) da se odmah razumemo, to sto sam zensko ne znaci da se bunim protiv tekstova, samo iznosim cinjenicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rox Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Pa u poredjenju sa mnogim drugim rock bendovima oni i nisu bili toliko u tom fazonu i imali su dosta drugih vrsta tematika ali to je vec stvar poredjenja. Dakle, mislim da ima tih elemenata ali da to i nije bas glavni razlog njihovog uspijeha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Of The Strings Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Po meni su Zeppelini bolji bend od Sabbatha, izacetnici metala. Nije da ne volim Sabbath, stvarno ih gotivim, ali Zeppelini su definitivno bolji. Oni su mi posle RHCP -a, i Rage Against the Machine omiljeni bend. Zatim slede Metalica, Salyer, Pantera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Alo bre ljudi,sta vam je??? Enclave,whirligig - upozorenje pred warn,dosta je bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paklena Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Pa u poredjenju sa mnogim drugim rock bendovima oni i nisu bili toliko u tom fazonu i imali su dosta drugih vrsta tematika ali to je vec stvar poredjenja. Dakle, mislim da ima tih elemenata ali da to i nije bas glavni razlog njihovog uspijeha. ne ne ne nisam ni mislila da im je to glavni razlog uspeha...kazem jedan od...zapravo to je nekako sastavni element svih velikih hard rock hitova:) demantujteme ako gresim slobodno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Odakle ovolika najezda nekih novih osoba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Alo bre ljudi,sta vam je??? Enclave,whirligig - upozorenje pred warn,dosta je bre šta sam sad rekao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 šta sam sad rekao? "svadjali" smo se pa nam je zato rekao... ... a i ja sam postavio sliku mog pitona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 "svadjali" smo se pa nam je zato rekao... ... a i ja sam postavio sliku mog pitona... ajd za ''pitona'' (mada ne znam kad si ga stavio ) ok, mada i to je bila zajebancija hehehe @ LazaGNR Lazo majstore uopšte se ne svađamo, samo se zasmejawamo do suza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Of The Strings Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Odakle ovolika najezda nekih novih osoba.. Jel' tu i mene svrstavas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rox Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 ne ne ne nisam ni mislila da im je to glavni razlog uspeha...kazem jedan od...zapravo to je nekako sastavni element svih velikih hard rock hitova:) demantujteme ako gresim slobodno:) Jeste vazan elemenat. Mozda to i nedostaje novim bendovima. ALi LZ su dosta zalazili i u neke duhovne i misticne teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 (edited) Jeste vazan elemenat. Mozda to i nedostaje novim bendovima. ALi LZ su dosta zalazili i u neke duhovne i misticne teme. uglavnom npr. 4 znaka sa četvrtog albuma, niko nije znao šta znači Zoso znak Edited February 9, 2008 by whirligig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 @ LazaGNR Lazo majstore uopšte se ne svađamo, samo se zasmejawamo do suza Dobro,ali ovo nije tema za to Tako da - upozoreni ste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts