Hudini Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Kao što rekoh, Sarajlije organizuju reunion u svojoj glavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rox Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Ma sta Coverdale zna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluesbreaker Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ma koji ce whitesnake smorina od benda... trebao je valjda velvet revolver da bude predgrupa al se raspao xD ili tako nesto... a ni oni nisu nis posebno... nego da navataju zeppelini neku decurliju i nek oni kenjaju sat vremena da nas smore... i onda ce koncert zeppsa biti duplo zanimljiviji tojest relativan smoru decurlije... vazno da zeppelini dodju na balkan, pa makar i u bugarsku dosli ima da se ide... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 cepelni su dobar rock band ali su precenjeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 A koji su tvoji omiljeni bendovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Pogledajte kako Gotthard prasi Immigrant Song http://www.youtube.com/watch?v=0tVhaKrD6Eg kidaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 http://www.b92.net/kultura/pop/vesti.php?nav_id=302832 Auh, ako ovoga stvarno bude! Zlo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Na zatvaranju olimpijskih igara u Pekingu,kao promoter sledecih igara u Britaniji,glavom i bradom Dziimi Pejdz!Svirao Wholle lotta love!Pao sam sa stolice kad sam ga ugledao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Meni je trebalo vremena da skontam da je to on, zbog kose... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Ja to nisam video. Moram da pogledam na tubu, mora da je zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kratkovidi Magarac Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 hah, ja ga nisam ni malo prepoznao...ne lici uopste na sebe tako mator, ali zato i dalje rastura gitaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rox Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 "Muzičari Led Zeppelina Jimmy Page, John Paul Jones i Jason Bonham rade na novom materijalu.Bubnjar Bonham izjavio je radiostanici u Detroitu da bi se pjesme mogle pojaviti na novom albumu Led Zeppelina, prenosi BBC. Pisanje novog materijala bilo je "na stolu" od ponovnog okupljanja grupe u Londonu prošlog decembra, izjavio je on za radiostanicu 94.7 WCSX. Pjevač Robert Plant, međutim, nije učestvovao ni u jednoj od svirki, dodao je on. "Trenutno sve što mogu reći je da imam veliko zadovoljstvo raditi i sarađivati s tom dvojicom ljudi i započeti rad na novom materijalu", kazao je. "Kada uđem u studio, ne postavljam nikakva pitanja. Ako dobijem telefonski poziv da nastupam s njima, uživam u svakom momentu. Kako god se to završi, dobiti šansu da ikada sviram s ljudima poput njih fenomenalna je stvar za mene. To je ono o čemu sam uvijek sanjao", izjavio je Bonham. Led Zeppelin su odsvirali svoj prvi koncert u 19 godina ispred skoro 20.000 obožavatelja u londonskoj areni O2 u decembru. Njihov dvosatni nastup otvoren je pjesmom "Good Times Bad Times" - prvom pjesmom s njihovog debitantskog albuma. Prvobitnim članovima grupe - Pageu, Plantu i Jonesu - pridružio se Jason Bonham - sin njihovog pokojnog bunjara Johna. " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Okupljanje i album u najavi http://www.rockserbia.net/svetska-rock-sce...k-velikana.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 odlicno odlicno.vidjecemo kako ce to izgledati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 U ovakvim situacijama se najviše plašim razočarenja. Nije mala stvar comeback album posle 30 godina. Jedva čekam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Ja ne volim bas Led Zeppelin, tako da tesko mogu da se razocaram... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Auh ne mogu da verujem koje su to pichke... ma shta pichke, pichketine(izvin'te na rechniku al moram) strashno su me iznervirali....unishtice kvlt Led Zeppelina...samo da Black Sabbath ne uradi slichnu stvar sa Ozzyjem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 (edited) I ja sam rekao da se plašim comebacka posle 30 godina iz istog razloga kao i ti, a to je moguće uništavanje kulta. Ali ako se ljudima radi novi album, onda u redu. A ko zna, možda će da valja... Jedva čekam da album stigne, pa da lepo presudim. Edited August 28, 2008 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Ma nema shanse da album valja...muzika kakvu su oni pravili pre vishe od 30 godina je neponovljiva, ali jebene pare uvek presude...verujem da se Bonam sad prevrce u grobu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 E ljudi, pa nek snime i disko album, nece se nista promeniti. Raniji albumi ostaju, pa neka svako slusa sta mu se svidja. Dajte im sansu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Ne bih da budem skeptik, ali kao što reče čova, sve to je zbog para. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Kao da nemaju dovoljno i sada. Ne kazem da nije, ali mozda stvarno misle da imaju jos nesto da kazu u muzici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Da kažu da, ali sumnjam da mogu da urade nešto što bi moglo da "prismrdi" albumima iz "prošlosti". Koja je poenta toga? Prigrtanje novca pod imenom Led Zeppelin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Bice nesto izmedju The Flower Kings-a i Marillion muzike, dosta progresivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Hahaha... Zajebavaš me. Neću da se sigram s tobom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts