Rox Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Ja ne znam dali ima, ja sam je citao na engleskom. Ma ima i boljih knjiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Evo i na Kontri prozobriše koju... Jimmy Page je otkrio da će bend na koncertu u O2 areni u Londonu prirediti jedno iznenađenje i da će izvesti pesmu koju do sada nikada nisu svirali uživo. On nije želeo da otkrije o čemu se radi ali je naveo da je pesma iz perioda kada je bend bio zajedno od 1968. do 1980. godne. Na pitanje o mogućoj turneji Page je rekao da treba sačekati da prvo urade koncert u Londonu i da će zatim videti šta dalje. Vesti o turneji rasplamsao je i frontman sastava The Cult, Ian Astbury, koji je na koncertu u Sinsinatuju 17. novembra na kraju koncerta publici rekao "Vidimo se i sledeće godine jer ćemo nastupati kao podrška bendu za koji ste možda čuli… Ime benda počinje sa L a u nazivu imena imaju i slovo Z" na šta je publika gromoglasno uzvratila sa ‘Led Zeppelin’. Iako su članovi benda više puta demantovali da će ići na turneju i da se radi o samo jednom nastupu u Londonu isto tako su mesecima demantovli da će uopšte nastupiti. http://www.kontra.org.yu/m-cms/index.php?o...iew&id=3663 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Jel vi stvarno gajite neke nade za Srbiju ili zajebavate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Sto je najgore, meni deluju jako ozbiljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Što da se ne nadamo...Jesu možda male šanse, al što da ne. Nadali smo se za brdo bendova, koji su u 2006/2007 ipak posetili našu zemlju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Jbt. kakav bi to bio koncert... kao predgrupa nastupa The Cult jedan od mojih omiljenih bendova a onda mozda i najbolja rok grupa ikad LZ... strashno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metallicus Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Jbt. kakav bi to bio koncert... Za pamcenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 I vishe od toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Posle toga bih mogla da umrem (mada ima bar 10 koncerata koje toliko zelim da vidim, a znam da ti bendovi nikad nece doci ovde) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 A možda je taj bend na koji je mislio Astbury Limp Bizkit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Vi ste prsli...London je centar muzickih desavanja, ni jebeni New York nemoze da u pridje. Bio sam video i osto bez texta. London je London a Beograd je kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Hi! Al jebote je ste čuli da Page slomio prst pa da će koncert biti pomeren za dve nedelje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Jesi planirao da ides na cert? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Boli me uvo za taj koncert, na njega bih uspeo da odem na Svetog Živka, a ni onda... Samo da krenu na turneju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Jesi planirao da ides na cert? Ha, ha! Da, da 100 posto. kupi kartu za London, za koncert, za motel (možda je bolje da spavam na ulici) i kartu nazad. Možda mi život nešto spremi ali voleo da vidim uživo to prženje Jimmy-a, sjajno lupanje Bonzo-a i odvajuljući glas Planta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Jimmy Page je otkrio da će bend na koncertu u O2 areni u Londonu prirediti jedno iznenađenje i da će izvesti pesmu koju do sada nikada nisu svirali uživo. On nije želeo da otkrije o čemu se radi ali je naveo da je pesma iz perioda kada je bend bio zajedno od 1968. do 1980. godne. Ljudi, hajde da pogađamo koja je ovo pesma, to me najviše zanima. Jedino što ne znam koje su pesme svirali uživo a koje nisu. Voleo bih da je nešto sa potcenjenog In Through The Out Door albuma, ili nešto sa trećeg albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trötter Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Ljudi, hajde da pogađamo koja je ovo pesma, to me najviše zanima. Jedino što ne znam koje su pesme svirali uživo a koje nisu. Voleo bih da je nešto sa potcenjenog In Through The Out Door albuma, ili nešto sa trećeg albuma. Ulažem 10e na Houses of the Holy. Mislim da je nikad nisu svirali uživo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Ulažem 20e na . . . . . . . . Misty mountain hop Mislim da je nikad nisu svirali uživo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Joj kako ta pesma otkida... pa to je strashno... obozavam je. Ali razocharacu te svirali su je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Uzeh novi broj Rolling Stones magazina....Na naslovnoj Zeppelinova "trojka" ...pogledajte na netu koliko je Page covek osedeo...Matori su.Mnogo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobo Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) Rockers LED ZEPPELIN are on course to break the record for the selling the most expensive concert tickets in British history. Frontman Jimmy Page donated three pairs of tickets to be auction for charity - and the lots have been marked with a reserve price of £5,000 ($10,000) for a pair. Edited December 2, 2007 by hobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Joj kako ta pesma otkida... pa to je strashno... obozavam je. Ali razocharacu te svirali su je... My mistake. Kada bi bio neki sajt sa set listama turneja, da odmah znam. Kao što Mejdeni imaju Maidenfans. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 (edited) ja mislim da nisu svirali babe i am gonna leave you ***ote što je to moćna pesma uvek me nekako malo rastuži moj ćale kaže da je u njegovo vreme kad su išli u diskoteke, pošto si do ponoći morao biti kući stairway i ovo puste taman tad <a href="http://www.echs.k12.sd.us/Adv" target="_blank">http://www.echs.k12.sd.us/Adv Pages/Dustin/MY PAGE/Led-Zeppelin.jpg</a> Edited December 7, 2007 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 ja mislim da nisu svirali babe i am gonna leave you Hm mislim da su je svirali...ali nisam siguran nemojte me drzati za rech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 moj ćale kaže da je u njegovo vreme kad su išli u diskoteke, pošto si do ponoći morao biti kući stairway i ovo puste taman tad Eh lepih li vremena... Sad nema sanse da izadjes i da cujes tako dobre muzike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts