yossarian Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Čuveni latino gitarista, Karlos Santana održaće koncert u Beogradu, na Kalemegdanu, 11. jula.Santana u Beograd dolazi u okviru turneje na kojoj promoviše kompilacijski album "Multi-Dimensional Warrior". Karte 3900 i 5900. http://www.komuna.com/concert/carlos-santana http://www.last.fm/event/997938
salebghouse Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 pljacka!!! http://www.youtube.com/watch?v=XnamP4-M9ko
^NIGHT-WALKER^ Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 uuuu,super sto je na Kalisu a skupa je karta,jebemu.. pre mesec dana sam procitala da je2000... a ima da idem,makar mi pare poslala baba iz Nemacke
crusader84 Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 More nek' se teraju. Šta sad Maksa misli, ako je mogao da dere za AC/DC može i za ovo. Pogledajte za Skoplje, nije da baš dobro razumem, ali mislim da sam razumeo najbitnije: Поголемиот број на влезни билети ќе биде по цена од 1.500 денари што е помалку од 25 евра и е убедливо најниска цена за влезен билет за било кој концерт од ваков тип во регионот. http://www.santanavoskopje.net Znači ljudima koji su južnije se više isplati da idu u Skoplje nego u Beograd. Za Varaždin najjeftinija karta 290 kuna, što je takođe manje od 25€.
Ајлин Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Hoće li organizatori uzeti već jednom u obzir da je prosečna zarada u Srbiji 300 evra. Napravite bre malo analizu disposable income-a majka mu stara... Pa čemu tolika razlika u ceni karte sa okruženjem??? Jesmo li toliko gluplji???? Koliko god želela da idem i na ovo i na Simply Red ('ajde, njih sam već gledala jednom...), neću ići. AC/DC je pojeo zalihe.
זאבים Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Ovo cce biti spektakl. Samo da povratim novac od Depeche-a.
METAL Man Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Hoće li organizatori uzeti već jednom u obzir da je prosečna zarada u Srbiji 300 evra. Napravite bre malo analizu disposable income-a majka mu stara... Pa čemu tolika razlika u ceni karte sa okruženjem??? Jesmo li toliko gluplji???? Koliko god želela da idem i na ovo i na Simply Red ('ajde, njih sam već gledala jednom...), neću ići. AC/DC je pojeo zalihe. pa dobro njih verovatno zabole za nas metalce koji imamo 15 koncerata godisnje po 2000din, ovo su kao poznati bendovi, za onaj drugi sloj ljudi. ljudi koji odu na Madonu, AC/DC i na Santanu i mirni su za ovu godinu..
זאבים Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 svaki artist ima svoju cenu. briga ih bash da uzimaju ishta u obzir, a i realno, zashto bi ? lol
crusader84 Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Samo još da nam objasne zašto je za tog istog artista npr u Bukureštu karta 30€, dok u Varaždinu i Skoplju nije ni 25. Ovako mogu da očekuju da budu pune okolne livade.
José Luis Chilavert Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Ови стварно нису нормални. Једва сам чекао овај концерт, кад оно 4000 динара! Толике паре једноставно не могу дати за ово, а због испита не могу отићи негде у комшилук.
Telcontar Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 svaki artist ima svoju cenu. briga ih bash da uzimaju ishta u obzir, a i realno, zashto bi ? lol A i svaki Maksa Catovic ima svoju cenu. Jasno ti je da je karta za ovo kod nas duplo skuplja nego karta za ovo u Hrvatskoj recimo.
Simadin Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Ja bih dosao, ali samo ako bude shredovao kao ovde:
Kokopelli Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Brate, za Santanu i Leonard Cohen-a 7.000 din!!! Ne znam samo o'kle mi te pare A ne računam Exit jer sam kao za to uštekala. Užas!
Surovi Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Prvo su hteli na Uscu, pa ja reko Nije to Sa 20 pevaca oni hitovi Sa MTva vec 1 pevac (ko zna koji) ko na starim Turnejama. Oni Brze Bolje -Sava Centar Ja onda Tolika MTV Zvezda u Sava Centru??? Oni Kalemegdan. Hoce li se Vec odluciti Gde Ce?
Ајлин Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 (edited) Evo kako ćemo Edited June 19, 2009 by Ајлин
Bata Trokrilni Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 Ja sam nekad voleo da slušam ovog čoveka, ali to je bilo pre nego što sam počeo da slušam metal, tako da sam ispao iz tog fazona. Mada, i sad mislim da je dobar gitarista, ima par dosta jakih kompozicija, instrumentala naročito, a najbolja pesma mu je Smooth (beše se tako zove?) Inače, sviđa mi se i karakterističan zvuk njegove distorzije. Ipak, tolike pare da dam ne mogu, nisam ni na AC/DC hteo da odem, pa neću ni sada.
gorgoroth Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 sa srecom, al ja mislim da ce svi na exit, mogao je barem jeftiniju kartu dati, mozda bi i bilo ljudi
Andrija Smith Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 Nisu normalni, mislim volim ja coveka i isao bi, ali on dodje i improvizuje sat i po i za to da dam 50e. Vazi.
Surovi Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 Nisu normalni, mislim volim ja coveka i isao bi, ali on dodje i improvizuje sat i po i za to da dam 50e. Vazi. Pa moze i Randja da improvizuje to isto za 50e (on Tesko da po kaficima uzme toliki Honorar za Vece, mozda uzme 20-30e) ETO Da se ne Cenjkamo Njemu 50e A ja pravim Surovi-Santana Na uscu ostale pare idu meni. Sve hitove se Cuju Ceo supernatural i stare oje komo Va pero panto Sa, Jingo Lo BA Ba Ba Ba
Ајлин Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 (edited) Jeb'o Kalemegdan. Samo Starčevo. Edited June 28, 2009 by Ајлин
Recommended Posts