Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovu neverovatnu igru su napravili Juzno Korejanci a prvi deo Lineage 2 je napravljen 2003. godine tako da nikako nije ovo kopija WOW a.

Grafika u ovoj igri je odlicna sto cu vam pokazati u ovom linku :

obratite paznju na to da je ovo ingame grafika radjena od strane izdavacha :

Ovo su Divine Transformacije koje mozete dobiti kasnije

A evo jedan od bosova (takodje ingame):

la2_kamael_01.jpg

Posted (edited)

Da, igra je zaista interesantna samim tim sto je ranije (dok sam je igrao) bila jedini iole ozbiljni kandidat wow-u. video sam nedavno da je poboljsani deo chronicles 4 izasao na piratskim serverima.

Jedina mana..i to zaista velika je sto se igra 90% oslanja na grind, a to je rezultovalo kako velikim uspehom u koreji tako i poprilicnim neuspehom u evropi i americi.

Takodje, jedan od glavnih uzroka pada potencijala ove igre je sudski spor (pre 4-5 godina) koji se odvijao izmedju vlasnika ove igre i piratskog servera dragon, koji je dragon na opste zaprepascenje svih dobio.

Svakako jedna od igara koja se mora probati ako ste mmorpg fanatik.

Edited by Ozziris
Posted

Prvi deo je druga prica , drugaciji je zanr. a sama dvojka je napravljen od 7 i vishe expanzija , prestao sam da brojim.

Ali sto bi otpao potencijal zbog nekog sudskog spora ?

Misilm da je ovo mnogo ozbiljnija igra od WOWa , graficki , predeli su prelepo uradjeni i creepovi takodje. Jedino sto mi malo smeta je mali izbog menjanja lica , kose i izgleda karaktera kojeg kreiras.

Posted (edited)
Prvi deo je druga prica , drugaciji je zanr. a sama dvojka je napravljen od 7 i vishe expanzija , prestao sam da brojim.

Ali sto bi otpao potencijal zbog nekog sudskog spora ?

Misilm da je ovo mnogo ozbiljnija igra od WOWa , graficki , predeli su prelepo uradjeni i creepovi takodje. Jedino sto mi malo smeta je mali izbog menjanja lica , kose i izgleda karaktera kojeg kreiras.

Pa logicno je...ako si ti kao izdavac radio na necemu a dozvolili su da se igrica igra na piratskom serveru uz mogucnost slobodnog dodavanja svih novina koje se pojave za igru..nisam bas siguran da ces kao izdavac zeleti da cinis drugima uslugu. naravno, na oficijalnim serverima se ova igra placa..dok naravno za piratske to ne vazi.

Slazem se da je grafika ozbiljnija i mnogo detaljnije odradjena (i po meni bolje), ali takodje ima mnogo ljudi kojima se citav stil korejskih mmorpg-ova (lineage, 2 moons,silk road, Aion koji tek treba da stigne itd) ne dopada zbog manga stila u kojem su uradjeni.

Edited by Ozziris
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...