Thrasher Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 evo vam jedan bend iz Argentine,pevaju na spanskom,i dobri su...inace se zovu Nepal http://rapidshare.com/files/142126480/Nepa...res-320kbps.rar Quote
M-16 Posted June 25, 2009 Author Report Posted June 25, 2009 (edited) Al' ste se raspisali . Da izvadim ja keca iz rukava . Revenge, kolumbijski spidaši, uopšte jedan od boljih mladih bendova koje sam čuo ali stvarno. Bend je za klasu ako ne i više bolji od mnogih, takozvanih NWOATM bendova koji zavredjuju mnogo veću pažnju javnosti. Do sada sam, nažalost, uspeo da nadjem samo "Metal Warriors" album koji je, slobodno mogu reći, rame uz rame sa onim što su osamdesetih radili Deadly Blessing, Toxik na "World Circus" i Realm. Topla preporuka za sve ljubitelje starog metal zvuka Nadjoh na youtube-u nenormalno dobru pesmu Metal Warriors, uživajte Diskografija: Infernal Angels Demo, 2003 Fire Attack Single, 2004 Metal Warriors Full-length, 2005 Speed Metal Overload Single, 2006 Rage And Revenge Full-length, 2007 The Thumbstones Scream Single, 2008 Revenge Best of/Compilation, 2008 Bang Your Head EP, 2008 Ako neko kojim slučajem nadje neki link neka ga slobodno prosledi Edited June 25, 2009 by M-16 Quote
In The Flesh Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 ^Manijaci stari Nadam se da ste culi za Dorsal Atlantica. Jedni od Sepulturinih uzora. Quote
Thrasher Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 ^Manijaci stari Nadam se da ste culi za Dorsal Atlantica. Jedni od Sepulturinih uzora. Naravno da jesmo. Quote
Speed_Dead Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 nije los Revenge, Violator je od skora kultni mladi bend, a Juzna amerika stalni izvor thrash metala. Quote
Thrasher Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Recimo, Decimator iz Brazila. Imaju album Killing Tendency koji je, po meni, odlican. Quote
kiki Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 evo za one koji jos nisu slusali Warfare Complialtion II (1988) 1. Witchhammer (Bra) — Weekend In Auschwitz (6:09) 2. Witchhammer (Bra) — Degradation Process Rad (3:16) 3. Mayhem (Bra) — Brain Mutilation Wardeath (5:52) 4. Mayhem (Bra) — Insane Minds (4:17) 5. Megathrash — Desire By Kill (6:52) 6. Megathrash — End (3:27) 7. Aamonhammer — The Decapitator (3:54) 8. Aamonhammer — Bode (3:51) nisam sad na brzinu nasao Warfare Noise Compilation I (1986), ali koga zanima nacice... Chakal 1. Cursed Cross 2. Mr Jesus Christ Mutilator (Bra) 3. Believers of Hell 4. Nuclear Holocaust Sarcófago 5. Recrucify / The Black Vomit 6. Satanas Holocausto (Bra) 7. Destruição Nuclear 8. Escarro Napalm i evo kompilacije sa novim bendovima iz juzne amerike: Latinoamerica Thrashing The World (2009) jednom sam preslusao prvi disk i ima bas extra pesama CD1: Tungsteno - Regimen De Violencia (Argentina) Predator T - Agressor (Venezuela) Tortura - Destroyin' Your Head (Mexico) ExMxN - Extermynation (Chile) Guerra Total - Guerra Total (Colombia) Slaughtered - Chilean Horror Homicide (Chile) F.A.L. - La Gran Carrera (Argentina) Oldskull - Till Then You Die (Venezuela) Corroidos Pelo Odio - Uma Nova Historia (Brasil) Holocausto Nuclear - Escuadron 201 (Mexico) Legacy - Time To Kill (Colombia) Pantano - Sin & Sorrow (Chile) CD2: Blood Thirst - Purgatory (Mexico) Empire's Darkness - To The Edge Of Bindings (Mexico) Gorecult - Dismembered Alive (Argentina) Humans Destroyer - Southamerican Army (Colombia) Ley Del Caos - Goreorgasmo (Chile) Massacrator - Massacrator (Mexico) Mourtoria - Moon (Mexico) Unscarred - Scars Of The Past (Brasil) Skull Krusher - Opresion Mental (Colombia) Wargod - Tormenta De Sangre (Mexico) Witch Hunt - Justicia Y Venganza (Colombia) Nakacc - Lanzando Misiles (Peru) Quote
Recommended Posts