anon Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Poprilicno ekscentrichan Shvedski blek metal bend, objavio je do sada 3 albuma, slusha ih neko? Quote
+Abigail+ Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Erotik nije los uopste (cak naprotiv),ima dobrih momenata,barem sto se muzike tice.vokal im je najveci minus ubjedljivo.znaju solidno iskombinovati gothrock elemente s blekom,samo kad ne pretjeraju.ovaj posljednji mi je nekako dosadnjikav bio,odlustala sam nakon nekoliko pokusaja. samo mogli su naci jos gori naziv za bend.. Quote
behemoth Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 koliko ljudi toliko tjudi x) meni je recimo konkurs odlican sjajna, premracna, atmosfera u koju mi se njihov vokal skorz uklapa xD erotik i konkurs mogu proci kao skroz skorz dobri albumi thumbs up Quote
anon Posted July 1, 2009 Author Report Posted July 1, 2009 Ne znam kako ali meni eto pulver muzichki najvishe odgovara, nisam josh chitao prevod njihovih tekstova ali navodno oni nisu u emo fazonu vec naprotiv, njihovi tekstovi su sarkastichni, nadrealni i ismevaju depresivni metal muziku te stoga i ime Lifelover koje im je odgovarajuce. Quote
Talvi Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Aj' da probam resurektovati temu, uzeh jutros da obrcem "Pulver" i super mi je legao, bolje nego ranije. Moracu se podrobnije baciti i na ostalo. http://www.youtube.com/watch?v=2fW3vgxs7pQ Quote
мать Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 da probam da pomognem.. NEWS June 12th 2010 " Things might seem a little bit cold regarding Lifelover at the moment. But nothing could be further from the truth. We are working very hard on the new album and have currently written 13 songs, and there is more to come. We are aiming for our longest album yet. Songtitles, cover artwork and much more surprises regarding all ourreleases will come very soon. Soon we will be back bigger and stronger than ever, ready to deprave! " evo par "dosadnijih", da se slazu uz vreme: , nisam poslusala Dekadens samo, to cu upravo da ispravim. Quote
morbid god Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Dobra ova plava krvava riba. 13 novih stvari, i rade jos!?! Bojim se da ne smore, meni albumi sa preko 7-8 numera (ne racunajuci introe) tjeraju da ih slusam iz 2 dijela. Osim ako su pjesme krace.. sto znam, od 45-60 minuta je idealno za jedan album. Quote
мать Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 bump. Dekadens je mozda njihovo najcatchy izdanje, ali mi vise odgovara od prva dva albuma. novi izlazi pocetkom godine, jos se nista ne zna ni o broju ni duzini pesama. bilo bi dobro da album bude malo agresivniji od EP-a, jer ce bar duplo duze trajati. B. je rekao da ce raditi svirke kad izadje album, ali sumnjam da bi ih iko pozvao da dodju.. disco+scans (Pulver je .flac): Quote
Novaliis Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Imaju cudan naziv za black metal band. Quote
Patient Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Krajnje ironican, kao i tekstovi. Quote
soul wandering Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Jel i njihov album treba uskoro da izadje? Quote
Milan Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Na arhivama piše February 14th (go figure) za Prophecy Productions Quote
Patient Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 (edited) Ja sam bio ubedjen da 11. februara izlazi. Kad smo vec kod toga, jel ima neko link? Moglo je da procuri do sada, majku mu. Edit: Ja imam samo za 2 pesme, Expandera i Totus Sanctus. http://rghost.net/3825857 Edited January 28, 2011 by Patient Quote
Talvi Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Grob ima promo, nema linka još sem što na youtube-u ima nešto novo da se čuje. Quote
soul wandering Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Na arhivama piše February 14th (go figure) za Prophecy Productions Haha, divan poklon dobijam za svoju slavu Quote
Grobodan Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Dobar je novi 'bum jako, i da, izlazli na Sv.Trifuna kao i novi Dornenreich. Quote
soul wandering Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Taman da preslusavam kad odu gosti Quote
soul wandering Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Grob ima promo, nema linka još sem što na youtube-u ima nešto novo da se čuje. Fino fino! Quote
NeChrist Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Pojavio se novi album za download. http://metalarea.org/forum/index.php?showtopic=137081 Quote
soul wandering Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Sta je bre ovo ljudi od jutros, sta se sve nije pojavilo, eno i Burzum...Sta ce biti do kraja dana! Ajde skida se Quote
Recommended Posts