Vitamin K Experience Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 E da i nemojte ici u Rodu jer je zvuk kao da slusate film iz neke druge sale. Roda mi beše omiljeni bioskop i ne sećam se problema koji si pomenuo. Koja sala je u pitanju? Jako me interesuje jer nisam još odgledao film a baš sam planirao izlet do Rode. : ) Quote
Sinstrel Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Sala 3... jedna od onih malih. Stvarno do sad nije bilo nikakvih problema ali ovde je bas zvuk bio shupachki. Quote
morbid god Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 ne pocetak je pobedio sa Skuterom :rockdevil: bio sam odusevljen Quote
Mita Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 kada je izgovorio My Führer svi u sali su krenuli da placu od smejanja Quote
Fake City Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Odgledao danas film i sranje je. Ima par haha delova, trpanje Selme Hajek i kod onog Vanilije ostalo mi je sve gomila govana. Quote
Baal Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 We need to rid the world of hunger I'm just like Bono except much younger Čovek je jebeni kralj. Quote
Mita Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 @Fake Citu nisi gej i nisi tr00 gtfo i stfu Quote
Fake City Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Izvini mito jer te uvredio moj post, idi popusi kobas kohenu ako ti dozvoli. Quote
Night Prowler Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 I meni je film sranje. Sam pocetak je odlican, ali kako vreme odmice, sve je gori i gori. Borat je milion puta bolji. Quote
Mita Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Izvini mito jer te uvredio moj post, idi popusi kobas kohenu ako ti dozvoli. naravno :D Quote
Ајлин Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Moram to da vidim valjda je stigao u Tuckwood. Poslednji put kad sam gledala Borata uzela sam ga zbog Boška, crk'o je od smeha mislim da smo se toliko smejali da nam je komšiluk nanu naninu. Quote
Sinstrel Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 http://www.mtsmondo.com/vodic/text.php?vest=142138 Slazem se za gornjim tekstom skroz. I stvarno momenti tishine u sali su potpuno tachni. Scena, brutalno smesna ali u isto vreme i neprijatna, svi cjute (valjda se smeju u se u sebi). Ne znam cemu ta stegnutost i stid. Quote
imaginos Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 (edited) hehe, zato sto su latentne pedercine, pa da se ne vidi da im se svdja film. ;-) Edited July 27, 2009 by imaginos Quote
Kokopelli Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Oooovaj, dok sam juče gledala film s društvom, uglavnom je faca bila , reakcija je bila slična i kod preostalog dijela društva, dok je scena u ringu bila najnepodnošljivija muškom dijelu Istom dijelu se najviše dopala scena sa golom, sisatom ribom kod swingera Meni ... uf ... ja ne znam ni šta da mislim. It's hilarious! Borat je skroz drugačija "vrsta" filma. Tu ima svega par izopačenih scena (hint: hotelska soba i jurnjava po hotelu), ali ovo! Ne znam kada se održavaju projekcije u bioskopima, trebalo bi posle 23h, kao što bi trebalo kupovati kartu sa ličnom kartom Quote
Vitamin K Experience Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Plakao sam od smeha na eksluzivni intervju sa Harison Fordom. Trebalo je i njega da pomenu u listi uloga. Quote
Mita Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Plakao sam od smeha na eksluzivni intervju sa Harison Fordom. Trebalo je i njega da pomenu u listi uloga. ja sam tu pao sa stolice i krenuo da balavim na podu ne zezam se Quote
Dead Man Walking Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Odgledao sam i dobar mi je...al nije mi bolji od Borata. Ovaj put se više trudio da pomeri granice ali lik Borata mi je mnogo "simpatičniji" Dobre su scene kod onog lika za transformaciju pedera i sa onim senatorom ili šta je već...tu sam se valjao Quote
MissionVao Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Uh ovo mi je bilo mnooogo zabavno, za razliku od Borata kog smo zazalili sto nismo iskljucili. Uglavnom smo vristali i vikali da je car, narocito kad je otisao kod Al Akse Ne znam sta ih je kostalo da ga ubiju i onako se niko ne bi zalio Anyway, jedino kad nisam mogla da gledam je kad je pusio onom duhu Bas je bilo neprijatno al svaka mu cast za to, nije mogao nista dodatno da ubaci da sve to bude jos gore. Scena na kraju je antologijska, kad se vole BUUU kad se kolju URRAA I ono sa Polom Abdul :) Quote
Sinstrel Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 A kada mu je lizao dupe od toga ti nije bilo neprijatno? Quote
imaginos Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 pusenje duhu je najbolja scena ikad snimnjena na filmsku traku, a faca onog "medijuma" koji to gleda je od neprocenljive vrednosti.. ))))) ali gde su se setili mili-vanilija )))))) Quote
MissionVao Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 (edited) Sinstrele, si ti gledao film? To je sve u istoj sceni. Jel sugerises da sam trebala da napisem 'scena u kojoj pusi duhu & lize mu dupe' cisto da se ljudi kao ti ne zbune? @imaginos: a neiznenadjenje kad saznajemo da je onaj gay konvertor zagrizeni 'vernik'? pitam se ima li uopste ateista koji se time bave. Edited September 10, 2009 by Double Fire Quote
Recommended Posts