Sinstrel Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Ne, ne razumeo sam ja tebe nego me interesuje da li crvenish i na rimjob? Ljudi kao ja hmmmm...? Quote
KRANG Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 onaj "terorista" nije nikad imao veze sa al aksom, covek je dobrotvorni radnik, skroz kul faca, citao sam intervju sa njim. i cudno kako se ribama uglavnom ne dopada borat, iako je daleko dopadljiviji lik od bruna. Quote
imaginos Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 @imaginos: a neiznenadjenje kad saznajemo da je onaj gay konvertor zagrizeni 'vernik'? pitam se ima li uopste ateista koji se time bave. pa ono, njemu na celu pise nesto ovako: :) Quote
Oddball Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 bolje od Borata 100x, mene je Borat toliko smorio da nisam imao reci 1 Quote
MissionVao Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 I dalje ne mogu da verujem da je isao kod Al Akse i rekao im ono za Deda Mraza Quote
Jabba the Hutt Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 pa ono, njemu na celu pise nesto ovako: :) Jebote, odakle ti ovo,buahahaha, umro sam od smeha Quote
Recommended Posts