Fapril ethereal Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Acina kosa je bila najbolje ozvucena, pa mozda zato. :) :) :) :) post meseca..
Jabba the Hutt Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 (edited) Ok bio BF, al' kad se setim prva 3/4, ovaj ispade smor. Nikad vise seljacina i tuca nisam video. Mada koga zabole za to kad je tu bio PAULANER najbolje pivo koje sam skoro probao! Edited August 18, 2009 by Jabba the Hutt
Narsil Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Ја сам пио нека чешка, ирска, а после сам се културно обратио Лаву да ме доврши.
Narsil Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Јесам, прва два дана, други са женом, па после отишли у Ужице. Елем, да ли си ти код куће сада?
krchulj Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 pa propustio si sav mjetal! u beogradu sam...
Narsil Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Није ни био неки добар метал. Е, суперишка, ја те сад зовем кући, кева каже да ниси ту.
Теша Тешановић Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 (edited) Ha ha jesam... on kao da je na esidu...samo je tumarao gore dole, pridruzivao se grupicama ljudi koji ni8su znali ni da postoji a onda mi je prisao sa zvakom ;Cisto hocu da upoznam sve sa yumetala'...Dobar je Tesa...samo malo nedorecen... Da i jedan moderator me je prepoznao ali sam mu rekla da ne sme da oda moj identitet ja se ponekada tako ponasam,zavisi od raspolozenja i svega.te veceri nisam bio u najboljem raspolozenju Edited August 18, 2009 by Теша Тешановић
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 ja se ponekada tako ponasam,zavisi od raspolozenja i svega.te veceri nisam bio u najboljem raspolozenju Daj sta se pravdas...
Feniks . Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Ko hoce da otkrijem Branislavin identite, neka se javi, da se dogovorimo oko cene Dakle, narode, navalite sa ponudama
Јарослав Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 јеботе, шта су се сви наложили на Пауланер?! па било га је и прошлих година. ја сам пио неко много добро словачко пиво. а и црвено је до јаја.
WIZARD OF GORE Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Ko hoce da otkrijem Branislavin identite, neka se javi, da se dogovorimo oko cene Dakle, narode, navalite sa ponudama ono kao brate.....kome to treba u životu?
Ајлин Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 (edited) јеботе, шта су се сви наложили на Пауланер?! па било га је и прошлих година. ја сам пио неко много добро словачко пиво. а и црвено је до јаја. Paulaner mutno je tačan odgovor na beogradski vruć asfalt. Edited August 19, 2009 by Ајлин
Јарослав Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 ма бре... ништа без Јелена. нисам ја у фазону "у до јаја, дошао Бир Фест, ајд' сад да идем да пробам све што нисам". пробаћу нешто што ме занима, и што знам да не може да буде очајно. ево на пример, ови коктели са пивом. јесте ме заинтригирало, морам признати, али нисам пробао, јер ми је то скрнављење пива. и никад ми неће бити јасни вински штандови на пивском фестивалу.
Ајлин Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Tačno. To je jevtina alkoholičarska fora, to s tim sirupima. Isto kao i razblaživanje vina Nego, udario mi čežnju Paulaner od mog prvog susreta sa njim... jednom davno, bejah u Austriji, išli smo u jedan od onih njihovih tradicionalnih mesta gde se služi supa za 4 osobe u loncu i vadi rinflajš iz iste, te klopa uz pivo. Kafanče se zvalo "Paulaner" a pivo nikad bolje! Godinama iza toga, propustim let u Minhenu za Beograd i čekajući neki naredni počnem da lutam onim sterilnim aerodromom (inače jedan od najsterilijih aerodroma na svetu! Minhenski) i negde u podnožju gejtova naletim na Paulaner kafić. Ukrcala sam se podobro nacvrcana na svoj let. :)
Vuk Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Paulaner ima gadan ukus. Cheshka piva su mi se dopala. Super je kako ta njihova pena bude gusta i kremasta... ma svak njihovo pivo je nekako gushce od nashih. Zajecharskog nije bilo, tu sam popizdeo. Jebalo ih ono Pils plus ili kako se vec zvashe.
Јарослав Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 није било ни Јагодинско. бар мислим да није било. али зато, било је - ЛЕДЕНО!!!! :):) ко то није пробао, не зна шта је пропустио! а рећи ћу вам шта сте пропустили (ако нисте пробали) - јебено најгадније пиво!!!
salebghouse Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 (edited) ni meni se nije svideo paulaner, a svi su ga ishajpovali ove godine. na kraju sam se najvise motao oko jelena i amstela kelti osrednji,gobac ispricao los vic...ali sam zato naleteo na par ljudi koje izgleda samo na beer festu i vidjam Edited August 19, 2009 by salebghouse
Killing Hand Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 najbolja su Budweiser i Paulaner, a onaj Ginis nije ni za kurac, tacnije, sva na tocenje su sranje. Ginis koji sam pio pre 10 dana u Londonu i ovde nema veze s vezom
Doom Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 koje je to sranje od festivala hibrid vasara i septicke jame. svi sabani iz kraja nalozili se na dzabe pivo pa su isli po kraju i gurali se sa gancijima ko ce da isceprka vise limenki iz kontejnera. ladno idem po kraju i vidim idiote kako svi srecni skupljaju limenke po ulici. vazno da je bila esma redzepova vrh kombo sa onom ciganijom u guchi.
ÆSTROPHOBOS Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 koje je to sranje od festivala hibrid vasara i septicke jame. svi sabani iz kraja nalozili se na dzabe pivo pa su isli po kraju i gurali se sa gancijima ko ce da isceprka vise limenki iz kontejnera. ladno idem po kraju i vidim idiote kako svi srecni skupljaju limenke po ulici. vazno da je bila esma redzepova vrh kombo sa onom ciganijom u guchi. Jebi ga.... Tako je organizator to zamislio sa tim muzickim programom... Ta masa donosi vise love, a oni su , logicno, hteli da zarade...
Recommended Posts