NatashaNS Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 hehehehe pa dobro, vidis da je zensko od probably ne vise od 15-16, to se da prerasti Ja sa svojih skoro 18 nema sta da prerastam Kikija. Nije bas da ga slusam, al' ono, ok mi je. Zapravo, i nisam cula njegov solo album, nego volim neke pesmice Pilota. Zanimljivo je to da optuzujes " metalce" da su ograniceni, a onda etiketiras druge koji slusaju nesto sto je tebi glupo... Beer Fest je bas zato raznovrstan, kako bi svi mogli da dodju kada ima odgovara i uzivaju u pivu i muzici koja sa njima svidja. Dobro je kada se ne forsira samo jedno, onda ljudi zaista imaju izbora! Uzivajte ljudi, svi smo razliciti! Slazem se.
Теша Тешановић Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 .... i vlatko stefanovski jebo vas zvonko groban. vidi se da si osoba ogranicenog uma,zao mi te je Ja sa svojih skoro 18 nema sta da prerastam Kikija. Nije bas da ga slusam, al' ono, ok mi je. Zapravo, i nisam cula njegov solo album, nego volim neke pesmice Pilota. ma ok oprosteno ti je,ti si u tim godinicama kada devojcice vole takve stvari
NatashaNS Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 ma ok oprosteno ti je,ti si u tim godinicama kada devojcice vole takve stvari Nisam ja bas taj tip koji voli te tako slatkaste pesmice, al' moze mi se svideti neka od takvih, sto da ne. Mada, kazem, ne preferiram bas to.
vampirburnedbythesun Posted June 30, 2009 Author Report Posted June 30, 2009 (edited) Nebitno je, ljudi! Anyway, ne zavrsava se program u nedelju u 00:15 vec tada pocinju DJ-evi,, ali me je to mrzelo da pisem, pa sam iskulirala elektronce, potpuno! Plus kada isprave ovu greku gde se Magma i Helfa preklapaju, pomerice se vreme! Izvinjavam se svima koje interesuje elektronika! Edited June 30, 2009 by vampirburnedbythesun
Генеральный Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Line up je generalno sranje,svega par valjanih vimena... Лајно ап?
amy_mccoy Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Beer fest i nije metal festival, ne shvatam u cemu je problem, program je bas sarenolik i ima za svakoga po nesto... U svakom slucaju, vidimo se tamo
TopOfTheMorning Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Ko josh ide na BEER fest zbog muzike. xD
Теша Тешановић Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 (edited) Ko josh ide na BEER fest zbog muzike. xD ja pivo me ne pijem tamo sam da bi cuo zvonka bogdana Edited July 1, 2009 by Теша Тешановић
мать Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 sto se programa tice: tamo sam u sredu i petak.. mada, ko zna..
vampirburnedbythesun Posted July 6, 2009 Author Report Posted July 6, 2009 Strip pustio spot sa koncerta u Domu omladine kao zagrevanje za Beer Fest!
Генеральный Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 боље да сте пустили литар млаке промо мученице. ништа не каже р'н'р тако упечатљиво као ГСП задах.
Теша Тешановић Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Дивље Јагоде свирају 45 минута tih 45 minuta cu da preskocim,ne zelim ikada da cujem nesto tako jadno tako je!!
sergio Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 ПогоНБГД и референти мада има ту добрих ствари за слушање...
Divlji Tigar Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 (edited) Дивље Јагоде свирају 45 минута To je dovoljno, kada Zele neće da snimi novi album, a set lista je uvek manje više ista. On nemaju ni pevača sada, ili peva Čeha ili dovedu nego gost pevača. Prošle godine je to bio Marko. Toni je stalno sa njima kao počasni gost. Edited July 8, 2009 by Divlji Tigar
ÆSTROPHOBOS Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 brate nemogu da verujem da su nasli da dovode ovako dobru grupu,ova grupa je inace iz spanije i pod uticajem je zvonka bogdana,sto je ludnica ladno obradjuju zvonka bogdana uglavnom mislim da je ovo dokaz da su metalci muzicki ograniceni ono dolaze legende muzicke vlatko stefanovski,darko rundek,laibach i najvise od svega kralj tamburaskih i starogradskih pesama zvonko bogdan i vi samo pricate kako ne valja kako vam se svidja samo magma i rapidforce magma i rapidforce su trecerazredni bendovi,slusao sam pre 8 meseci magmu uzivo i samo sto nisam zaspao koliko im je muzika dosadna i neorginalna,znaci zivi uzas,ne valjaju ni zasta da dva benda ne diraj mi Teshanovicu Rapid Force, a kad dodjes na Beer Fest skapiraces na prvi pogled zasto Nemoj sad naglo da reagujes jer cemo ti se jos vise smejati kad te vidimo
Guest HEFEST Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Ekstra. Tu je Zvonko koga odavno zelim da vidim uzivo kao i Rambo kralj. Rapidforce je vrh takodje. Ovde se ide!!!
Kwlt Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 (edited) obrisana tema za OTKAZAN niski beer fest? razlog je to shto je gradska opshtina trazila 15.000 E za odrzavanje festa,a prvobitno su rekli da ce biti besplatno. jebem ih usta Edited July 12, 2009 by Untitled
vampirburnedbythesun Posted July 13, 2009 Author Report Posted July 13, 2009 iSPRAVKA SATNICA ZA POSLEDNJI DAN, NEDELJU Vibrator u rikverc 17:45 - 18:15 Hellga 18:20 - 18:45 Magma 18:50 - 19:15 Bon Jovi real tribute 19:20 - 20:10 VALENTINO BIH 20:20 - 21:15 VLATKO STEFANOVSKI Makedonija 21:15 - 22:25 Finale takmičenja u ispijanju piva 22:35 - 23:00 KIKI LESENDRIĆ 23:00 - 00:15 DJ LAPAC I MOUSE J - BBF DISCOTEQE 00:30 - 04:00
Slaytanic_sisteR Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 VIBRATOR U RIKVERC??? da pogadjam,neke raspevane tinejdzerke? boze
Recommended Posts