Uruk Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 ^videh sinoc tebe i Grtishnaka, hteo sam da vam se javim ali sam prvo morao sa ortakom po pivo, a posle kad sam dosao nestali ste, jbg inace bih vam se javio. bas me cudi sto Teshu nisam video... Zvonko je bio vrh, Laibach takodje a i Stereo MC-s su bili kulj
ResurrectioN Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 U 00:04 vidjen kod ulaza najblizeg Uscu u setnji sa maloletnicom. Over.
José Luis Chilavert Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 (edited) У кратким цртама, неко моје виђење: Дивље јагоде- педерлук, као што је и очекивано Дарко Рундек- педерлук, као што је и очекивано Рамбо- сморио ЛМТ Конекшн- Феноменално. Одлична свирка, весела атмосфера, Лирој веома расположен. Сви су били на висини задатка. Хвала Богу да су они свирали преко сат времена, јер би ови остали удавили. Лету Штуке- говно... После 10 минута њиховог наступа сам се упутио дома. Edited August 14, 2009 by Tano Cariddi
cotoha Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 У кратким цртама, неко моје виђење: Дивље јагоде- педерлук, као што је и очекивано Дарко Рундек- педерлук, као што је и очекивано Рамбо- сморио ЛМТ Конекшн- Феноменално. Одлична свирка, весела атмосфера, Лирој веома расположен. Сви су били на висини задатка. Хвала Богу да су они свирали преко сат времена, јер би ови остали удавили. Лету Штуке- говно... После 10 минута њиховог наступа сам се упутио дома. #DDD a jest' tebi bilo dobro.. liroj xDD
Ајлин Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Ide Rambo preko Romanije, Nosi vreću boranije, Nosi vreću boranije -- svima osim meni.
Bata Trokrilni Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Upoznala sam sinoc Bryn! I videla sam Tesu na Lajbahu, umalo da ga pipnem! Oh, my fucking god, umalo da ga pipnem! Ako nije za kitu, it didn't happen. Дивље јагоде- педерлук, као што је и очекивано Jebi se.
Шарки Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Дивље јагоде - педерлук, као што је и очекивано. Само Принцу у инат. Рамбо није сморио, било је врхунски, само много кратко беше. Рундек је застрашујуће сморио.
Јарослав Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 ја сам вечерас тамо. ако је неко заинтересован, можемо негде да се нађемо.
Amphitritê Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Ne znam da li je neko postavio... Vidimo se. 1
MissDickinson Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Gledala ABBA tribute i Divlje jagode, super je bilo... BTW, mislim da nikad nisam na jednom mestu videla toliko lepih i toliko odvratnih devojaka... U stvari, nisu one toliko odvratne koliko nemaju ukusa.
ÆSTROPHOBOS Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Ne znam da li je neko postavio... Vidimo se. Hvala Montenegrina za promociju, imas pivo na festu , a vi ostali dovlacite vase cinicne guzice na RF, a Tesu ako vidimo ima nasilno da mu ispletemo dredove... a pre toga da ga nalijemo kao srednjoskolku da ne skrnavi Beer Fest sa svojim strejtisanjem
Fapril ethereal Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 ја сам вечерас тамо. ако је неко заинтересован, можемо негде да се нађемо. mozemo lepi.. mozemo posle kod tebe..
krchulj Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Hvala Montenegrina za promociju, imas pivo na festu e, ja sam stavio status na fejsu da idem da navijam za tebe... el imam i ja pivo ?
Dead Man Drinking Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Što se Paulanera tiče, pio sam samo mutno. Od čeških nađoh samo Platan, Ježek, Vojvodu i onu kopiju Plzenskog. Sve u svemu - pivo je dobro (posebno Platan i Paulaner), a ostalo me nije zanimalo. Sledeće godine idem na Oktoberfest
Ozziris Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Ja samo znam ako budem isao u nedelju da cu kupovati iskuljicivo konzerve...preterase ga sa razblazivanjem gadovi prokleti!
ÆSTROPHOBOS Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Gledala ABBA tribute i Divlje jagode, super je bilo... BTW, mislim da nikad nisam na jednom mestu videla toliko lepih i toliko odvratnih devojaka... U stvari, nisu one toliko odvratne koliko nemaju ukusa. hmmmmmmm... Zar ne bi ti trebala da gledas odvratne muskarce?
crusader84 Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Njah, BF pomalo gubi smisao kad nemaš kinte da se ušljemaš k'o čovek. Što se tiče mjuze, stigoh na poslednju pesmu Dehumanizera i odoh posle prve pesme Rundavog. Posle otišli da se zajebavamo u home varijanti, svi bili dekintirani, a nismo nešto baš bili ludi ni za muzičkim programom. Divlje Jagode odlične ali prekratak nastup, a i oni sami su mogli malo bolje da iskoriste dato vreme. Krivo mi za Dehumanizer što nisam mogao da stignem na vreme, EKV i ABBA tribjuti odlični bili, na Ođilu nisam mnogo obraćao pažnju, uglavnom smo se bavili pivskim poslovima u to vreme.
salebghouse Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Ja samo znam ako budem isao u nedelju da cu kupovati iskuljicivo konzerve...preterase ga sa razblazivanjem gadovi prokleti! zlatno pravilo svakog beer festa,nikad nista toceno. idem veceras,makar su kelti uvek dobri. valjda ce gobac da pravi neke gluposti...
MissDickinson Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 hmmmmmmm... Zar ne bi ti trebala da gledas odvratne muskarce? Aaa... Sto odvratne, bilo je bas finih... Nego, ovo mi zapalo za oko.
Prinzessin Tinea Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Krivo mi za Dehumanizer što nisam mogao da stignem na vreme, EKV i ABBA tribjuti odlični bili, na Ođilu nisam mnogo obraćao pažnju, uglavnom smo se bavili pivskim poslovima u to vreme. Juče nije svirao Dehumanizer već Iron Maiden tribute. Hvala na lepim rečima (EKV Tribute)
vegeta Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 cuo sam da nije bilo ni 50 ljudi na tom IM tributeu
Recommended Posts