Jump to content

Recommended Posts

Posted

^videh sinoc tebe i Grtishnaka, hteo sam da vam se javim ali sam prvo morao sa ortakom po pivo, a posle kad sam dosao nestali ste, jbg inace bih vam se javio.

bas me cudi sto Teshu nisam video...

Zvonko je bio vrh, Laibach takodje a i Stereo MC-s su bili kulj

Posted (edited)

У кратким цртама, неко моје виђење:

Дивље јагоде- педерлук, као што је и очекивано

Дарко Рундек- педерлук, као што је и очекивано

Рамбо- сморио

ЛМТ Конекшн- Феноменално. Одлична свирка, весела атмосфера, Лирој веома расположен. Сви су били на висини задатка. Хвала Богу да су они свирали преко сат времена, јер би ови остали удавили.

Лету Штуке- говно... После 10 минута њиховог наступа сам се упутио дома.

Edited by Tano Cariddi
Posted
  Tano Cariddi said:
У кратким цртама, неко моје виђење:

Дарко Рундек- педерлук, као што је и очекивано

Рамбо- сморио

ЛМТ Конекшн- Феноменално. Одлична свирка, весела атмосфера, Лирој веома расположен. Сви су били на висини задатка. Хвала Богу да су они свирали преко сат времена, јер би ови остали удавили.

Лету Штуке- говно... После 10 минута њиховог наступа сам се упутио дома.

#DDD

a jest' tebi bilo dobro.. liroj xDD

Posted
  Faustus said:
Upoznala sam sinoc Bryn! I videla sam Tesu na Lajbahu, umalo da ga pipnem! Oh, my fucking god, umalo da ga pipnem! :)

Ako nije za kitu, it didn't happen.

Tano Cariddi said:

Jebi se.

Posted

Дивље јагоде - педерлук, као што је и очекивано.

Само Принцу у инат. :evotigana:

Рамбо није сморио, било је врхунски, само много кратко беше. Рундек је застрашујуће сморио.

Posted

Gledala ABBA tribute i Divlje jagode, super je bilo...

BTW, mislim da nikad nisam na jednom mestu videla toliko lepih i toliko odvratnih devojaka... U stvari, nisu one toliko odvratne koliko nemaju ukusa. :no:

Posted
  Montenegrina said:
Ne znam da li je neko postavio...

Vidimo se.

Hvala Montenegrina za promociju, imas pivo na festu :pivopije: , a vi ostali dovlacite vase cinicne guzice na RF, a Tesu ako vidimo ima nasilno da mu ispletemo dredove... a pre toga da ga nalijemo kao srednjoskolku da ne skrnavi Beer Fest sa svojim strejtisanjem :D

Posted
  Јарослав111 said:
ја сам вечерас тамо. ако је неко заинтересован, можемо негде да се нађемо.

:wub:

mozemo lepi.. :wub:

mozemo posle kod tebe..

Posted
  Angel of Revenge said:
Hvala Montenegrina za promociju, imas pivo na festu :pivopije:

e, ja sam stavio status na fejsu da idem da navijam za tebe... el imam i ja pivo :D?

Posted

Što se Paulanera tiče, pio sam samo mutno. Od čeških nađoh samo Platan, Ježek, Vojvodu i onu kopiju Plzenskog. Sve u svemu - pivo je dobro (posebno Platan i Paulaner), a ostalo me nije zanimalo. Sledeće godine idem na Oktoberfest :)

Posted
  MissDickinson said:
Gledala ABBA tribute i Divlje jagode, super je bilo...

BTW, mislim da nikad nisam na jednom mestu videla toliko lepih i toliko odvratnih devojaka... U stvari, nisu one toliko odvratne koliko nemaju ukusa. :no:

hmmmmmmm... Zar ne bi ti trebala da gledas odvratne muskarce?

Posted

Njah, BF pomalo gubi smisao kad nemaš kinte da se ušljemaš k'o čovek. :(:)

Što se tiče mjuze, stigoh na poslednju pesmu Dehumanizera i odoh posle prve pesme Rundavog. Posle otišli da se zajebavamo u home varijanti, svi bili dekintirani, a nismo nešto baš bili ludi ni za muzičkim programom.

Divlje Jagode odlične ali prekratak nastup, a i oni sami su mogli malo bolje da iskoriste dato vreme. Krivo mi za Dehumanizer što nisam mogao da stignem na vreme, EKV i ABBA tribjuti odlični bili, na Ođilu nisam mnogo obraćao pažnju, uglavnom smo se bavili pivskim poslovima u to vreme. ;)

Posted
  Ozziris said:
Ja samo znam ako budem isao u nedelju da cu kupovati iskuljicivo konzerve...preterase ga sa razblazivanjem gadovi prokleti!

:mhihi:  zlatno pravilo svakog beer festa,nikad nista toceno. idem veceras,makar su kelti uvek dobri. valjda ce gobac da pravi neke gluposti...

Posted
  crusader84 said:
Krivo mi za Dehumanizer što nisam mogao da stignem na vreme, EKV i ABBA tribjuti odlični bili, na Ođilu nisam mnogo obraćao pažnju, uglavnom smo se bavili pivskim poslovima u to vreme. ;)

Juče nije svirao Dehumanizer već Iron Maiden tribute.

Hvala na lepim rečima (EKV Tribute) ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...